Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(κατεβαινει 800x600) πανω παει εως 1366χ768 75 hertz αλλα ειναι θολα...60 δεν δεχεται ,επισεις η καρτα δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια..gainward gt440 http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/p00465/p00465_pic_15114d42384eb01f4.jpg

Κι ομως δεχτηκε 1440χ900 με 75 hertz στην vga θυρα και οχι με 60 που εδινα εγω...πως εγινε αυτο?kai poia h diafora 60hertz με 75?

Δημοσ.

τι να κανω τελικα..μπερδευτηκα :P

δεν μπορω να την ριξω στα 59 η 60 η 75 και απο την καρτα γραφικων και απο την οθονη

Δημοσ.

αστην στα 60 τοτε που παιρνεις σημα και ασε τα bios  μη σπας τα α@χ@ σου χωρις λογο !

και τα δικα μας μαζι

ελα πλακα κανω  :-D

Δημοσ.

Ειμαι σε καλο δρομο..τωρα παιζει η καρτα γραφικων παιζει η Onboard..δηλαδη τωρα εαν βγαλω το βισμα απο την γραφικων την βαλω στην Onborad θα παιξει..το μονο ειναι οτι δεν εχω σημα στην αρχη bios- φορτωση windows..Τι μπορει να φταιει?Με την καρτα γραφικων μου η συχνωτητα οθονης-καρτας γραφικων ειναι 75 με την Onboard ειναι 60 ..Υπαρχει περισπτωση να θελει απενεργοποιηση η ον board?μοιπως την βλεπει τιποτα και μπερδευετε το συστημα..δεν ξερω λεω

Δημοσ.

Λογικά δίνει σήμα στην onboard μέχρι τα windows και μετά το γυρνάει στην 440. Απενεργοποίησε την onboard κάρτα όπως σου είχα πει να κάνεις και δεν έκανες, και λογικά θα λυθεί και το πρόβλημα σου!

Δημοσ.

δοκιμασε να απενεργοποιησεις την ενσωματομενη οπως σου λενε , γιατι δε το κανεις δε χανεις τιποτα !

παντως ειναι θεμα hertz γι αυτο δε παιρνεις σημα στο bios ! αν δηλαδη συνδεσεις 2 οθονες στην καρτα σου την μια με σωστα κ την αλλο με λαθος hertz  στην μια θα σου φορτωνει το bios κ στην αλλη οχι ! μονο οταν μπει win θα παιρνεις  σημα ..

Δημοσ.

το εκανα και αυτο τιποτα..την απενεργοποιησα και παλι το ιδο...το πιστευω οτι ειναι θεμα hertz...Kαι πως διορθώνη.??δεν μπορω να το παω 60 μου βγαζει πως δεν την αναγνωριζει.ενω η on board ΕΙΝΑΙ 60 και ειναι οκ...Τελος κατι αλλο που μου κανει εντυπωση γιατι ποτε δνε το εκανε..ειναι οταν βγαζω απο πισω το καλωδιο της οθονης και το βαζω στην on board ας πουμε μου κανει τον ηχο σαν το Usb οταν το αποσυνδεεις και το ξανασυνδεεις

λεω ας βγαλω τν μπαταρια την εβγαλα παταω το κουμπι τις εκκινησης 2-3 φορεσ ανοιγω και ολα οκ..παιζει κανονικα και τα hertz ειναι 60 ...αυτο εφτεγε...Θα φανει εως ποτε :P ,,αλλα γιατι ακουγετε αυτος ο ηχος σαν usb??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...