Προς το περιεχόμενο

Tablet 100E

adams24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω το πρώτο μου tablet γιαυτό λέω να μην δώσω πολλά 100Ε ας πούμε τι έχετε να μου προτείνετε?
για αγορά από κατάστημα και όχι από ΙΝΤΕΤΡΝΕΤ 

Δημοσ.

Ψαχνεις για το nexus (ακομα και το πρωτο) ειτε για το Samsung ,παντα σε 7αρι μιλαμε.

Το πρωτο ειναι καλυτερο αλλα εχει περιορισμους (δεν παιρνει καρτα μνημης ,μονο εμπρος καμερα) ενω το 2ο ειναι χειροτερο σαν ταμπλετ αλλα εχει 2 χρονια εγγυηση ,παιρνει καρτα μνημης και εχει 2 καμερες.

Δημοσ.

<p>Ψαχνεις για το nexus (ακομα και το πρωτο) ειτε για το Samsung ,παντα σε 7αρι μιλαμε.</p> <p>Το πρωτο ειναι καλυτερο αλλα εχει περιορισμους (δεν παιρνει καρτα μνημης ,μονο εμπρος καμερα) ενω το 2ο ειναι χειροτερο σαν ταμπλετ αλλα εχει 2 χρονια εγγυηση ,παιρνει καρτα μνημης και εχει 2 καμερες.</p>

με τα 100€ αυτα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι ειναι πανω απο 100€ ειδικα το νεξους απλα μου φανηκε απο την διατυπωση οτι το 100€ το εβαλε για να δωσει μια ιδεα τι ψαχνει και να μην του προτεινουν ταμπλετ με τιμη στον θεο.

Το samsung το βρισκεις καινουργιο στα 140€ ενω για το νεξους μαλλον εχουν ξεπουλησει και το δινουν οσο θελουν.

http://www.skroutz.gr/s/2151660/Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-Wifi-8GB.html

Απλα δεν υπαρχει τιποτα αξιοπρεπες στα 100€.

Αν και οσο πλησιαζουμε προς τα χριστουγεννα ολο και καποια προσφορα θα βγαλουν ,αν μπορει κανεις να περιμενει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...