Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους...θελω να μ πει καποιος αν υπαρχει οδηγος εδω μεσα που να δειχνει με φωτο η με περιγραφη τι πρεπει να κανει καποιος για να ρυθμισει σωστα τον αποκωδικοποιητη με το πιατο ωστε να μπορεσω να δω τα ελευθερα καναλια..να πω πρωτα πως το πιατο ειναι σωστα εγκατεστημενο στην ταρατσα απο τεχνικο απο το 2008 που ειχα κανει συνδεση νοβα...απλα εγω τωρα τραβηξα καλωδιο κατευθειαν στον αποκωδικοποιητη ετσι απλα και μονο για τα ελευθερα...δεν εχω πλεοιν συνδεση νοβα..αλλα δεν μ δειχνει κιολας τα καναλια γτ εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων..λαθος μ? εχει επιλογη στο μενου του αποκωδικοποιιητη για να ρυθμισω το intensity kai quality

το το snr kai ber..τι ειναι αυτα?

επελεξα τον δορυφορο hotbird

και μετα εχει αυτες τις επιλογες..που προειπα...οι τιμες που θα πρεπει να επιλεξω για την ρυθμιση ποιες ειναι? την εχει καπως ετσι 10615/V/27500 καπως ετσι τελος παντων...σας ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

http://gr.kingofsat.net/

Βρίσκεις τον δορυφόρο, βάζεις τα στοιχεία που σου δίνει για τις συχνότητες και κατεβάζεις τα ελεύθερα κανάλια

Θυμίζουμε όπου 'Η' οριζόντια πόλωση. όπου "v" κάθετη.

Δημοσ.

φιλε μ σορρυ αλλα δεν καταλαβαινω τπτ απο το σαιτ μ μ εβαλες λινκ...αν ειναι δυνατο να βοηθησεις στειλε μ το λινκ του συγκεκριμενου σαιτ με τις ρυθμισεις για hotbirdπου ψαχνω για τον δορυφορο τον συγκεκριμενο? εγω βλεπω συνεχεια για εναν hot bird 13B

ειναι ο ιδιος? και γτ εχει τοσες πολλες διαφορετικες συχνοτητες? βασικα εχω μπερδευτει

εχει hot bird 13 b,c, και d.

Δημοσ.

http://gr.kingofsat.net/pos-13.0E-fta.php

Όλα τα fta κανάλια (μην ασχολείσαι με τα a, b,, c) είναι στο link που σου δίνω.Μόνος σου όμως πρέπει να κοιτάξεις τις συχνότητες και τα λοιπά στοιχεία.Σου έχει όλα τα στοιχεία.Δοκίμασε με κανά 2 συχνότητες για δοκιμή.

Δημοσ.

ωραια..ξεκιναω...ρωταω ξανα για επιβεβαιωση..οταν ειναι να επιλεξω στον αποκωδικοποιητη καποια απο αυτες τις συχνοτητες απο κατω μ εχει δυο μπαρες...int και q...intensity kai quality μαλλον...οποτε μολις βαλω καποια απο αυτες θα  πρεπει αυτες οι μπαρες να γεμισουν οσο το δυνατον πιο πολυ ετσι?

Δημοσ.

Λογικά ναι.Θα πρέπει να είναι και τα 2 όσο το δυνατόν πιο κοντά στο 100%.Αν πιάσεις (είμαι σίγουρος βέβαια πως θα πιάσεις) κανάλια, έλεγξε τα 2 αυτά στοιχεία.

Δημοσ.

εχω ομως μια απορια...εφοσον το πιατο ηταν ρυθμισμενο για να βλεπει hotbird γιατι εγω εφοσον αναζητω σε ολες τις συχνοτητες χειροκινητα σε καμια δεν μενουν σταθερες αυτες οι δυο μπαρες? υπαρχει περιπτωση να ειναι το intensity ανεβασμενο μεχρι το 40% και το quality na einai 0..επισης σε αλλη συχνοτητα το quality βαραει 100% αλλα δεν μενει συνεχομενα εκει..παει απο 0-99% καθε δευτερολεπτο αλλα ποτε δεν μενει σταθερο...σε καμια συχνοτητα..πως γινεται αυτο? με εχει μπερδεψει..επισης εχει μια επιλογη ωστε να περασω γεωγρφικο πλατος υψος και κατι αλλα...εκει εχει επιλογες και το lnb...τι να του βαλω? 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι με το θεμα μηπως τελικα κανω κατι...αφου πλεον λογω αδειας απο την δουλεια θα εχω μπολικο χρονο...επειδή δν εχω καταφερει να βρω τα καναλια ακομα θελω να μ πει καποιος τα εξης....υπαρχει σαιτ που να του βαζω την γεωγραφική μ θεση και να μ δειχνει την αντιστοιχη συχνοτητα που θα πρεπει να επιλεγω στο τρανσποντερ?επισης κατεβασα μια εφαρμογη απο το android μαρκετ το (satelite director) ωστρ να δω αν το πιατο εχει χασει την θεση του απο τπτ καιρικες αυνθηκες...θα κανει δουλειά??και κατι τελευταίο.να ασχοληθώ να.βρω τα καναλια του hotbird η να βαλω καποιον αλλο δορυφορο και να ρυθμισω το πιατο σε αυτον?ο astra ας πουμε δειχνει τπτ?ακομα και ατην λιστα δορυφορων ομως τον αστρα τον βρισκω πολλες φορες με αλλο ονομα μως πχ.αστρα 1 ,αατρα 18 κτλ...μακρυγορησα....ελπιζω να μππρεσει καποιος να με βοηθησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...