Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου θα ηθελα την βοηθεια σας εχω κανει ανακτηση του φορητου μου υπολογιστη και εχουν σβηστει ολα τα προγραμματα στο metroui τα οποια δεν ξερω που θα μπορουσα να βρω απο το store για να τα ξανα περασω παλι πισω :/ επρεπε να το εκανα γιατι εποιασε ιο λετε να καταστραφηκε και το recovery hdd ; δεν ειδα καποιο μηνυμα σε αυτο τον σκληρο δισκο (D:\recovery)

τωρα πως μπορω να βρω τα προεγκαταστημενα προγραμματα που ηταν το hp connetion music το οποιο δεν βρισκω πουθενα :/ και αυτα που ηταν εγκαταστημενα στο στορε μολις ανοιγα  τον υπολογιστη μου ειχε εγκαταστημενα  πραγματα μαζι με την επιφανεια εργασιας και τα αλλα της MS + καποια αλλα εκτος της hp δυστοιχως δεν τα σημειωσα κατω για να ξερω ποια ακριβως ηταν αυτα δεν φανταστικα πως θα εποιανε ιο

Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια καιγομαι βοηθηστε με οσο μπορειτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :'(

Δημοσ.

Η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις φέρνει τον υπολογιστή στην κατάσταση που ήταν την πρώτη φορά που τον άνοιξες. Δεν καταστρέφει τίποτα.

Τα προεγκατεστημένα προγράμματα, θα έπρεπε να βρίσκονται μέσα, όπως όταν το αγόρασες. Οπότε ή είναι εκεί και δεν τα βλέπεις ή έκανες κάποιο λάθος εσύ.

Φυσικά τα αρχεία σου, τα προγραμματα σου και οι ρυθμίσεις σου χάνονται. Για το metro δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ποιός είναι ο υπολογιστής σου;; Γράψε το ακριβές μοντέλο, ώστε όποιος γνωρίζει να σε βοηθήσει.

Αν βρίσκεται σε εγγύηση μίλα και με την αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις φέρνει τον υπολογιστή στην κατάσταση που ήταν την πρώτη φορά που τον άνοιξες. Δεν καταστρέφει τίποτα.

Τα προεγκατεστημένα προγράμματα, θα έπρεπε να βρίσκονται μέσα, όπως όταν το αγόρασες. Οπότε ή είναι εκεί και δεν τα βλέπεις ή έκανες κάποιο λάθος εσύ.

Φυσικά τα αρχεία σου, τα προγραμματα σου και οι ρυθμίσεις σου χάνονται. Για το metro δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ποιός είναι ο υπολογιστής σου;; Γράψε το ακριβές μοντέλο, ώστε όποιος γνωρίζει να σε βοηθήσει.

Αν βρίσκεται σε εγγύηση μίλα και με την αντιπροσωπεία.

HP PAVILION 17 AMD A4 CPU.

Δημοσ.

HP Pavilion 17-e050 sv

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4132&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=5397910#N1650

κλικ στο Λογισμικό - Πολυμέσα και εκεί είναι το media suite. Γενικά στη σελίδα αυτή είναι όλοι οι drivers και ότι άλλο είχε ο υπολογιστής σου όταν τον αγόρασες. Για windows 8 64 bit. Αν έχεις τα 8.1 εκεί που λέει Επιλέξτε λειτουργικό σύστημα, άλλαξε την επιλογή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...