Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη έκδοση linux για το σύστημα μου

SakisProHD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν έχω το σύστημα της περιγραφής με 2GB RAM αντί για 3GB που αναφέρεται και λέω να βάλω linux μιας και θέλω να αναπτύξω kernels και rom για το xperia mini μου.Έχω δοκιμάσει την 13.04 αλλά είναι πολύ αργή όπως και η 12.10 και επειδή βαρέθηκα να κατεβάζω isos περιμένω τις προτάσεις σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το hardware που εχεις μπορεις να βαλεις πραγματικα οτι θες, φτανει να βαλεις και τον driver της nvidia για να μην εισαι με τον opensource, οποτε, μιας και εκανες την αρχη με ubuntu, ξαναπροσπαθησε.

Για μένα δοκίμασε kubuntu που το kde4 περιβάλλον εργασίας είναι πραγματικά αρκετά ελαφρύ. Δες και το mint αν δεν σου κάνει το kubuntu.

Για μένα δοκίμασε kubuntu που το kde4 περιβάλλον εργασίας είναι πραγματικά αρκετά ελαφρύ. Δες και το mint αν δεν σου κάνει το kubuntu.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου,με το Kubuntu έγινε πολύ πιο γρήγορο,καμία σχέση με το Ubuntu.Δεν δοκίμασα το Mint μιας και το KDE4 μου αρέσει πολύ.

Εννοείται πως έβαλα,είχε μέσα τους 3.19 σαν προαιρετικούς αλλά εγώ έβαλα τους 3.31 από το site της nvidia.Οι opensource ζώριζαν την κάρτα ακόμα και σε αναπαραγωγή 480p MP4 βίντεο.

Drivers για την καρτα γραφικων σου εβαλες ή την ταλαιπωρεις ακομα με τους opensource :P ?

Δε ντρεπεσαι να προωθεις binary packages?Τι θα ελεγε ο προφητης μας ο Stallman?

saintignucius.jpg

Καλά είναι τα debian τα είχα δοκιμάσει πριν κάτι μήνες και μου άρεσαν αρκετά αλλά μένω προς το παρόν σε kubuntu επειδή έχουν 100% συμβατότητα με android building.

Με τους driver που έβαλες manual έχε το νου σου γιατί μπορεί σε μελλοντικά update του kenrel να μην τους περνάει αυτόματα στον νέο kernel και να χρειάζετε να τους ξαναπεράσεις μόνος σου

αλλά εγώ έβαλα τους 3.31 από το site της nvidia.

και διελυσες το συστημα σου.

στο επομενο kernel update, θα εισαι χωρις X.

Ρε παιδια εχουμε πει 65000 φορες οτι δεν βαζουμε software (και ειδικα modules) εκτος PMS. Πρεπει να το κανουμε pinned δηλαδη? :-(

Για νέους nvidia driver υπάρχει και repo στο ppa και δεν θα έχεις πρόβλημα με τα update

https://launchpad.net/~xorg-edgers/+archive/ppa

και δες εδώ οδηγίες πως θα τους βάλεις

http://news.softpedia.com/news/How-to-Install-the-Latest-NVIDIA-331-20-Drivers-in-Ubuntu-13-10-399182.shtml

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...