nikosfp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Κοι καλησπερα σας.Απο εχτες στον σταθερο,καθως ολα πηγαιναν καλα,ξαφνικα οταν κανω επανεκινηση ακουγεται ενα μακρο μπιπ και δεν εχω εικονα στην οθονη!!!Μετα απο κανα 3αρι restarts επανερχεται κανονικα η εικονα.Εχω μητρικη την ga-990xa-ud3 της gigabyte και γραφικα την ati 7790 win 8X64.Εχω βγαλει τις ram και τα γραφικα και τα εχω τοποθετησει παλι(συμβουλη απο το google)αλλα το προβλημα παραμενει.Την βοηθεια σας?Ευχαριστω εκ των προτερων
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Κανε για αρχή ενα memtest στις μνήμες να δουμε αν βγάζει erros εκει και μετα αν ειναι βλέπουμε και για κάρτα γραφικών
nikosfp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Κανε για αρχή ενα memtest στις μνήμες να δουμε αν βγάζει erros εκει και μετα αν ειναι βλέπουμε και για κάρτα γραφικών ειναι 1 long,2 short ? Βοηθαμε λιγο ακομα...τι ειναι το memtest και πως γινεται? Οχι μονο ενα long κανει
kingdragon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μνήμη. Δοκίμασε να αλλάξεις θέση τα banks μπορεί να χάλασε η υποδοχή..
SPANK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Κατεβάζεις απο εδω το iso που ειναι για cd rom / η την έκδοση για usb stikc http://www.memtest.org/ , και στην συνέχεια κανεις boot και το αφήνεις για περίποθ 2 ώρες να κανει το test στις ram
nikosfp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μνήμη. Δοκίμασε να αλλάξεις θέση τα banks μπορεί να χάλασε η υποδοχή.. Το εκανα κι αυτο...τζιφος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα