jmallen3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εκανα το Update στα 8.1 αλλά υπάρχει πρόβλημα σοβαρό με το internet. Μετά από περίπου 15-20 λεπτα ενω δειχνει κανονικα κατω δεξια οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα, δεν ανοιγει καμια σελιδα και το internet "πέφτει" και φτιάχνει μόνο μετά από επανεκκίνηση. Δεν χρησιμοποιω wireless, μόνο καλώδιο (Ethernet). Ξέρει κανείς τι παίζει?? 1
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε να βγάλεις και να ξανα βάλεις τους drivers για το ethernet
coolerman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 τι antivirus έχεις;; απο τον 'θείο' είναι;;
jmallen3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 AVG 2013 από "θειο" αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο, δεν εχει κανει προβλημα ποτε παλι αλλα ακομα και αν το απενεργοποιησω το προβλημα παραμενει.
coolerman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 AVG 2013 από "θειο" αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο, δεν εχει κανει προβλημα ποτε παλι αλλα ακομα και αν το απενεργοποιησω το προβλημα παραμενει. τα windows νόμιμα είναι ;;η broken;
coolerman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Γνήσια windows! απεγκατέστησε τελείως το avg(safe mode) και δες αν στο ξανά κάνει.
aeropostale Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 εγω θελω να κανω το update που ειναι free στο store το κατεβασα χθες αλλα δεν εγινε κατι δεν εχω τα γνησια και θελω να μου πει καποιος αν γινεται η αναβαθμισει η οχι και αν χρειαζεται να την κανω
Sgmaster Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει γενικο προβλημα στα windows 8.1 με το ethernet. Η λυση ειναι να απεγκαταστησεις τους drivers (του ethernet) και να εγκαταστησεις τον driver των windows 7. Ειχα το ιδιο προβλημα και τωρα ειμαι ενταξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα