Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Αυτο τον καιρο δουλευω πανω σε ενα παιχνιδι που προετοιμαζω(Project North Pole)!

Ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις...ο επεξεργαστης μου ειναι I7 2600 και εχω 8 GB RAM...

Δουλευω καπως αβολα με αναλυση 6 οταν τα κανω export και απο 7 και πανω ειναι σχεδον αδυνατη η επεξεργασια σε αλλα προγραμματα!

Θα μπορουσα να κανω bake normal maps αλλα πρωτου το κανω θα ηθελα να κανω καποιες μικροεπεξεργασιες σε αλλα προγραμματα...οπως Maya,Blender κ.α.

Τι λετε να φταιει?

Νομιζω πρεπει να ειναι αναμεσα στα 4.000.000 και  6.000.000 polygons...

+οτι θα χρησιμοποιειται και το PhysX της nVidia και τα particles θα ερχονται σε επαφη με τα rigid bodys...καπου στα 500.000 particles! οποτε Dead PC...

η ram παει γυρω στα 5,25 GB απο τα 8 Gb...

Οριστε λιγες photo να δειτε και μονοι σας την ποσοτητα της αναλυσης!

1404425_10200744199549223_1875695084_o.j

578553_10200744199149213_2085557852_n.jp

Δημοσ.

Απο την στιγμή που απο ραμ οπως λες είσαι καλα... μονο δύο πραγματα μπορώ να σκεφτώ ,

η τεντώνει ο επεξεργαστής (εχεις παρατηρήσει cpu usage?)...

η εχεις ενεργοποιημενο στα προγραμματα που χρησιμοποιεις το gpu accelaration και η 6770 δεν είναι για πολλα πολλα....

Απο σκληρούς με τι πάιζεις? 

Δημοσ.

Λοιπον CPU usage πανε max 75% μονο οταν το στρεσαρω πολυ ομως...δηλαδη να παρω το brush και να αρχιζω να το χαρακωνω παντου...οταν δεν κανω τιποτα 20%.

Σκληρος 1 δισκος 1TB 7200RPM εαν δεν κανω λαθος...

Στο blender η GPU φορτωνει τα polygons?Δεν παιζω πλεον σχεδον καθολου παιχνιδια πιο πολυ Maya,blender,3D Max,Zbrush και Photoshop αυτα μονο...

Να παω σε quadro 600 εαν κανω αναβαθμιση η καμενα χρηματα?

Εχω ακουσει οτι στα viewports η quadro ειναι πολυ πιο γρηγορες...Σε CPU(που μαλλον παιζει να φταιει σε τι να παω? πανω απο Ι7 :P)

Δημοσ.

Κοιτα να δεις ... Δεν ξερω σε ποσο επαγγελματικο επιπεδο κινησε αλλα ισως ενα καλο workstation θα ηταν η καλυτερη λυση για εσενα. Αλλα μιλαμε για πολλα λεφτα.

Ατσι οπως τα λες δεν νομιζω οτι ξεμενεις απο επεξεργαστικη ισχυ αλλα περισσοτερο απο καρτα.. Με μια nv με μπολικους cuda cores οχι απαραιτητα της επαγγελματικης σειρας πιστευω θα ησουν πολυ καλυτερα.

Επισης ενας ssd θα σε βοηθουσε αρκετα .

Δημοσ.

Το παιχνιδι θα εχει μεγαλης ευκρινειας texture γενικα complex μοντελα και θα χρησιμοποιει το PhysX...

Μπορεις να πεις οτι τα γραφικα θα ειναι μεσαια προς υψηλου επιπεδου...ενας φιλος μου ειπε να περιμενω τη σειρα 8χχ ξερουμε ομως ποτε βγαιει γτ εχω βαρεθει να περιμενω...:P

Δημοσ.

Τι να τη κανεις τη σειρα 8?? Αυτη τη στιγμη και μια 670/680 σε καλυπτει αφου το βασικο που ψαχνεις ειναι δυναμη σε συγκεκριμενα προγραμματα...Γνωμη μου, κοιτα κατι σε αυτες ή σε 770 που εχει πολυ καλη τιμη πλεον ωστε να κανεις δουλεια σου. Η σειρα 8 θα ερθει μεσα στο 14 (ισως) και λογικα μετα το πρωτο 4μηνο..

Δημοσ.

hmm...Αρα εαν βρω GTX 680 να την παρω ειστε σιγουροι οτι συμφερει?

Θελουμε να τρεχει στα 60 FPS maxed out σε GTX 770 με το PhysX οποτε...

Δημοσ.

Κατσε λιγο γτ τα μπλεκεις τα πράγματα... αλλο που θα παιξει και πως το παιχνιδι και αλλο που θα γίνει η επεξεργασία και το rendering.... η καλύτερη επιλογη οσο αφορα τα cuda cores ειναι η 780Ti αλλα αν δεν μπορεις να σκασεις τοσα τοτε 680 κα 770 είναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα... 

19-CUDA-3ds-Max-iRay.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...