leopayne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα οταν περναει ενα λεπτο στον υπολογιστη χωρις να αγγιξω τπτ και κανω μια κινηση με το ποντικη κανει μια φλασια μικρη η οθονη,σαν να διεκοψα την προφυλαξη οθονης να μπει εκεινη τη στιγμη,και στο vlc που εβλεπα εργο μετα απο ενα λεπτο κολαει η εικονα ενω ακουγετε ηχος,εχω παλια καρτα 250 ειναι,λετε να ναι καρτα;
guardianx71 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να είναι η κάρτα. Καλού κακού πάντως βεβαιώσου ότι έχεις την τελευταία έκδοση drivers. Από εκεί και πέρα , δες αν έχεις βάλει τους δίσκους σου να σβήνουν μετά από κάποια ώρα και αν ναι δοκίμασε να το βάλεις να μην σβήνουν. Επίσης μπες στο msconfig και ξετίκαρε ότι δεν χρειάζεται
leopayne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 φιλε μου τι ειναι αυτο το msconfig πως παω;αν μπορεις βημα βημα πες μου.α! και κατι αλλο που επαθα εχτες επειδη πηγα λιγο τουαλετα οταν γυρισα ηταν σαν να ειχε χασει το σημα της η τηλεοραση ξερεις μπλε χρωμα και ξαναγυρισα τα καναλια στην εξοδο που εχω το pc για να μου παιξει,επαιξε απο κει κ περα αρχισα να ψαχνομαι.αυτο τι μπορει να ειναι;
guardianx71 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Χμμμ... αυτό τώρα τί να πω. Μπορεί να είναι η κάρτα ή drivers. Τί έκανε όταν άφησες? Το msconfig το ανοίγεις γράφοντας το στην αναζήτηση. Πας στην καρτέλα εκκίνηση στοιχείων και κοιτάς στον κατασκευαστή. Αν πχ έχεις πράγματα που λένε cyberlink powerdvd κτλ τα απενενεργοποιείς. Πράγματα που αναφέρουν ονόματα απο εταιρίες των οποίων έχεις εξαρτήματα δεν τα πειράζεις πχ amd intel nvidia κτλ. Αν δεν είσαι σίγουρος μπορείς να ψάξεις τι είναι το καθένα στο google. Αλλά πρώτα απόλα τσέκαρε τι παίζει στην διαχείριση ενέργειας και στους drivers
leopayne Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 drivers ειναι οι τελευταιοι,διαχειρηση ενεργειας δεν το ειχα πειραξει ποτε μου,balance το χω,και γενικα δεν πειραζω τιποτα ποτε μου απο διαχειρηση,απλα μπορει να φταιει το χασιμο γιατι μετα ειπα να αλλαξω καλωδιο και δεν εκλεινα το pc εκανα αλλαγη με ανοιχτο και μου ειπε ο φιλος μου οτι εκει μπορει να εγινε κατι,δε ξερω ειμαι για καρτα απο αυριο να αγορασω.
guardianx71 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εγώ θα σου έλεγα να δανειστείς αν μπορείς πρώτα μία άλλη για να μην δίνεις τζάμπα λεφτά αν δεν φταίει αυτή
leopayne Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 εχεις δικιο αλλα επειδη την ειχε ο αδελφος μου την ειχε λιωσει ετσι πανω κατω παω για ολικη αναβαθμιση,αφου παιζω απο το 2008-09 με e-8400 3000ghz,4gb μνημη,με πριν καρτα γραφικων 9800gtx++,μετα πηγα στου αδελφου μου gts250,γενικα δε παιζω αλλα θελω να εχω ενα καλο μηχανημα κ μακροχρονιο.
guardianx71 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καλά είχες 9800gtx+ και πήγες σε gts250? H 9800 περισσότερη δύναμη έχει
leopayne Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ηταν πιο παλια,κ ειπα να κανω αλλαγη,δε το ξερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα