Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να θέλει κάποιος πιο πολλά από 3 δις σε αυτή την ζωή;

Αφού δεν μπορείς να τα ξοδέψεις.

Μπορει να μην το κανει για τα λεφτα...

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσχετα πάντως με την είδηση συζητούσαμε με κάτι φίλους τι server πρέπει να έχουν εκεί στη google και facebook για να κρατάνε τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων που διακινείται καθημερινά παγκοσμίως...

δεν ειναι ενας σερβερ,ουτε ενα datacenter,εχουν τεραστιες εκτασεις και οι 2 εταιριες,με χιλιαδες σερβερς σε ολο τον κοσμο,το λειτουργικο παντως των google servers βασιζεται στο λινουξ και ειναι αναπτυγμενο απο την google μονο για τους σερβερ της google

Δημοσ.

Γιατί να θέλει κάποιος πιο πολλά από 3 δις σε αυτή την ζωή;

Αφού δεν μπορείς να τα ξοδέψεις.

Να αγοράσεις 1 snapchat

btw

Το snapchat το αγνοούσα μέχρι σήμερα ... και δε βρίσκω ότι κάνει και κάτι που να αξίζει πάνω από μερικές δεκάδες χιλιάδες δολλάρια.

• Like 2
Δημοσ.

αρνηθηκανε τα 3 δις ??!! γιατι, θα τους κακοπεφτανε ??!! ... 10 ζωες θα θελανε για να τα ξοδεψουνε ετσι κι αλλιως ...

Δημοσ.

Ενταξει καταλαβαινω να μην ενδιαφερονται ολοι για τα χρηματα, αλλα 3δις για μια τσοντοεφαρμογη δεν ειναι υπεραρκετα?
Και τι οραμα εχει δηλαδη ο δημιουργος του ωστε δεν θελει να "ξεπουληθει"? Και ποσο καιρο ακομη νομιζει οτι θα ειναι στη "μοδα"?

Γιατι περα απο το να σου στελνει μια γυμνη φωτο η γκομενιτσα που ντρεπεται μην την ρεζιλεψεις στο ιντερνετ κ στους φιλους, δεν εχει καποια αλλη χρηση το app.

Αν κοστολογειται 3δις το τσοντοapp , ποσο να κοστολογειται πχ το taxibeat?

• Like 5
Δημοσ.

Ωραία μου στέλνει μια τσοντοεικόνα η τσοντοβίντεο και μετά σβήνεται. Και δεν το τραβάω βίντεο με μια φωτογραφική να το κρατήσω άμα θέλω; Δηλαδή που είναι η ασφάλεια; Στο ότι ξέρω ότι μου στέλνεις τσοντοβίντεο και θα ξεχάσω να ανοίξω την κάμερα; Ή ότι δεν θα το έχω στην μέγιστη ποιότητα;

Κάνει 3 δις γιατί 300 εκατομμύρια ζώα-χρήστες νομίζουν ότι είναι ασφαλείς.

Δημοσ.

Σ' αυτά τα επίπεδα το χρήμα είναι απλώς λογιστικό.

Σιγά μη του δίνανε ένα κοντέϊνερ μωβ...

Καλά έκανε και δεν τα πήρε,με πυραμιδοειδείς μετοχές θα τον πληρώνανε.Άσε που θα τον βάζανε και μέσα με νομικίστικα τερτίπια.

Θα σκάσει κάποια στιγμή το φατσοβιβλίο κι ο ντόρος που θα κάνει πέφτοντας θα ακουστεί μέχρι το κατμαντού.

Δημοσ.

Snapchat πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, με το Facebook να προσφέρει 3 δισ. δολάρια σε μετρητά για το κλείσιμο της συμφωνίας χωρίς όμως να το επιτυγχάνει.

Link.png Site: Wall Street Journal

Ξαναδιάβασε καλύτερα..

ΜΕΤΡΗΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

• Like 3
Δημοσ.

Κλασσικη περιπτωση διαφημισης.

Το snapchat δεν ειναι τοσο γνωστο οσο θα ηθελε το facebook, οποτε αν απλα το αγοραζε (ανεξαρτητου τιμης), μπορει να μην ειχε την απηχηση που θελει.

Κανει λοιπον μια συμφωνια με την ιδια τη snapchat, ανακοινωνει ενα τεραστιο ποσο, και η αλλη εταιρια αρνειται. Αρχιζει ενα σουσουρο σε ολο το ιντερνετ, ολοι μπαινουν να δουν τι ειναι αυτο το snapchat, και αφου δουλεψουν τη διαφημιση αυτη για καμποσο καιρο, τελικα το snapchat θα ενδωσει, με ας πουμε 3,5 δις (κανεις βεβαια δεν θα μαθει ποτε ποσα θα παρει, εξου και τα "μετρητα").

Ο κοσμος πλεον θα το εχει μαθει, και στην ουσια θα ανυπομονει για τη μελλοντικη ενσωματωση του στο facebook.

• Like 21
Δημοσ.

Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ότι...

Τί λες Χάρη; Πω πω, δεν το σκέφτηκα πότε αυτό το σενάριο. Να είσαι καλά βρε παιδί μου.

Δέκα απόψεις, δέκα σενάρια συνωμοσίας.

• Like 1
Δημοσ.

Τί λες Χάρη; Πω πω, δεν το σκέφτηκα πότε αυτό το σενάριο. Να είσαι καλά βρε παιδί μου.Δέκα απόψεις, δέκα σενάρια συνωμοσίας.

Μιλας για συνωμοσια,σαν να ειναι κατι το εξωπραγματικο!Η καθημερινη μας ζωη ειναι γεματη απο τετοιες καταστασεις και επιμενουμε να κανουμε,οτι δε υπαρχουν!

Το marketing βασιζει ενα πολυ μεγαλο κομματι της επιτυχίας του,σ'αυτες ακριβώς τις μυστικες και πολλες φορες παραπλανητικες συμφωνιες!

Οσο πιο γρηγορα μπορουμε να τις αντιλειφθουμε,τοσο λιγοτερες οι πιθανοτητες να μας πιασουν κοτσο!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...