Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστησα ένα μηχάνημα για ένα φιλαράκι και σήμερα που πήγα να το στήσω διαπίστωσα αυτό.

Τι μπορώ να κάνω στην συγκεκριμένη περίπτωση?

Η εγγύηση απορρίπτεται αλλά με το DOA τι γίνεται ακριβώς?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω χάνεις και το DOA. Για ανέβασε μια φωτογραφία από εκεί που έσπασε ο πυκνωτής και από την πίσω μεριά του pcb.

Δημοσ.

Φωτογραφία δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις

http://www.tomshw.it/forum/attachments/discussioni-ufficiali-schede-madre-e-ram/48073d1360766420-gigabyte-990xa-ud3-gigabyte-990xa-ud3-2.jpeg

Η σειρά με τους 4πυκνωτές ακριβώς κάτω από τα Audio outs εκεί βρίσκεται αυτός που χάλασε.

Δημοσ.

Φωτογραφία δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις

http://www.tomshw.it/forum/attachments/discussioni-ufficiali-schede-madre-e-ram/48073d1360766420-gigabyte-990xa-ud3-gigabyte-990xa-ud3-2.jpeg

Η σειρά με τους 4πυκνωτές ακριβώς κάτω από τα Audio outs εκεί βρίσκεται αυτός που χάλασε.

Εγγύηση έχεις χάσει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την πας σε κάποιον ηλεκτρονικό για να βάλει νέο πυκνωτή.

Δημοσ.

Ρώτα στο κατάστημα για να επιβεβαιώσεις για το DOA. Αλλιώς δες τι πυκνωτής είναι και πήγαινε αγόρασε έναν(είναι πολύ φτηνοί γύρω στο ευρώ κάνουν), και κόλλησέ τον με ένα κολλητήρι στη θέση του προηγούμενου αν ξέρεις από αυτά. Είναι πολύ απλό, ούτε 5 λεπτά με το ρολόι δεν θες. Καλό είναι εκτός από το κολάι να έχεις και την πάστα. Βοηθάει πολύ.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα...Χτες εσπασα κατα λαθος  εναν πυκωτη!!  Τι γινεται γιαυτο τωρα; τι κανω; Εχω την μητρικη asus p5kpl-cl...

post-254641-0-78954100-1407772340_thumb.png

post-254641-0-23249700-1407772415_thumb.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις κολλητήρι εσυ ή καποιος που ξέρει να βγάλεις τον σπασμένο και να βάλεις εναν αλλον (ίδιο)

Δημοσ.

Αυτος που θα σου βγάλει τον πυκνωτή θα τον πάρεις και θα πας σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά να σου δώσουν τον ίδιο , αν δεν υπάρχει θα κοιτάξεις στο ebay μετα

Δημοσ.

Τον εχω τον πυκνωτη στα χερια μου... Και τι θα ψαξω ακριβως για τον πυκνωτη... Ειναι αυτος ο παραπανω που εστειλα φωτο...

Δημοσ.

Πρέπει να βρείς με βάση τα στοιχεία που γράφει επάνω τι πυκνωτής ειναι ακριβώς αλλιως αμα το δώσεις σε εναν ηλεκτρονικό πιστεύω θα το βρεί πιο γρήγορα

Δημοσ.

Καταλαβα...Θα πρεπει ομως να λυσω ολη την μητρικη για να γινει η δουλεια.... Τωρα με αυτο που εσπασε θα εχω κανενα θεμα;;

Δημοσ.

Αν δεν παρουσιάζει καποιο λειτουργικό πρόβλημα η μητρική μπορείς να το αφήσεις ως εχει για τώρα αλλα δεν ξέρεις που μπορεί να βγεί το πρόβλημα

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης δεν βλεπω κατι.... Τι  προβλημα θα μπορουσε  να εβγαζε; Και θα πρεπει να την λυσω ολη!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...