Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Χρειαζομαι λιγο τα φωτα σας - εμπειρια σας, στο θεμα διαχειρισης των εταιριων, και συγκεκριμενα της ΗΟL, ως προς τη συνεχιση του πακετου ιντερνετ που εχω, αλλα στο ιδιο παγιο που ειχα ως τωρα.

Πιο συγκεκριμενα :

Για ενα χρονο, ειχα το φοιτητικο πακετο adsl της hol, στα 15 ευρω το μηνα. Η δεσμευση μου, ληγει στις 27 Νοεμβριου. Σημερα μιλαω με την εξυπηρετηση πελατων τους, και μου λεει οτι με το περας αυτης της ημερομηνιας, το παγιο θα παει στα 25 ευρω, και αυτη τη στιγμη δε μπορουν να μου πουν κατι καλυτερο, και αν θελω , να παρω τηλεφωνο στις 26 Νοεμβρη να δουμε αν μπορει να γινει κατι καλυτερο... Δηλαδη εγω ειμαι ο πελατης, και να τους παρω εγω τηλεφωνο να τους παρακαλεσω, με λιγα λογια, για να συνεχισω να τους ακουμπαω τα λεφτα μου?? Ημαρτον...

Πως να το χειριστω? Προσωπικα θελω να παραμεινω στη hol σ αυτα τα χρηματα, ωστε να γλιτωνω την αναστατωση. Προφανως και αν δε με παρουν τηλεφωνο να συνεχισω σ αυτο το ποσο, θα φυγω σε καποια αλλη εταιρια (δεν το εχω ψαξει ακομα τι ποσά παιζουν). Δε θελω ομως σε καμια περιπτωση να συνεχισει αοριστου απο τελη Νοεμβρη. Ουτε θελω, να βρεθω χωρις ιντερνετ απο 28 Νοεμβριου, και για κανενα μηνα μεχρι να μπει καποιος αλλος παροχος...

Θα πρεπει να κανω διακοπη απο νωριτερα, σαν μοχλο πιεσης?

Ή αιτηση για ιντερνετ σε καποια αλλη εταιρια?

Ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.

Παρε τους τηλέφωνο και πες τους οτι να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα μου αλλιως θα κανω σήμερα κιολας αίτηση σε αλλη εταιρία , εγω ετσι θα έκανα

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι (λόγω των ποσών που ανέφερες) ότι θα πας στο HOL ADSL Plus.

To αντίστοιχο πακέτο για 12μηνο, στη Wind είναι 17€ και στην Forthnet 18€ (ή 15 με προπληρωμή όλων).

Και στις 2 υπάρχει τέλος σύνδεσης περίπου 36€, άρα τελική τιμή έρχεται, Wind 20€ και Forthnet 21€ (ή 18€).

Στη θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο στη HOL, λίγες μέρες πριν λήξη το συμβόλαιο και θα ζητούσα αντιπροσφορά, ενημερώνοντας ότι έχω προσφορά από άλλες εταιρείες.

Η καλύτερη τιμή που μπορεί να σου κάνουν, εκτιμώ ότι θα είναι γύρω στα 20€ με 22€, καθώς γνωρίζουν και οι ίδιοι που κινούνται όλοι.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα δικό σου τι θα κάνεις.

Αν μέχρι σήμερα ήμουν ικανοποιημένος με τη γραμμή, θα τα έδινα για ν' αποφύγω όλη τη διαδικασία και πιθανά προβλήματα κατά την μετάβαση. Αν από την άλλη δεν είχα καλή αντιπροσφορά θα τους χαιρετούσα χωρίς πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Eυχαριστω για τις απαντησεις. Οχι δεν ειναι ετσι. Εχω φοιτητικο ιντερνετ. Εξου η προσφορα. Το φοιτητικο ιντερνετ που μπορω να ξαναβαλω, αυτη τη στιγμη απ τη HOL κανει 17 ευρω. Και αυτοι μου λενε οτι θα παω στα 25.... δηλαδη ειναι ανοητη η συλλογιστικη. επισης και οι τιμες των αλλων, ειναι εκει γυρω για φοιτητικο...

Αρα να υποθεσω, μαζευω τιμες απο wind forthnet cyta για το φοιτητικο ιντερνετ, και τους λεω στο τηλ οτι αν δε παρω τη σωστη τιμη, παω αλλου? Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

Συγνώμη αλλα αν ειναι φοιτητής ακομα δικαιούσαι την ιδια τιμή οποτε ναι μαζεύεις προσοφορές και κανεις αυτο που ειπες , τους το λες ευγενικά και ήρεμα και αν δεν θέλουν υπάρχουν και αλλες εταιρίες που θέλουν πελάτες

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη αλλα αν ειναι φοιτητής ακομα δικαιούσαι την ιδια τιμή οποτε ναι μαζεύεις προσοφορές και κανεις αυτο που ειπες , τους το λες ευγενικά και ήρεμα και αν δεν θέλουν υπάρχουν και αλλες εταιρίες που θέλουν πελάτες

Εξ όσον γνωρίζω η τιμή του φοιτητικού Internet ισχύει για όλο το διάστημα φοίτησης (και όχι μόνο) εφόσον η σύνδεση είναι μέσω Δίοδος. Μόνο που φέτος μόνο ο ΟΤΕ έχει δώσει προσφορά και κανείς άλλος πάροχος.

Οι υπόλοιποι παρέχουν φθηνά πακέτα με χρονοχρέωση στην τηλεφωνία, παραπλήσιας τιμής.

Eυχαριστω για τις απαντησεις. Οχι δεν ειναι ετσι. Εχω φοιτητικο ιντερνετ. Εξου η προσφορα. Το φοιτητικο ιντερνετ που μπορω να ξαναβαλω, αυτη τη στιγμη απ τη HOL κανει 17 ευρω. Και αυτοι μου λενε οτι θα παω στα 25.... δηλαδη ειναι ανοητη η συλλογιστικη. επισης και οι τιμες των αλλων, ειναι εκει γυρω για φοιτητικο...

Μια χαρά τα γράφω. Μπες στη σελίδα του HOL ADSL Plus και πατώντας το Tab "Προσφορές" θα δεις, μόνο σε αυτό το πακέτο, αναφορά για φοιτητικό Internet.

Μάλιστα η τιμή που δίνει για φοιτητές είναι 17€ έναντι των 16€ για τους απλούς συνδρομητές.

Και στις 2 περιπτώσεις (φοιτητές ή μη) η τιμή είναι για 12μηνο και μετά πάει στα 24,70€.

Οι διαφορά του επιπλέον 1€ στους φοιτητές οφείλεται στο δωρεάν τέλος εγκατάστασης νέας τηλεφωνικής γραμμής (50€) έναντι των υπόλοιπων που το πληρώνουν κανονικά και το οποίο είναι επιπλέον του τέλους ενεργοποίησης (36€).

Όπως έγραψα και προηγούμενα, όλοι οι πάροχοι πλην ΟΤΕ, δεν δίνουν ξεχωριστά πακέτα για φοιτητές και απλά προσφέρουν το χαμηλότερό τους με κάποιες έξτρα μηδαμινές εκπτώσεις.

Για τον λόγο αυτό ισχύει το 12μηνο σε όλους, πράγμα που δεν γίνεται στις κανονικές φοιτητικές συνδέσεις.

Δες κι εδώ μία πρόσφατη σχετική συζήτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ γκρίνια για το τίποτα.Καταρχήν όταν υπέγραφες πέρσι, προφανώς ήξερες το πάγιο του 2ου έτους.

Τέλος πάντων.Απορώ γιατί δε ζητάς αλλαγή πακέτου στη hol.Σκέτο ίντερνετ είναι στα 16 ευρώ, ευέλικτο 300 στα 20 ευρώ.;Άλλο ένα 12μηνο μα σε όποια εταιρία και να πας πάλι για τόσο χρονικό διάστημα θα υπογράψεις.

Σε όποια εταιρία και να πας θα πληρώσεις τέλη ενεργοποίησης 36 ευρώ, διά του 12, 3 ευρώ τον μήνα.

Αν πιστεύεις πως αν πας π.χ wind με 17 ευρώ τον μήνα συν 3 από τα τέλη ενεργοποίησης, σύνολο 20/μήνα και να ξαναγράφεις πάλι για την κακή wind (μετά το 12μηνο πάει κοντά στα 25 ευρώ), είναι καλύτερα καν' το.

Δημοσ.
[... ]

Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο, αυτο το στυλ απαντησης, οπως και να χει σ ευχαριστω και απαντω επι μερους γιατι μαλλον παρανοησες. :)

Πολύ γκρίνια για το τίποτα.Καταρχήν όταν υπέγραφες πέρσι, προφανώς ήξερες το πάγιο του 2ου έτους.

Καλε μου ανθρωπε, για ενα χρονο ειμαι δεσμευμενος. Μετα, απλα με ενημερωσε η εταιρια (μετα απο τηλεφωνημα μου), οτι η τιμη παει στα 25 ευρω, κατι που προφανως δε θα δεχθω.

Τέλος πάντων.Απορώ γιατί δε ζητάς αλλαγή πακέτου στη hol.Σκέτο ίντερνετ είναι στα 16 ευρώ, ευέλικτο 300 στα 20 ευρώ.;Άλλο ένα 12μηνο μα σε όποια εταιρία και να πας πάλι για τόσο χρονικό διάστημα θα υπογράψεις.

Μα ακριβως γι αυτο το λογο ειπα να ζητησω τις αποψεις απο εσας τους εμπειροτερους. Ωστε να το χειριστω καταλληλα, (να ζητησω ν αλλαξω πακετο, να περιμενω αντιπροσφορα, να παω καπου αλλου. ) Τι λαθος εκανα? :)

Σε όποια εταιρία και να πας θα πληρώσεις τέλη ενεργοποίησης 36 ευρώ, διά του 12, 3 ευρώ τον μήνα.

Αν πιστεύεις πως αν πας π.χ wind με 17 ευρώ τον μήνα συν 3 από τα τέλη ενεργοποίησης, σύνολο 20/μήνα και να ξαναγράφεις πάλι για την κακή wind (μετά το 12μηνο πάει κοντά στα 25 ευρώ), είναι καλύτερα καν' το.

Ποιος αναφερθηκε στα τελη ενεργοποιησης? Τα δικα μου παντως τα πληρωσα τοτε. :)

Οπως προανεφερα ηδη, και που μαλλον δεν εδωσες ιδιαιτερη σημασια, εξηγησα γιατι η "κακια hol" ειναι λαθος. Γιατι, ενω εχει το φοιτητικο πακετο της, λιγο πανω απ οσα δινω τωρα, η υπαλληλος μου ειπε οτι θα παω στα 25 ευρω. Αντι δηλαδη η ιδια η εταιρια να θελει να με κρατησει, μου ειπε απο πανω να παρω τηλεφωνο την προτελευταια μερα και να δω μηπως μπορει να γινει καλυτερη προσφορα απ τα 25 ευρω...

Eσυ προφανως, αν ειχες για ενα χρονο δεσμευση σε ενα Χ ποσο, και μετα που τελειωνε αυτη, αυτοματα το παγιο σου πηγαινε στο Χ+Ψ , δε θα σκεφτοσουν να βρεις μια αναλογη τιμη, αλλα θα εμενες και θα ελεγες και ευχαριστω που σε βαζουν να πληρωσεις παραπανω απο καθε αλλη εταιρια (ακομα και απο αλλο δικο τους πακετο).

Διαφορα φιλοσοφιας. ;) Oπως και να χει σ ευχαριστω ! :-D

Δημοσ.

Όταν πέρσι τέτοιο καιρό υπέγραψες η τιμή ήταν για ένα χρόνο και μετά διαμορφωνόταν (προφανώς) στα 24,70.Αν μπεις στο site οποιασδήποτε εταιρίας σου δίνει μια Α τιμή για το 1ο έτος και μετά ....όσο πάει.

Κι εγώ σου λέω να τους πεις πως θέλεις αλλαγή πακέτου, να υπογράψεις νέο 12μηνο συμβόλαιο και να μείνεις ως έχει.Κι αυτό να το κάνεις από τώρα, πριν περάσεις σε νέα τιμολόγηση (τα 25 ευρώ δηλαδή) για να γλιτώσεις χρήματα.

ΥΓ:Τα τέλη ενεργοποίησης τα ανέφερα σε πρίπτωση που κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρία.Όπως και να χει στον άλλον πάροχο θα τα πληρώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...