panoskatos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Για κάποιον που θέλει ιδιαίτερα dual sim κινητό είναι οτι καλύτερο. Δεν εχω σαφή εικόνα αλλά δυο βιντεάκια που είδα στο youtube το android που τρέχει μου κάνει πολύ περίεργο. Η μπαταρία του σουπερ και πραγματικά δεν με πειράζει αν είναι πιο παχύ αν εχει τόση αυτονομία. Επειδή τα χαρακτηριστικά δεν φανερώνουν πάντα την ταχύτητα του κινητού νομίζω οτι η μια απο τις καλύτερες αγορες αυτον τον καιρό είναι το Nexus 4 το οποιο το παίρνει κάποιος κάτω απο τα 300€ Εγω εχω το Nexus 3 με android 4.3 και πραγματικά το κινητό είναι σφαίρα. Χωρίς διάθεση για τρολινκ ολο το παραπάνω. Στα 170€ πραγματικά είναι εξαιρετικό. Δείκτη sar γνωρίζουμε ?
gsisr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 γαιδαρο μας χαριζουν τον κοιταμαι και στα δοντια!ακου εκει τουβλο!
val007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Για κάποιον που θέλει ιδιαίτερα dual sim κινητό είναι οτι καλύτερο. Δεν εχω σαφή εικόνα αλλά δυο βιντεάκια που είδα στο youtube το android που τρέχει μου κάνει πολύ περίεργο. Η μπαταρία του σουπερ και πραγματικά δεν με πειράζει αν είναι πιο παχύ αν εχει τόση αυτονομία. Επειδή τα χαρακτηριστικά δεν φανερώνουν πάντα την ταχύτητα του κινητού νομίζω οτι η μια απο τις καλύτερες αγορες αυτον τον καιρό είναι το Nexus 4 το οποιο το παίρνει κάποιος κάτω απο τα 300€ Εγω εχω το Nexus 3 με android 4.3 και πραγματικά το κινητό είναι σφαίρα. Χωρίς διάθεση για τρολινκ ολο το παραπάνω. Στα 170€ πραγματικά είναι εξαιρετικό. Δείκτη sar γνωρίζουμε ? SAR: 0.257W/Kg
manos89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ολα καλα και ωραια με τα κινεζικα smartphones αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι σε περιπτωση που παθει κατι το κινητο κατα 99% παει για πεταμα. Δεν υπαρχει καμια εγγυηση απο τα κινεζομαγαζα παροτι ισχυριζονται το αντιθετο. Μιλαω ως παθων. Το 4ρων μηνων lenovo a660 μου, ξαφνικα ενα πρωι χωρις να το εχω σκαλισει, δεν ανοιγε καμια εφαρμογη. Το εκανα restart μηπως στρωσει αλλα το κινητο ηταν τελειως νεκρο. Ουτε ανοιγει αλλα ουτε και φορτιζει. Η μονη λυση που εχω ειναι να το στειλω στην κινα, να περιμενω κανενα μηνα για να φτασει, να δουνε οι κινεζοι αν επισκευαζεται και πιθανοτατα να πληρωσω για την επισκευη. Αν ολα πανε καλα θα πρεπει να περιμενω αλλο ενα μηνα για να φτασει Ελλαδα που σημαινει οτι θα πρεπει να μεινω χωρις τηλεφωνο για ενα διμηνο το λιγοτερο. Γνωμη μου ειναι μακρια απο τα κινεζικα κινητα, εκτος και αν το θελετε για δευτερη συσκευη. εγω νομιζω οτι μια χαρα στο επισκευαζουν και δωρεαν (μονο τα εξοδα αποστολης υπαρχουν πο ειναι 5-6€.) και μαλιστα ειναι πιο εξυπηρετικοι απο οτι εχω διαβασει απο ελληνικα καταστηματα(βλεπε πλαισιο). μαλιστα, αν θυμαμαι καλα, ειχα διαβασει περιστατικο, οπου το κινητο ειχε πεσει και ειχε σπασει και οι κινεζοι ζητησαν καποια αποδειξη(φωτογραφιες κλπ) για να δουν οτι οντως ειναι σπασμενο και στειλαν καινουριο. το μονο αρνητικο στην εγγυηση ειναι ο χρονος που χρειαζεται να ερθει, που οντως ειναι ενας μηνας. Το "μακρυα απο τα κινεζικα κλπ κλπ" το θεωρω υπερβολη, εκτος αν μπορει καποιος να δινει 300€ για κινητο ενω μπορει να παρει παρομοιο με 100. 1
dimzi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 εγω νομιζω οτι μια χαρα στο επισκευαζουν και δωρεαν (μονο τα εξοδα αποστολης υπαρχουν πο ειναι 5-6€.) και μαλιστα ειναι πιο εξυπηρετικοι απο οτι εχω διαβασει απο ελληνικα καταστηματα(βλεπε πλαισιο). μαλιστα, αν θυμαμαι καλα, ειχα διαβασει περιστατικο, οπου το κινητο ειχε πεσει και ειχε σπασει και οι κινεζοι ζητησαν καποια αποδειξη(φωτογραφιες κλπ) για να δουν οτι οντως ειναι σπασμενο και στειλαν καινουριο. το μονο αρνητικο στην εγγυηση ειναι ο χρονος που χρειαζεται να ερθει, που οντως ειναι ενας μηνας. Το "μακρυα απο τα κινεζικα κλπ κλπ" το θεωρω υπερβολη, εκτος αν μπορει καποιος να δινει 300€ για κινητο ενω μπορει να παρει παρομοιο με 100. Με την λογικη οτι αφου μπορω να αγορασω τουμπανο κινητο με 100ευρω απο τον κινεζο ,γιατι να δωσω 300ευρω στον ελληνα, αποφασισα να παρω κινητο απο την Κινα, αλλα μου γυρισε μπουμερανγκ γιατι σε διαστημα τεσσαρων μηνων αναγκάστηκα να αγορασω και αλλο κινητο, αυτη τη φορα απο εδω, για να κανω την δουλεια μου. Ετσι μου βγηκε αρκετα παραπανω. Οσο για το σερβις των κινεζων? Τουλαχιστον με το μινιντιλ που εχω εμπειρια, ειναι εντελως ανυπαρκτο. Δεν γνωριζω για τα αλλα κινεζομαγαζα αλλα στο μινιντιλ ουτε στα εμειλ απαντανε και οταν τελικα απαντησαν, εδιναν αοριστες απαντησεις και καμια σοβαρη λυση. Παραθετω καθαρα την δικη μου εμπειρια για να ειναι ενημερωμενοι οι υποψηφιοι αγοραστες για το τι τους περιμενει σε περιπτωση που κατι παει στραβα με την συσκευη τους. Καποιοι αλλοι μπορει να εχουν τυχει αριστη αντιμετωπιση απο το εν λογω καταστημα και μακαρι να ειμαι εγω ο μοναδικος που ειχε ασχημη εμπειρια.
manos89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 μπορει να ετυχε. στο myphone παντως ειναι γραμμενοι στο φορουμ εκπροσωποι των κινεζομαγαζων και απαντανε κανονικα και σε καθημερινη βαση. επισης πηρα και γω τωρα το a820 και πριν το παρω διαβασα αρκετα θρεντ απο την αρχη μεχρι το τελος και δεν ειδα κανενα παραπονο για εξυπηρετηση και σερβις. και να ειδα και να μην το θυμαμαι θα ηταν πολυ λιγοτερα τα παραπονα απο τις θετικες κριτικες.
panagiotidispan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά με το GPS σε αύτα τα κινεζοκινητα τι παιζει;;Κλειδωνει γρήγορα;Χρησιμοποιω το Tom-Tom συχνα και αν το παρω και εχω θεμα θα ξενερωσω...Εχω διαβάσει διαφορα γιαυτο οποίος εχει ας ρίξει μια διαφωτιστική απάντηση!!Σκεφτομαι να πάρω το P780... Sent from my iPhone using Insomnia
gsisr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 οσα κινητα εχουν mtk επεξεργαστη δεν τη παλευει το gps τους. αν χρησιμοποιείες το gps σαν εργαλειο απεφυγε το συγκεκριμένο και κοίτα για κανα lumia αναλογης τιμης που εχει δωρεαν του χάρτες και το προγραμμα πλοηγησης
nek4d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά με το GPS σε αύτα τα κινεζοκινητα τι παιζει;;Κλειδωνει γρήγορα;Χρησιμοποιω το Tom-Tom συχνα και αν το παρω και εχω θεμα θα ξενερωσω...Εχω διαβάσει διαφορα γιαυτο οποίος εχει ας ρίξει μια διαφωτιστική απάντηση!!Σκεφτομαι να πάρω το P780... Δεν το εχω δοκιμασει μιας και δεν χρειαζεται στο νησι, αλλα απ'ότι εχω διαβασει απο κατοχους, παιζει μια χαρα. Ομως εχουν καταγραφει προβληματα γενικοτερα για mtk και πολλες λυσεις/βελτιωσεις, δεν ειμαι σιγουρος σε ποιες περιπτωσεις χρειαζεται. Περισσοτερες πληροφοριες για το συγκεκριμενο κινητο, εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368063 και για το gps στους mtk: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 ( Επισης με google, βλεπω τα εξης: http://www.modaco.com/topic/363886-resolve-poor-gps-issues-on-your-mediatek-phone/ http://chinesetech.net/2013/10/16/mtk-phone-gps-software-fix/ )
MinidealNet Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αγαπητέ όλους Αυτό είναι Katherine από MinideDeal.net, Αυτή είναι η πρώτη μου φορά σε αυτό το φόρουμ, θα είμαι ευτυχής να σας βοηθήσει να επιλέξετε ικανοποιημένοι κινητά τηλέφωνα σας, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με MiniDeal ή Προϊόντα σε Minideal.net pls προσθέστε skype μου: katherine19872008 Lenovo P780 θα είναι sold out σε μόλις 1 μήνα, εάν χρειάζεστε αυτό το τηλέφωνο μπορείτε να το παραγγείλετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα
Beep Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά τι λέτε για το Lenovo P780 εσείς που το πήρατε και το δοκιμάσατε; Αξίζει τελικά; Η γνώμη σας για το ποστ από MinidealNet... Αξίζει να το παραγγείλω από εκεί; Ευχαριστώ.
terry308 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά τι λέτε για το Lenovo P780 εσείς που το πήρατε και το δοκιμάσατε; Αξίζει τελικά; Η γνώμη σας για το ποστ από MinidealNet... Αξίζει να το παραγγείλω από εκεί; Ευχαριστώ. Πάνε στο νήμα του myphone και έχοντας υπομονή και χρόνο θα λυθούν όλες οι απορίες σου (μόνο 82 σελίδες είναι) 1
Beep Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Πάνε στο νήμα του myphone και έχοντας υπομονή και χρόνο θα λυθούν όλες οι απορίες σου (μόνο 82 σελίδες είναι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα