ilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Και για να μην ψάχνεις: http://blacklodge.narod.ru/bios/rt/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά την έκανα 9500Pro. Με τη βοήθεια ενός αρχείου ati2mtag.sys και του RivaTuner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 ilos wrote Κατά πάσα πιθανότητα οι (νέες) 64-αρες απλές 9500 (έχουν το νέο pcb με μνήμες σε σειρά) γίνονται (με αρκετή κωλοφαρδία) μέχρι 9500 pro (ενεργοποιούνται τα επιπλέον 4 pipelines). planetman wrote Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά την έκανα 9500Pro. Με τη βοήθεια ενός αρχείου ati2mtag.sys και του RivaTuner. Το'πε το'πε ο παπαγάλος ... Μα καλά ποιος είμαι ο Κάλχας 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daedalus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Εχω μια Radeon 9500 Pro Club. Μπορώ με αυτή να κάνω κάτι (με rivatuner ή κάτι άλλο?) Οι μνήμες έιναι σε σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Daedalus μόνο OC. Τρεις επιλογές : 1)Custom BIOS και OC Utility 2)Custom Drivers (Softmod-Δες πάνω) και OC Utility 3)Rage3D v3.9 I hope i helped! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Και προτείνω softmod. Δες ΕΔΩ : http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=347446&highlight=softmod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Τελικά με την ενεργοποίηση των 4 extra pipelines μου βγάζει αραιά και που κάποια artifacts. Την προτιμώ πάντως 9500Pro με artifacts παρά 9500 χωρίς. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.