kavroulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά ,Θα ηθελα να σας ρωτησω, αξίζει να μπω στο κόπο να βάλω στοκ Rom Google edition , εγώ το σκέφτομαι γιατί νομίζω ότι έχει βγει 4.4 κιτ κατ σε σε official update της Google Rom και αν δεν έχει βγει θα βγει σε λίγες μέρες νμζ. θα κανει μετα OTA UPDATES?Και τέλος γνωρίζει κανείς . Να μου στηλει κανένα οδηγό πως να βάλω άλλη ρομ γιατί δεν γνωρίζω και πολύ . Είναι δύσκολο; καθως και που θα βρω στοκ εκδοση google play edition ; στο xda εχει πολλες και δεν ξερω ποια. το κινητο ειναι αγορασμενο απο birdphone και εχει vodafone uk 4.22 με sence 5 και δεν κανει update ota update για αυτο θελω να βαλω αλλη εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavroulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Θα πρέπει να γίνει Ρουτ η συσκευή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fraris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πρωτα θα ρουταρεις τη συσκευή σου και μετα θα περάσεις custom rom.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα