Προς το περιεχόμενο

galaxy s3

AIGANH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τι γίνεται με το galaxy s3 στο skroutz 279 ευρώ στις 15 Οκτ. και σήμερα ένα μήνα μετά το ποιό φθηνό 287,17 αντί να κατεβαίνει όπως είναι φυσικό αναβαίνει, όπως φαίνεται πάμε για καμία Χριστουγεννιάτικη προσφορά

Δημοσ.

Το σ3 ειναι πλέον παρελθόν, οπότε ισως κάποιοι που το έχουν να εκμεταλλευτούν αυτή την έλλειψη

Είναι παρελθόν γιατί βγήκε το s4;σχεδόν τα ιδια είναι μόνο το ς4 έχει δύο giga μνήμη.άρα ποιός ο λόγος να δώσω εκατό ευρώ παραπάνω. 

Δημοσ.

Το 1 γιγα μνήμη παραπάνω , ο πιο γρήγορος επεξεργαστής μαζί με την γρηγορότερη μηχανή γραφικών , η καλύτερη κάμερα, η σαφώς καλύτερη οθόνη, η μεγαλύτερη μπαταρία. Αυτά είναι οι πιο βασικοί λόγοι για να προτιμήσεις το 4 από το 3

Δημοσ.

+ ο μαπα κωδικας του touchwiz κανει ολοκληρο τερας να σερνεται μην αναφέρουμε και την "αναβαθμιση" που πηρε τώρα και στην ουσία κοροιδεύει τους κατόχους. δες 1000 φορές το lg l9 ii και πιο φθηνο και πιο καλο

Δημοσ.

Είναι παρελθόν γιατί βγήκε το s4;σχεδόν τα ιδια είναι μόνο το ς4 έχει δύο giga μνήμη.άρα ποιός ο λόγος να δώσω εκατό ευρώ παραπάνω. 

Περίμενε λίγο ακόμα γτ θα βγεί και το s5 :-D  . τα samsung χάνουν γρήγορα την αξία τους σαν κινητά γτ βγάζει συνεχώς καινούργιες ναυαρχίδες .... πολύ σπαστικό αύτο 

Δημοσ.

Ειναι σχεδον τα  ιδια ε?Σοβαρα το λες τωρα?Λιγο ελεος ρε παιδια.ευχαριστω...

Δημοσ.

Eγω δεν σου εκανα κανένα vs, απλος σου ειπα για ποιον λόγο μπορει να ανεβαίνει η τιμη

Δημοσ.

+ ο μαπα κωδικας του touchwiz κανει ολοκληρο τερας να σερνεται μην αναφέρουμε και την "αναβαθμιση" που πηρε τώρα και στην ουσία κοροιδεύει τους κατόχους. δες 1000 φορές το lg l9 ii και πιο φθηνο και πιο καλο

Φίλε εγώ θέλω το optimus g αλλά ο γιός μου με έφαγε να πάρω το s3 θα δω όμως και το  l9 όσο αφορά την αναβάθμιση συμφωνώ μαζί σου.

Δημοσ.

φιλε μου δες το l9 κυκλοφορησε τώρα και πραγματικά αξίζει τα λεφτα του. μακάρι να βρεις το optimus g αλλα μετα απο αυτο στο l9 θα πηγαινα προσωπικα. μη κολλάτε με brands χωρια που η lg απο πέρσυ έχει δώσει τρομερά τηλέφωνα

Δημοσ.

φιλε μου δες το l9 κυκλοφορησε τώρα και πραγματικά αξίζει τα λεφτα του. μακάρι να βρεις το optimus g αλλα μετα απο αυτο στο l9 θα πηγαινα προσωπικα. μη κολλάτε με brands χωρια που η lg απο πέρσυ έχει δώσει τρομερά τηλέφωνα

Φίλε σευχαριστώ μολις το οίδα με έπεισες να το πάρω απο skroutz μεριά;

Δημοσ.

Αν ειναι να επιλεξεις σε optimus G και L9 ΙΙ το 1ο ειναι μακραν καλυτερο να ξερεις

• Like 1
Δημοσ.

κι απο πλαίσιο να το παρεις την ίδια τιμή έχει. η lg έχει κάνει καλή τιμολόγηση

Αν ειναι να επιλεξεις σε optimus G και L9 ΙΙ το 1ο ειναι μακραν καλυτερο να ξερεις

σιγουρα το g ειναι ανωτερο αλλα l9 ii>gs3

Δημοσ.

κι απο πλαίσιο να το παρεις την ίδια τιμή έχει. η lg έχει κάνει καλή τιμολόγηση

σιγουρα το g ειναι ανωτερο αλλα l9 ii>gs3

Ναι συμφωνω αλλα δεν θα προτεινα ποτε να παει σε S3 απο αυτες τις επιλογες. Οπως ειπα optimus G και ασε τον γιο σου να λεει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...