Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα σχετικά παλιό αλλά δυνατό σύστημα. 
Μητρική P5W Deluxe

Επεξεργαστής Core 2 660 στα 2,4

GPU GeForce 9800GTX

Τροφοδοτικό 550W

Τελευταία έχω το εξής πρόβλημα. Μου πέταξε πριν λίγες μέρες ένα μήνυμα η nVidia πως δε τροφοδοτείται επαρκώς η κάρτα γραφικών. Οκ, ας κάνω ένα restart ας ξανακουμπώσω την τροφοδοσία. Μετά πάλι το ίδιο. Έπειτα, σταμάτησε. Ωστόσο, από τότε μου κολλάει ο υπολογιστής. Ανοίγω να δω μια ταινία κολλάει η εικόνα σαν φριζαρισμα στιγμιαίο και αντίστοιχα κολλάει τρέμοντας ο ήχος, παίζω nba ομοίως. Απο τη μία φαίνεται σα πρόβλημα κάρτας απο την άλλη σαν να μην έχει ισχύ να τρέξει την πληροφορία.

Ρωτάω τους συμφορίτες είναι τόσο απλό όσο μπορεί να ακούγεται? ένα τροφοδοτικό?
ή ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών έχουν παραδόσει άλογα και πρέπει να πάνε για ευθανασία? 

Δημοσ.

ποσα χρονια εχεις τον υπολογιστη ? το τροφοδοτικο ειναι noname ? μπορει να εχει χαλασει η καρτα γραφικων απο υψηλη θερμοκρασια. μου εχει τυχει. εχεις ελεγξει ποτε θερμοκρασιες ?

Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασε οτι εχεις / αν μπορεις να βρεις πρόχειρο μια κάρτα γραφικών η ενα τροφοδοτικό

Δημοσ.

Ο υπολογιστης ειναι αγορασμενος απο 2ο χερι γυρω στα 5-6 χρονια τωρα.
Η θερμοκρασια της καρτας γραφικων ειναι στους 60 συμφωνα με καποια προγραμματακια που ετρεξα...Δε μπορω να καταλαβω το εξης, το τροφοδοτικο μπορει να επηρασει την ταχυτητα επεξεργασιας του υπολογιστη?Δηλαδη οταν θα τρεξω το 7zip γιατι να κολλαει η παναγια?
υπαρχουν καποια προγραμματα να ελεγξω το ποσο "καλα" τρεχει η gpu ή ο επεξεργαστης?

Δημοσ.

Για κανε ενα στρες τεστ με occt...... παιζει να σου μεινει και στο χερι ομως κατι αν εχει προβλημα να ξερεις. Παιζει και οχι ομως, μπορει να σου βγαλει BSOD ή να σου σβησει το μηχανημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...