kavroulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά , θέλω να ρωτήσω ξέρει κανείς γιατί το HTC one που έχω δεν παίρνει αναβάθμιση στην 4.3; Ακόμα αξίζει να μπω στο κόπο να βάλω Rom Google edition , εγώ το σκέφτομαι γιατί νομίζω ότι έχει βγει 4.4 κιτ κατ σε σε official update της Google Rom και αν δεν έχει βγει θα βγει σε λίγες μέρες νμζ. Και τέλος γνωρίζει κανείς . Να μου στηλει κανένα οδηγό πως να βάλω άλλη τον γιατί δεν γνωρίζω και πολύ . Είναι δύσκολο; από το xda να κατεβάσω την έκδοση της Google ; Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά εκ των προτέρων
Calexako Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Για το πρώτο ερώτημα σου από που πήρες το τηλέφωνο;
kavroulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Από birdphone και λέει στην αποδηξη ότι είναι από UK! Και ακόμα έχει τον Vodafone uk Rom*
Calexako Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Περίεργο γιατί και εγώ έχω από uk και μου ήρθε η 4.3 με sense 5.5 Η Vodafone uk δεν έχει εκδοσει ακόμα την 4.3 έκδοση της.
kavroulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μήπως θέλει καμία ρύθμιση; καλά όπως και να έχει μάλλον θα του βάλω οφισιαλ ρομ της Google. Απλά δεν ξέρω που να την βρω κ πώς να την βάλω!! Πάντως εδώ λέει ότι έχει βγει http://forum.vodafone.co.uk/t5/HTC-One-series/HTC-One-4-3-Update/td-p/1709782
Calexako Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Στο λινκ που παραθέτεις δεν λέει ότι έχει βγει πάντως. Έχει βγει η international version και όχι η Vodafone.
kavroulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μάλιστα , λάθος κατάλαβα τότε! Ευχαριστώ πανυως Ξέρει κανείς αν έχει βγει η 4.4 για την Google Rom; Και ακόμα που μπορώ να βρω την ρομ της Google; Κανείς; :/
gsisr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 απλά το κινητό σου ειναι branded στη vodafone η που σημαινει οτι τις αναβαθμίσεις στις δινει η vodafone και οχι η htc. θα καθυστερήσει λίγο αλλά θα στη δώσει κάποια στιγμή. θα σου πρότεινα να μην περάσεις google edition καθως ειναι τελειώς αδεια ρομ(στοκ android) και θα χασεις κάποιες ευκολίες του sense. βεβαια μπορεί και να σ αρέσει το στοκ android αλλα θα χασεις σε καμερα πληκτρολόγιο blinkfeed. επίσης αν περασεις την google edition δεν θα εχεις ota αναβαθμίσεις θα πρέπει καθε φορά που βγαίνει καινουργια ρομ να τη περνάς με το γνωστό τροπο. πέρα απ αυτό πρέπει αν μπεις στη διαδικασια να βρεις και να κρατήσεις backup το τωρινο ruu σου(δηλαδη τη ρομ που φορας τωρα απο την vodafone) γιατί χωρίς αυτό απλά δε γυρνάς ξανα σε στοκ κατάσταση και χάνεις εγγυηση. για μενα κάνε υπομονη να παρεις οτα την 4.3
kavroulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Δηλαδή από ότι κατάλαβα το κινητό πρέπει να του βάλω αυτό το boot loader. Να το κάνω ρουτ έπειτα να κρατήσω back up την ρομ και στηνs sυναιχεια να βάλω την Rom της Google . Συγουρα δεν έχει ΟΤΑ updates ; αν δεν έχει update τότε αν είναι να βάλω Google edit να περιμένω να βγει το4,4 που βγαίνει σε λίγες μέρες. Απλά αν βάλω μετά την ρομ της γκουκλ θα φύγει το ροουτ ; και αν θέλω να το ξανα επαναφέρω τι πρέπει να κάνω; βάζοντας την στοκ ρομ της Google θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει πιο σμουθ και πιο γρήγορο τ κινητό, όσο για τ πληκρολογιο δεν με βολεύει καθόλου ...... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2013 από kavroulis
kavroulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ακομα αν βάλω στοκ oficcial την έκδοση της HTC 4.3 με sense 5.5 δηλαδή όχι πιο Vodafone UK έκδοση θα έχω την δυνατότητα για ΟΤΑ updates και θα ισχύει η εγγύηση ; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2013 από kavroulis
gsisr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Δηλαδή από ότι κατάλαβα το κινητό πρέπει να του βάλω αυτό το boot loader. Να το κάνω ρουτ έπειτα να κρατήσω back up την ρομ και στηνs sυναιχεια να βάλω την Rom της Google . Συγουρα δεν έχει ΟΤΑ updates ; αν δεν έχει update τότε αν είναι να βάλω Google edit να περιμένω να βγει το4,4 που βγαίνει σε λίγες μέρες. Απλά αν βάλω μετά την ρομ της γκουκλ θα φύγει το ροουτ ; και αν θέλω να το ξανα επαναφέρω τι πρέπει να κάνω; βάζοντας την στοκ ρομ της Google θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει πιο σμουθ και πιο γρήγορο τ κινητό, όσο για τ πληκρολογιο δεν με βολεύει καθόλου ...... bootloader εχουν ολα τα κινητα απλα ειναι κλειδωμενος στο One και πρέπει να το ξεκλειδωσεις. νομιζω η διαδικασια ειναι s-off(security off)-root-unlock bootloader-custom recovery και μετά περνάς ότι θες. εννοείται οτι παίρνεις το backup που σου πα. οσων αφορα για την google edition θα παιρνεις ota(μονο αν εχεις στοκ recovery) απ οτι διαβαζω αλλα δε θα χεις εγγυηση. για περισσότερα διαβασε εδω για την google edition http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358781 και εδω για root κλπ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364479 Ακομα αν βάλω στοκ oficcial την έκδοση της HTC 4.3 με sense 5.5 δηλαδή όχι πιο Vodafone UK έκδοση θα έχω την δυνατότητα για ΟΤΑ updates και θα ισχύει η εγγύηση ; θα έχεις οτα και δεν θα ισχυει η εγγυηση..
kavroulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 σε ευχαριστω πολυ θα το ψαξω ! και αν εχω καποιο προβλημα ξανα ρωταω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα