master1992g Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα lenovo g700 με έναν σκληρό 1 ΤΒ και έναν ssd 8gb. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου εμφανίζει τον ssd, ούτε στα bios, ούτε στο speccy/cpuz, ούτε στην διαχείριση δίσκων... Το έστειλα για service στο e-shop και μου είπαν ότι λειτουργεί κανονικά... Η εύκολη λύση είναι να το ανοίξω και να δω. Αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει με την εγγύηση.. Καμιά ιδέα ?
master1992g Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 δεν ειναι ssd αλλα Hybrid. Στο σιτε του eshop έγραφε ότι είναι 1 ΤΒ SATA ΚΑΙ 8GB SSD... Edit: Έκανα ένα search στον σκληρό που μου εμφανίζει στο speccy και τελικά όντως είναι hybrid όπως ανέφερε το παλικάρι. Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά σχετικά με τους hybrid, πρέπει να δημιουργήσω κάποιο συγκεκριμένο partition και να περάσω τα windows ή λειτουργεί αυτόματα σαν ssd? Ευχαριστώ..
georgescreta Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Απ' όσο γνωρίζω, το λειτουργικό εγκαθίσταται κανονικά στο μηχανικό μέρος του δίσκου και απλά το κομμάτι του ssd μεσολαβεί κατά κάποιο τρόπο σαν "ram", ούτως ώστε να αναγνώσκει / εγγράφει τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται συχνότερα με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι επιδόσεις. Εγκαθιστάς το λειτουργικό με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανες σε οποιοδήποτε δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα