kostasunion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους φίλοι μου Εχω ενα θέμα και δεν μπορώ να επιλύσω,οπότε αν εχει συμβεί σε κάποιον και γνωρίζει ας βοηθήσει .. Το θέμα λοιπόν ειναι οτι ενω κατεβάζω κανονικά απο το App Store ολα στα Αγγλικά το Skype&Shaazam μου τα κατεβαζει με κινεζικους χαρακτηρες .. Τι μπορεί να συμβαίνει ?
TheLordOne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το iphone ειναι αυθεντικο η μηπως κινεζικο?
kostasunion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Αυθεντικο φίλε μου ! Μόνο αυτα τα 2 μου τα βγαζει με κινεζικους .ταυλαδενζικους τι ειναι αυτα χαρακτηρες , οτιδοιποτε αλλο ειναι σωστο !
TheLordOne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Επιλογη γλωσσας στο skype δεν εχει? Δες μεσα απο το προγραμμα
DjVassel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μηπως κατα λαθος εχεις κανει account σε κανενα Store αλλης χωρας και οχι στο Ελληνικο; π.χ πολυ κατα λαθος εχουν κανει στο αμερικανικο. Για τσεκαρε το
euxoulhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 μμ επειδη και ο bro μου που ειναι ναυτικος και ειναι τωρα στο εξωτερικο του ειχε τυχει αντοιστιχα με το viber.. αλλα αυτουνου του τα εβγαζε κινεζικα ΟΛΑ ισως επειδη βρισκοταν κορεα-κινα.. η λυση λοιπον ποια ειναι; Σου προτεινω αυτο που εκανα.. δλδ να μπεις απο το pc στο google play να βρεις το app που θες και να το στειλεις απο το pc στο κινητο..
kostasunion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Στο App Store εννοείς ? ΥΓ. Το ακαουντ ειναι φτιαγμένο σε ελληνικο
euxoulhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 σρυ μλκια δικη μ..κοιτα η google play για τις εφαρμογες των android μπορεις να της ''στειλεις'' και μεσω pc..δλδ μπαινεις στο google play μπαινεις με το ακαουντ που ειναι στο κινητο,στο google play απο το pc,βρισκει το app και το στελνεις,και το λαμβανεις στο κινητο οταν συνδεθει ιντερνετ..κατι αντιστοιχο με pc-apple-mobile δεν εχει και σε εσας;
kostasunion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εχει ναι απο το i Tunes το οποίο κι αυτό το έκανα ! Η αλήθεια ειναι οτι εχω παει και Ταυλανδη και Χονκ Κονγκ με το κινητο αυτο και δεν θυμαμαι αν εκανα καποιο update εκει ! Παραταυτα ομως το εκανα προ μηνος "Φορματ"
euxoulhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 και παρολο που το εκανες σου ηρθε παλι σε αλαμπουρνεζικα; μηπως τοτε δεν υπαρχει ακομα σε αγγλικη εκδοση οι 2 εφαρμογες που θες;
kostasunion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ναι μόνο αυτα τα δυο όμως .. ολα τα αλλα ειναι σωστά ! Τι να πώ !
georgeadams Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Κατά πάσα πιθανότητα με το ένα από τα δύο (ή και τα δύο) παρακάτω βήματα θα διορθωθεί: - Πήγαινε στο Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Διεθνές (ή Settings -> General -> International αν έχεις αγγλικά μενού) και βεβαιώσου πως δεν έχει μπει καμια επιλογή για κινέζικα. - Κάνε Log-out Και ξανά Log-in από το app Store: Πήγαινε στο Ρυθμίσεις -> iTunes και App Store, πάτησε πάνω στο Apple ID σου και από το pop-up που θα βγεί διάλεξε το "Εξοδος". Μετά ξαναβάλε το appleID και το password σου για να ξαναμπεις.
kostasunion Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Tο έκανα κι αυτο αλλα το ίδιο πράγμα .. Μήπως θα πρέπει να εχω σβήσει πρώτα τις εφαρμογές αυτες να κανω το 2 βημα και μετα να τις ξαναβαλω ? Λοίπον στο 1ο βήμα ειχα επιλεγμένα Ελληνικα .. Την άλλαξα σε Αγγλικα και το πρόβλημα λύθικε ..Τα προγράμματα τα βλέπω στα Αγγλικα κανονικά ! Το ξανα επανεφερα στα Ελληνικα και παρέμειναν στα Αγγλικα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα