Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημερα μου σε ολους-ες σας ενας φιλος μου ειδε αυτη την προσφορα της MTN Κυπρου εδω http://store.mtn.com.cy/devices/laptops/windows-57 (το δευτερο laptop) το οποιο εχει τα ακολουθα:

Ο Ιδανικός Υπολογιστής!

Απέκτησε όλες τις δυνατότητες που χρειάζεσαι σε προσιτή τιμή χωρίς να δώσεις χρήματα για περιττά πράγματα. Διακριτικός και παρόλα αυτά αξιοπρόσεκτος ο Compaq CQ58-300SA χωράει στην τσάντα σου για να τον παίρνεις παντού μαζί σου. Εσύ απλώς απόλαυσε τον γνωρίζοντας ότι μόλις έκλεισες μια καλή συμφωνία!

Για Καθημερινή Χρήση

Διασκέδασε με όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρει το Internet. Περιηγήσου στο web, ενημερώσου και ενημέρωσε το status σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το email σου. Ακόμη με την κάμερα web HP TrueVision HD απολαμβάνεις πάντα τέλεια εικόνα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, για να επικοινωνείς με τους φίλους και την οικογένεια σου.

Τεχνικές Προδιαγραφές

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ AMD E1-1200 Dual Core 1.40GHz ΟΘΟΝΗ 15.6'' HD BrightView ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ 1366 x 768 pixels  ΔΙΚΤΥΟ Ethernet 10/100 Mbps    Wi-Fi 802.11 b/g/n  ΜΝΗΜΗ 2048MB DDR3 ΜΠΑΤΑΡΙΑ Li-Ion  ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 320GB SATA 5400rpm ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ AMD Radeon HD 7310  ΗΧΟΣ Stereo  ΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ DVD Super Multi (Double Layer) Drive  ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Windows 8 

Και τρελλαθηκε ειναι απισκευτο με τετοια τεραστεια προσφορα μου λεει να μην το αγορασω με συμβολαιο ενοειται. το θεμα ειναι οτι θα πληρωνει 50ευρω καθε μηνα ή 8ευρω αναλογος με το συμβολαιο που θα κανει εκει με τον ανθρωπο της mtn. Θα ηθελα να ρωτησω αξιζει με τετοια χρηματα αυτο το laptop ; Εμενα μου φενεται λιγο μουφα με διπηρυνο επεξεραστη και 2Gb μνημης και 320Gb HDD.

Εσεις τι λετε αξιζει ή να περιμενει για κατι καλυτερο μιας και ερχονται χριστουγεννα κιολας σε ενα μηνα και κατι μερες εε ;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...