Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα συναρμολογησαμε εναν καινουριο υπολογιστη ενος φιλου.

Καπια στιγμη ενω ολα ειναι ενταξει κλεινει και ανοιγει απο μονος του. του βγαλαμε τις πριζες τον ανοιξαμε κοιταξαμε τα καλωδια μηπως γινετε κανενα βραχυκηκλωμα αλλα τιποτα. κατεβασαμε προγραμματα για τις θερμοκρασιες ειναι ολες ενταξει. το πισι συνεχιζει να κανει ρεσταρτς οποτε νανε.

εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Σε λάθος θέμα το βαλες, μαλων κάπου βραχυκηκλωνη .Τσέζαρε τους αποστάτες αν τους έβαλες όλους και αν είναι καλά βιδωμενοι

Δημοσ.

μια διευκρίνηση. όταν λες ρεσταρτ τα windows κλείνουν και ανοίγουν μόνα τους σαν να έχεις πατήσει εσύ το ρεσταρτ ή κλείνει μπαμ και κάτω λες και πέφτει το ρευμα και ανοίγει μόνο του μετά?

Δημοσ.

ναι σα να πεφτει το ρευμα και ανοιγει μετα απο λιγο

ε τοτε ειναι θεμα hardware. δοκιμασε τα ενα ενα τροφοδοτικο, μητρικη σε αλλο συστημα

Δημοσ.

οι θερμοκρασιες ειναι νορμαλ. δεν μπορω να ποστοαρω εικονα γιατι δεν ειμαι σπιτι του

και σε full load? ρωτάω γιατί και εμένα η ψήκτρα μου δεν είχε κουμπώσει καλά και σε idle είχα 37 βαθμούς (μια χαρά δηλαδή) και σε full load 65-68 και μόλις την κούμπωσα καλά έπεσε στους 50

Δημοσ.

οσες φορες ειχε κλεισει ειχε skype και μιλουσε με camera (ενσωματομενο μικροφωνο)

αν το πρόβλημα είναι μόνο στο skype την ώρα που μιλάει με camera ,

Για αρχή το καλύτερο πιστεύω που μπορεί να γίνει είναι να απεγκατάσταση των drivers της cameras και skype . Κατέβασμα και εγκατάσταση των τελευταίων drivers από το site του κατασκευαστή και εγκατάσταση των καινούριων driver και του skype από την αρχή. Μετά δοκιμή με βιντεοκλήση στο skype .

αν συνεχιστεί το πρόβλημα λογικά φταίει η καμερα

το πρόβλημα προκύπτει οταν idleαρει το pc , σε άλλες εφαρμογές ή όταν είναι φορτωμένο (σε παιχνίδια για παράδειγμα)?

(αν ναι πρέπει να τεστάρει με σειρά τα κομμάτια από το Pc για αποκλείσει "υπόπτους".)

Δημοσ.

κλεινει και χωρισ skype. την πρωτη φορα εκλεισε ενω καναμε εγκατασταση το skyrim

.μετα εκλεισε οταν μιλαγαμε skype και μετα οταν παιζαμε λολ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...