Προς το περιεχόμενο

LG LED 47'' 47LN5400 Hz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω την τηλεόραση Samsung LCD 40" LE40C500 και θέλω να πάω στην LG LED 47" 47LN5400 κυρίως για την μεγαλύερη οθόνη και τα Hz. Αυτό που με κολλάει είναι πως είχα ψάξει για την LG και λένε πως το TruMotion 120Hz είναι στην ουσία 60Hz. Αληθεύει; Ξέρει κανείς; Επίσης αν είναι όντως 60Hz, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια τηλεόραση με 100 η περισσότερα πραγματικά Hz; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γύρω στα 600€, για PC/Console Games & Ταινίες. Απόσταση 3 μέτρα.

Απλά μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτή που έχω σε παιχνίδια και σε ταινίες και είπα να ανέβω Hz μπας και διορθωθεί η κατάσταση. Επίσης οι 40 ίντσες μου φαίνονται πλέον μικρές.

Δημοσ.

Η καλυτερη επιλογη για εσενα συμφωνα με την αποσταση θεασης και την χρηση που θα την κανεις ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/3679979/Sony-KDL-50W656.html

Ισως η καλυτερη(μεσα στις 3 πρωτες σιγουρα) τηλεοραση για gaming αυτη τη στιγμη.

Το μονο μειονεκτημα ειναι.......οτι ξεφευγει απο το μπατζετ σου.

Απο εκει και περα μπορεις να δεις κι αυτην που σου προτεινει ο Κωστας που εχει και 100hz πραγματικα.

Δημοσ.

Ναι, ξεφεύγει λίγο η Sony.

Η Samsung καλή φαίνεται αλλά αν βάλεις και τα έξοδα το 700αρι θα το φτάσει μάλλον.

Μου φαίνεται πως Θα περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα μπας και βγάλουν καμιά προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...