jester7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ναι όλα μια χαρα.Αν στα παιχνίδια δεν σταμάταγε,θα έλεγα οτι σηκώνει οριακά τις απαιτήσεις της κάρτας. Ακόμα και όταν παρακολουθώ βιντεάκια στο youtube ο θόρυβος σταματάει.Μόλις κλείσω το βίντεο ξεκινά πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toavepa Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια μηπως το κανει ο ανεμηστηρας της καρτας?Μηπως συμβενει κατι αναλογο των fans που βαζουμ ε σε fan controller και στις χαμηλες τασεις κανουν ενα whine? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν μου έλεγες οτι είναι τροφοδοτικό για pc και μάλιστα καλό, θα σου έλεγα οτι είναι κάποιο ρελέ που χτυπάει μιας και ο ήχος είναι και απόλυτα ρυθμικός. Στην περίπτωση σου όμως, μιας και το βρίσκω αδύνατο να μην έχει ρελέ στερεάς μορφής το coolermaster, μάλλον χτυπάει κάποιος μετασχηματιστής. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ελλατωματική κάρτα, σε μη συμβατότητα του τροφοδοτικού με τα c-states της κάρτας ή ακόμα και να έγινε καμια μα@ακία κατα την αλλαγή. Ο καιρός θα δείξει. Αν έχεις κανα δεύτερο Pc ή έχει κανένας γνωστός, δοκίμασε την κάρτα εκει για να δούμε πώς συμπεριφέρεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 το ιδιο και το δικο μου τροφοδοτικο thermaltake hamburg 530w με fx8320 και hd 7730 απο την πρωτη στιγμη εδω και 2 μηνες που εχω το pc. Να ανησυχήσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jester7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν ψάχνοντας λίγο τις ρυθμίσεις της κάρτας (μέσω του OC GURU2 της Gigabyte)παρατήρησα το εξής: Όταν στο pc,απλά σερφάρω (πλην youtube) παίρνω τις εξής μετρήσεις (οι οποίες συνοδεύονται και απο το ενοχλητικό θόρυβο του psu): GPU CLOCK 300Mhz & MEMORY CLOCK 600 Mhz. Όταν βάζω ένα βιντεάκι να παίξει στο youtube οι αντίστοιχες τιμές πάνε 450Mhz & 5800Mhz και ο θόρυβος σταματά. Λέει κάτι αυτό? Υπάρχει τρόπος να "κρατήσω" τα GPU CLOCK & MEMORY CLOCK πάνω απο ένα επιθυμητό σημείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει αλλα δεν ειναι σωστο.... Και το λεω αλλη μια φορα σιγουρεψου οτι ο θορυβος είναι απο το τροφ και χι απο την καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jester7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Η άλλη λύση είναι να δοκιμαστεί η κάρτα σε pc φίλου (αυτός που θα αγοράσει την παλιά μου) που έχει και αυτός psu 700w (μάρκα μ'εκαψες) για να δω μήπως τελικά φταίει η κάρτα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε την αλλα με το μάρκα με έκαψες τροφοδοτικό δεν νομιζω οτι θα βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα ... τσέκαρε την παντως και εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dangar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν μου κάνει ήχος coil whine , πιο πολύ μηχανικός. Τα σύγχρονα PSU έχουν ένα ρελέ παράκαμψης του NTC θερμίστορ που ενεργοποιείται λίγο μετά την εκκίνηση. Ίσως να μην κομπλάρει κανονικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο - αποκλείω τους αντίστοιχους ανεμιστήρες των ύποπτων συσκευών καθώς θεωρώ ότι τους έχεις ελέγξει ήδη. Σιγουρέψου πάντως ότι δεν είναι η κάρτα βάζοντάς την σε άλλο PC ή δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jester7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Βασικά κάτι μου λέει οτι ίσως να είναι θέμα software και οχι hardware απαραίτητα μιας και ο θόρυβος ξεκινά αφού μπω σε περιβάλλον windows. Μπορεί το λογισμικό (oc guru ii,amd overdrive) να δημιουργεί κανα θεματάκι.Πιθανό να γίνει και κάποιο φορματ (παλιά μου τέχνη κόσκινο) για να αποκλείσω κάθε ενδεχόμενο πριν αποσταλλεί η κάρτα στο Service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα