Προς το περιεχόμενο

galaxy s3

AIGANH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το S3 ειναι ενα πολυ καλο κινητο αλλα με την αναβαθμιση  την καινουργια κολαει παρα πολυ τρωει πολυ μπαταρια και για να φτιαξει πρεπει να βγαλεις  την μπαταρια. αλλα σαν προσοντα ειναι φοβερο..

Δημοσ.

Ούτως ή αλλως η όποια αναβάθμιση του S3 ακυρώθηκε οπότε δεν διατρέχει κάποιος τέτοιο κινδυνο. Το θέμα είναι να πάρει κάτι με 2gb ram εφόσον δίνει κοντά 300 ευρώ και αυτή την εποχή δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο.

Το L9 II είναι αξιόλογο αλλά σε σύγκριση με το S3 είναι χειρότερο για τον απλούστατο λόγο οτι το S3 έχει σαφώς καλύτερη κάμερα και ανώτερο επεξεργαστή από έναν διπύρηνο krait. (έστω και θεωρητικά) Ναι, το touchwiz είναι βαρύ αλλά μια χαρά ρολάρει το κινητό ενώ κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει και μια 4.3 χωρίς προβλήματα. Το L9 II δεν θα δει αναβάθμιση από την Lg κατά την προσφιλή της παράδοση. Αλλά όπως είπα θα προτιμούσα να περιμένω για μετά τις γιορτές καθώς θα υπάρξει πτώση των τιμών σε αρκετά κινητά μεγαλύτερης κατηγορίας.

Δημοσ.

o 2πυρηνος του l9 ειναι ανωτερος απο τον exynos του s3 οπως και η οθονη του l9 ειναι σιγουρα ανωτερη. για καποιον που δεν μπορει να υπερβει τα 300Ε πιστευω δεν υπάρχει καλυτερη λυση απο το l9 εκτος αν μπορει να παρει απο κινα το mi2s

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να διαφωνουμε.Ας παρει το G να τελειωνουμε.Ουτως η αλλως μιλαμε για καποιον που ειναι σιγουρος οτι τα S3 και S4 ειναι ολοιδια με μονη διαφορα τη μνημη οποτε και S3 να επαιρνε και L9 II  το ιδιο θα του ητανε

Δημοσ.

ενταξει μπορει ο ανθρωπος να μην ασχολειται οσο εμεις. σιγουρα η καλυτερη λυση ειναι το G αδιαμφισβητητα αν μπορει να δωσει αυτα τα χρηματα. αν εχει budget μεχρι 250 αναφεραμε την καλυτερη λυση και οτι δεν αξιζει να δωσει 30Ε παραπανω για s3 ενω με 250 παιρνει κατι καλυτερο

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να διαφωνουμε.Ας παρει το G να τελειωνουμε.Ουτως η αλλως μιλαμε για καποιον που ειναι σιγουρος οτι τα S3 και S4 ειναι ολοιδια με μονη διαφορα τη μνημη οποτε και S3 να επαιρνε και L9 II  το ιδιο θα του ητανε

Φίλε μη βάζεις λόγια που δεν έγραψα. πουθενά δεν είπα ότι είμαι σίγουρος ότι το s3 και s4 είναι το ίδιο εγώ απλός ζήτησα την γνώμη των ιδικών. δεν κάνω τον (τα ξερω όλα) γιαυτό ζήτησα βοήθεια, μη τρελένεσε δεν σε έθιξα, γνώμη ζήτησα ευχαριστώ για την βοήθεια όλων.

Δημοσ.

Φίλε μη βάζεις λόγια που δεν έγραψα. πουθενά δεν είπα ότι είμαι σίγουρος ότι το s3 και s4 είναι το ίδιο εγώ απλός ζήτησα την γνώμη των ιδικών. δεν κάνω τον (τα ξερω όλα) γιαυτό ζήτησα βοήθεια, μη τρελένεσε δεν σε έθιξα, γνώμη ζήτησα ευχαριστώ για την βοήθεια όλων.

Δημοσίευση 14 November 2013 - 01:34 PM

NikosKallithea, on 14 Nov 2013 - 12:29 PM, said:snapback.png

Το σ3 ειναι πλέον παρελθόν, οπότε ισως κάποιοι που το έχουν να εκμεταλλευτούν αυτή την έλλειψη

Είναι παρελθόν γιατί βγήκε το s4;σχεδόν τα ιδια είναι μόνο το ς4 έχει δύο giga μνήμη.άρα ποιός ο λόγος να δώσω εκατό ευρώ παραπάνω.

Αυτα ειπες καπου στην αρχη του θεματος αν θυμασαι.Δεν θιγομαι απλα οταν μπαινεις και ζητας συμβουλες οπως ολοι ζηταμε οταν δεν γνωριζουμε καποιο αντικειμενο δεν βγαζουμε τετοια συμπερασματα μονοι μας.Οπως και να εχει ας το σταματησουμε.Ειπαμε να σε βοηθησουμε οχι να μαλωνουμε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...