Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πηρε ενα pc απο digital master και εγινε μαλακια και τελικα μου τον φεραν σε κομματια!αξιζει να τον παω σε κανενα κοτσωβολο να μου τον φτιαξουν(30 ευρω) η να ψαξω κανα βιντεακι να το κανω μονος μου?

Δημοσ.

Εγώ πρίν λίγες μέρες συναρμολόγησα τον δικό μου, χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία, και δεν δυσκολεύτηκα κάπου. Το μόνο που μπορεί να σε δυσκολέψει είναι καμιά aftermarket ψύκτρα. Γενικά είναι δύσκολο να βάλεις κάτι λάθος, απλά πάρτο βήμα βήμα και κοίτα παράλληλα οδηγούς/manuals γιά να είσαι σίγουρος. Την πιο πολλή ώρα θα στην φάει το cable managment πάντως, αυτό είναι σίγουρο  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξίζει να δώσει χρήματα να στο συναρμολογήσουν ειναι ευκολο αν ψάξεις για οδηγίες / βίντεο στο youtube βήμα βημα η αν θέλεις κατι μπορεις να ρωτήσεις εδώ , αν παλι δεις οτι δεν τα καταφέρνει πες σε καποιο φίλο σου αν ασχολείται για το φτιάξει

• Like 1
Δημοσ.

τωρα θα ξεκινησω να το φτιαχνω.να ρωτησω και κατι αλλο.windows απο usb μπορω να βαλω στον νεο υπολογιστη?η μονο με cd?

Δημοσ.

Θα φτιάξεις ένα bootable στικάκι με την έκδοση των win που προτιμάς, και θα ορίσεις από bios πρώτη επιλογή αυτό.

Δεν έχει dvd rom πάνω ο πύργος;

• Like 1
Δημοσ.

εχει απλα τα εχω κατεβασει απο τον θειο και μου γραφει οταν παω να το κανω burn οτι power calibration area error..και ετσι λεω να το περασω στο στικακι αλλα και το στικακι που ειναι 8giga μ γραφει οτι το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο(ενω ειναι μονο 4)

εδιτ:τελικα το εφτιαξα νομιζω..κατεβασα το tool που στο φτιαχνει μονο του!thx blacksheep

Δημοσ.

Πρέπει να διαμορφώσεις το στικάκι σε ntfs.

Υπάρχουν και αυτες εδώ οι επιλογές:

http://rufus.akeo.ie/

http://wintoflash.com/home/en/

υ.γ με το να μετακινήσεις το iso αρχείο των win στο στικάκι, δεν έχεις δημιουργήσει αυτό που θέλεις.

αυτο που μ δωσε ο blacksheep δεν κανει?

Δημοσ.

παιδι τους αποστατες δεν μπορω να τους βιδωσω με τιποτα..βασικα τις βιδες αφου βαλω τν motherboard..μηπως δεν χρειαζονται?εχει κατι βουναλακια το κουτι απο μονο του

201041216183230195.jpg

Δημοσ.

Χρειάζονται κανονικα οι βίδες δεν εχει σημασία μην τις σφίξεις μονο παρα πολύ , με το που δεις και δεν βιδώνουν αλλο σταματα δεν ειναι αναγκη να ειναι τσιτα σφιχτες

Δημοσ.

ναι απλα βαζω δεν εβαλα τους αποστατες γιατι εχει ηδη βουναλακια..επισης δεν μου χωραει το τροφοδοτικο!!!!!!

εχει αυτο εδω και δεν χωραει να μπει!τι κανω τωρα??το ξεβιδωνω? thermaltake-v4-black-edition.33488533.jp

εδιτ:το ξεβιδωσα τελικα και ειναι κομπλε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...