toykaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εχω φτιαξει ενα υπολογιστη με μιτρηκη gigabyte ga-b85-hd3 ..Λοιπον ολα καλα εκανα εγκατασταση windows εβαλα και την εξωτερικη καρτα γραφικων (gainward gt440) που εχω και ολα οκ ..Μετα απο 2 μερεσ που ολα ηταν οκ παω να ανοιξω τον υπολογιστη και τιποτα..δεν εβλεπα οθονη ενω δουλευε..βγαζω την καρτα γραφικων τον ανοιγω με την on board και ολα οκ...λεω θα φταιει η καρτα την παω στο service Γιατι εχει εγγυηση μου λεει ειναι μια χαρα..Την παιρνω πισω την εβαλα ανοιγω το Pc Τιποτα σε εμενα...Εκανα 2-3 πραγματακια και κατεληξα να ανοιγω το Pc με την εξωτερικη καρτα γραφικων επαναω να ανοιγει το Pc και να βλεπω οθονη ΜΟΝΟ οταν είδη ειχαν αρχισει τα windows δηλαδη δεν εβλεπα το Bios kai την προεργασια για να ανοιξουν τα windows τεσπα παω να αλλαξω αναλυση να την βαλω native 1440x900 και δεν την δεχετε...κανω Unistall driver κανω ιnstall ξανα το ιδιο..ανοιγε εβλεπα οθονη μονο οταν ανοιγαν τα windows...Λεω θα κανω format kanv φορματ τεσπα βαζω την καρτα επρεπε να την αναγνωριση...τιποτα τα ιδια παλι..κανω bios update το εκανα σωστα τιποτα παλι τα ιδια...Βαζω μια Αλλη καρτα γραφικων που εχω την δεχτηκε κανονικα εβλεπα και το βιοσ και την προεργασια για να ανοιξουν τα windows , αλλα δεν μου παιζει ουτε αυτη την αναλυση που πρεπει δηλαδη 1440χ900 λεει δεν την υποστιριζει..Οταν βγαζω ολες τις εξωτερικες καρτες και αφηνω την Onboard τοτε παιζει κανονικα αυτη και σε αναλυση 1440χ900...Βοηθηστε εαν μπορειται
WalkerSW Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Με τι καλωδιο συνδέεις την καρτα με την οθόνη?
toykaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 με vga και τιποτα.μετα το βαζω το ιδιο με ανταπτορακι dvi Παλι το ιδιο...τωρα εκανα unistall τους driver τις καρτας γραφικων λεω παλι απο την αρχη να την βαλω θα την αναγνωρισει..τιποτα τωρα δεν βλεπω καθολου ουτε οταν ανοιγει μεσα τα windows...και ουτε μπορω ενω εχω συνδεμενη την εξωτερικη να βαλω το καλωδιο στην Onboard...Δεν βλεπω τιποτα..πρεπει δηλαδη να ειναι κενη η Pci-e της motherboard Για να δω με την Onboard
STORM1978 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Βάλε στο Bios να μην λειτουργεί καθόλου η onboard δηλαδή κλειστην και πες μας τι κάνει ο υπολογιστής.
toykaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 και μετα εαν δεν λειτουργει η καρτα πως θα δω?πως θα επαναφερω το Bios?
STORM1978 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 βγάζει την μπαταρία από την μητρική κλείνεις το ρεύμα, πατάς το κουμπί που ανοίγεις τον υπολογιστή 2-3 φορές να αποφορτίσει λίγο η μητρική. Μετά την ξαναβάζεις την μπαταρία και το ρεύμα και βάζεις μπρός. Θα έχει κάνει reset η μητρικη από μόνη της!
toykaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το εκανα αυτο που ειπες...Ανοιξε το Pc παλι δεν εβλεπα τιποτα μεχρι να ανοιξει δηλαδη Bios προεργασια windows..Οταν μπηκε στο windows την ειδε εκανα Install driver κανω ρρ και τα ιδια.δηλαδη δεν εβλεπα βιος και προεργασια windows...αφου μπηκα στα windows Παω να βαλω αναλυση 1440χ900 και ελεγε δεν υποστιριζει..
toykaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μοιπως βοηθησει κατι απο αυτα μεσα στο Bios βρηκα ισως καποιες ρυθμισεις που ισως βοηθησουν 1) other pci device rom priority και ειναι UEFI OPROM επιλεγμενο εχει και legacy oprom 2) pci slot configuration ειναι auto επιλεγμενο και εχει gen1 , gen2 , gen3 , iefx pci 3) initial display output ειναι το pcie 1 slot επιλεγμενο και εχει pcie 2 slot , κατι ακομ αδεν θυμαμαι εαν θελετε να το δω dvi οχι δεν εχω...Αλλα πριν 4 μερες γιατι επαιζε με το ιδιο?
STORM1978 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί να χάλασε λίγο το καλώδιο δες την άκρη του μήπως από το βάλε βγάλε στράβωσε κανένα pin. Την onboard την απ ενεργοποίησες καθόλου να δοκιμάσεις μόνο με την εξωτερική?
WalkerSW Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Απλα αυτο που σου κανει με δυο διαφορετικες καρτες που δεν αναγνωρίζει την αναλυση ... κατι σε καλωδιο μερια μου κανει... γτ δεν εχει λογικη να συμβαινει σε δυο διαφορετικες καρτες...
MauMaus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 δεν επαθε τιποτα το καλωδιο παιδες αλλου ειναι το προβλημα ! δοκιμασες αλλη αναλυση πχ 1366 . 768 να δεις αν παιζει? επισης τα hertz της οθονης ποσα ειναι ? αν βαλεις την καρτα σε αλλη οθονη με αλλη αναλυση ειμαι σιγουρος πως θα δουλεψει ..
toykaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 δηλαδη τι φταιει?τοσα χρονια την ειχα αυτην την καρτα σε αυτην την οθονη ετσι... 1440χ900 60 hertz ..αλλαξα Pc μου δουλεψε 2 μερες και σε αυτο το Pc Που εχω τωρα το προβλημα,και μετα εσβησα για υπνο και την επομενη αρχισαν ολα Μπορεί να χάλασε λίγο το καλώδιο δες την άκρη του μήπως από το βάλε βγάλε στράβωσε κανένα pin. Την onboard την απ ενεργοποίησες καθόλου να δοκιμάσεις μόνο με την εξωτερική? ναι το εκανα οπως σου ειπα και σου ειπα πως Ανοιξε το Pc παλι δεν εβλεπα τιποτα μεχρι να ανοιξει δηλαδη Bios και προεργασια windows..Οταν μπηκε στο windows την ειδε εκανα Install driver κανω rr και τα ιδια.δηλαδη δεν εβλεπα βιος και προεργασια windows...αφου μπηκα στα windows Παω να βαλω αναλυση 1440χ900 και ελεγε δεν υποστιριζει.. Απλα αυτο που σου κανει με δυο διαφορετικες καρτες που δεν αναγνωρίζει την αναλυση ... κατι σε καλωδιο μερια μου κανει... γτ δεν εχει λογικη να συμβαινει σε δυο διαφορετικες καρτες... το καλωδιο ειναι οκ..γιατι την αναγνωριζει την αναλυση με το ιδιο καλωδιο στην On board δεν επαθε τιποτα το καλωδιο παιδες αλλου ειναι το προβλημα ! δοκιμασες αλλη αναλυση πχ 1366 . 768 να δεις αν παιζει? επισης τα hertz της οθονης ποσα ειναι ? αν βαλεις την καρτα σε αλλη οθονη με αλλη αναλυση ειμαι σιγουρος πως θα δουλεψει .. πανω απο 1024x768 δεν παει φιλε ..δεν την αναγνωριζει λεει την αναλυση
STORM1978 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 εχμμ τροφοδοσία της έβαλες? Δες αν πατάει καλά κιόλας η τροφοδοσία!
MauMaus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 το 1366 . 768 ειναι κατω απο 1440χ900 οχι πανω ! να κατεβασεις αναλυση εννοουσα οχι να ανεβασεις ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα