eclipse13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα , ψάχνω για ένα router με ΠΟΛΥ δυνατό Wi-Fi ώστε να μπορώ να στριμάρω hd υλικό στο media player ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο μέσω ενός Wi-Fi extender της netgear (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.613274). Σαν modem/router χρησιμοποιώ το ZTE ZXDSL 931 VII του οποίου η εμβέλεια είναι για τα πανηγύρια…. Πριν τη λύση του extender δοκίμασα με powerline της corinex αλλά λόγο τριφασικού τα πράγματα ήταν χειρότερα. Η απόσταση του zte με το extender δεν είναι τεράστια (5-7 μέτρα περίπου) αλλά παρεμβάλλονται 2 τοίχοι και εκει δεν έχω καλό σήμα. Κατι τετοιο θα κάνει δουλεια?????? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612565
polaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το συγκεκριμένο φαίνεται πολύ δυνατό αλλά το θέμα είναι να έχει και ο media player 802.11ac, αν έχει μόνο Ν, τότε δεν θα δεις και ιδιαίτερα καλή διαφορά. Οι HD ταινίες ειδικά αν αναφέρεσαι σε full blue ray 1080p είναι λίγο τραγικές για stream.. Eγώ δηλαδή τα παράτησα μετά από αγορά 3 μηχανακίων και τις full HD τις περνάω σε USB να ησυχάσω......
eclipse13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 το extender που συνδεω πάνω τον media player λαμβάνει σήματα 5Ghz n οποτε λογικά δεν θα έχει θέμα. Λέω να κάνω την κίνηση για να έχει και ac για μελλοντική χρήση.Τώρα να φανταστεις μου λαγκαρει σε βιντεο που έχω τραβηξει με iphone.......
polaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ναι δοκίμασέ το τότε! Και εγώ ψάχνω για routerάκι με δυνατό σήμα, αλλά στα λεφτά αυτά δεν μπορώ να ανέβω, προτειμάω το USB! Επίσης το κακό είναι ότι υπότιτλοι δεν παίζουν από stream σε κάποια file formats!
eclipse13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 διαβαζω πολυ καλα λόγια για το Asus RT-N66U. Σε καποια reviews δειχνει να είναι το ποιο γρηγορο που παιζει αυτη τη στιγμή σε 802,11 n
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα , ψάχνω για ένα router με ΠΟΛΥ δυνατό Wi-Fi ώστε να μπορώ να στριμάρω hd υλικό στο media player ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο μέσω ενός Wi-Fi extender της netgear (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.613274). Σαν modem/router χρησιμοποιώ το ZTE ZXDSL 931 VII του οποίου η εμβέλεια είναι για τα πανηγύρια…. Πριν τη λύση του extender δοκίμασα με powerline της corinex αλλά λόγο τριφασικού τα πράγματα ήταν χειρότερα. Η απόσταση του zte με το extender δεν είναι τεράστια (5-7 μέτρα περίπου) αλλά παρεμβάλλονται 2 τοίχοι και εκει δεν έχω καλό σήμα. Κατι τετοιο θα κάνει δουλεια?????? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612565 αλλο θεμα το πιο δυνατο αλλο θεμα το πιο γρηγορο.ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.πιο δυνατο μπορει να σημαινει αντι για το νομιμο των 100mw να παιζεις με 500mw και να περνας πιο ευκολα τον τοιχο(θες και απο την αλλη πλευρα του media player κατι αντιστοιχο βεβαια) αλλα παρολα αυτα πχ να ειναι 802.11g.Το πιο γρηγορο σημαινει 802.11n ή 802.11 ac.απο εκει και περα μονο και μονο που εχεις wifi extender χανεις σε ταχυτητα.η παιξε απευθειας με wifi χωρις wifi extender η ριξε καλωδιο να τελειωνεις μια και καλη.
eclipse13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Το καλώδιο δεν παίζει με τίποτα δυστυχώς. Γιατι χάνω απο ταχύτητα με το extender απο τη στιγμή που λαμβάνει το σήμα απο το router μέσω wifi και το δείνει στον media player απο τις ethernet του?
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Το καλώδιο δεν παίζει με τίποτα δυστυχώς. Γιατι χάνω απο ταχύτητα με το extender απο τη στιγμή που λαμβάνει το σήμα απο το router μέσω wifi και το δείνει στον media player απο τις ethernet του? κανο copy paste Την ερωτηση σου σαν απαντηση. (((((χάνω ταχύτητα με το extender απο τη στιγμή που λαμβάνει το σήμα απο το router μέσω wifi)))
eclipse13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 σε σχέση με καλώδιο σίγουρα. Το γνωρίζω πολύ καλά. Η ερώτηση μου πάει σε αυτό που λες "παιξε απευθειας με wifi χωρις wifi extender"........
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Λες οτι εχεις πιο αργη ταχυτητα με καλωδιο σε σχεση με wifi ή καταλαβα λαθος; Αν ναι, καιρος να αναθεωρησεις γιατι ειναι τεχνικα αδυνατο αυτο που λες, παρα μονο αν υπαρχει βλαβη ειτε στο ρουτερ ειτε στην καρτα δικτυου ή αν εχεις 100mbps router με 802.11n πρωτοκολλο, αλλα και παλι... Οσον αφορα το extender, δεν υπαρχει extender που δινει σε ethernet το σημα. Access point client ειναι αυτο που λες. Extender ειναι αυτο που πιανει wifi και αναμεταδιδει wifi
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 σε σχέση με καλώδιο σίγουρα. Το γνωρίζω πολύ καλά. Η ερώτηση μου πάει σε αυτό που λες "παιξε απευθειας με wifi χωρις wifi extender"........ αν μπορεις και υπαρχει η δυνατοτητα καντο δοκιμη.πιστευω οτι αν παιξεις απευθειας με wifi θα ειαναι καλυτερα αρκει να καταφερεις να μικρυνεις και λιγο την αποσταση.επισης δοκιμασες να αλλαξεις καναλι σε ρουτερ extender μηπως δεις καλυτερα αποτελεσματα?δοκιμασες να τα φερεις λιγο πιο κοντα σε αποσταση?επισης κανα firmware update στο netgear?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα