Nihilist Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω ξανακάνει και θέλω γνώμες. Άλλοι με λένε είναι υπερπλήρες έτσι όπως είναι και δεν χρειάζεσαι root, άλλοι με λένε να κάνω αλλά θέλω τα αρνητικά και τα θετικά και οι έμπειροι του είδους να μου προτείνουν αν προχωρήσω ή όχι στο root.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 εσυ μονος σου θα πρέπει να απαντησεις. δεν σε καλυπτει ετσι το κινητο; δε χρειάζεται να δημιουργεις αναγκες εκει που δεν υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nihilist Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Τα μόνα παράπονα που έχω είναι με τον ήχο ο οποίος δεν είναι ικανοποιητικός σε κανένα lg g2 και διάβασα ότι πολλοί πειράζουν το μητρώο και αλλάζουν τις τιμές και γίνεται καλύτερος ο ήχος( και διατηρεί την ποιότητα του) με ένα πρόγραμμα Viper4Android νομίζω και γίνεται gg.Επίσης όταν έχει χαμηλό φωτισμό η κάμερα είναι πολύ αργή και ήθελα να δω αν μπορώ να το βελτιώσω αυτό.ΥΣ: Αν κάνω root μετά θα μπορώ να πάρω το official update από την LG; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 με root οχι δε παιρνεις update οτα θα πρέπει να γυρισεις παλι official. διαβασε όλο αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 για να σου λυθουν οι απορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 για μενα πρεπει να το ειχες κανει χτες,επισης πριν αποφασισεις να το κανεις διαβασε πρωτα πολυ καλα τις οδηγιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 γιατί να το είχε κάνει χθες; αν τον καλυπτει η συσκεύη γιατί να ψάχνεται για πραγματα που δεν του χρειάζονται και όταν θελήσει να τα βγάλει θα αρχίσουν τα γνωστά γιατί μου κολλάει στο logo της lg και δεν ανοιγεί, γιατί μου πετάγεται μηνυμα plug n pop και αλλα πολλά. δεν λέω ότι ειναι κακο το root λεω ότι καποιος αρχαριος ο οποιος δε ξερει καλα καλα να εκμεταλλευτει στο επακρο το κινητο του σε εργοστασιακή κατάσταση τι να την κανει την ολη διαδικασια; για custom rom στο συγκεκριμενο τηλέφωνο δε το συζητάω καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα