Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ^Αν μπαινουν σε εφαρμογες που οι απαιτησεις για ρευμα ειναι ελαχιστες οπως παιδικα παιχνιδια με μουσικουλα ή πληκτρολογια ποντικια και τηλεχειριστηρια (1-2-10mA) τοτε δεν φαινεται ευκολα το προβλημα, ολες οι χαλασμενες δειχνουν να λειτουργουν. Αν ομως ζητηθει ρευμα 100-200-500mA τοτε γονατιζουν αμεσα και σηκωνουν τα χερια ψηλα και δεν λειτουργει τιποτα. Σε smart charger φαινεται αυτο πολυ ευκολα ή την δοκιμαζεις σε μια συσκευη που εχει απαιτησεις ρευματος. Ακομα και σε remote του wii εχω βαλει αχρηστες μπαταριες επαναφορτιζομενες και δουλεψαν σχεδον μια βδομαδα. 2
coyote2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημιουργηθηκε νεο τοπικ. Ευχαριστουμε τον coyote2 για την επισημανση της προσφορας. Παρακαλώ απλά εγώ έχω δεί μόνο ΑΑ (δύο Α) και όχι 3 ΑΑΑ πρόσφατα το καλοκαίρι μόνο έχω πάρει 3ΑΑΑ 600 από το carefour και έχουν πάει στο mouse! Τωρα σε αυτή τη μάρκα έχει 2Α (χοντρές φακές που λέμε)
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Οι ΑΑ 2400 και οι 800αρες παλι ΑΑ; Στον ιδιο τυπο "always ready"; Μπλε 800αρες ΑΑ; Δεν βλεπω στο σαιτ τους 800 ΑΑ σε μπλε, μονο σε πρασινο. Σε ΑΑΑ βλεπω 800-900αρες μπλε. Για πες. Οποιος αλλος περασε και θελει να ενημερωσει ας βοηθησει να ξερουμε τι υπαρχει.
paylidis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μάγκες στο Carrefour αμπελοκηπων είχε τις ΑΑ τις 800αρες, λευκό με μπλε, στα 2€... Πήρα ένα σετ κ είχε ακόμα καμία 50 σίγουρα. Δυστυχώς δεν είχε ΑΑΑ που ψάχνω για το ασύρματο. Αν βρει κάποιος ας γράψει απο που τις πήρε! Τις ευχαριστίες μου στο φίλο που ενημέρωσε!
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ^ Αν μπαινουν σε εφαρμογες που οι απαιτησεις για ρευμα ειναι ελαχιστες οπως παιδικα παιχνιδια με μουσικουλα ή πληκτρολογια ποντικια και τηλεχειριστηρια (1-2-10mA) τοτε δεν φαινεται ευκολα το προβλημα, ολες οι χαλασμενες δειχνουν να λειτουργουν. Αν ομως ζητηθει ρευμα 100-200-500mA τοτε γονατιζουν αμεσα και σηκωνουν τα χερια ψηλα και δεν λειτουργει τιποτα. Σε smart charger φαινεται αυτο πολυ ευκολα ή την δοκιμαζεις σε μια συσκευη που εχει απαιτησεις ρευματος. Ακομα και σε remote του wii εχω βαλει αχρηστες μπαταριες επαναφορτιζομενες και δουλεψαν σχεδον μια βδομαδα. Αυτό είναι το θέμα, ότι έχω 2 smart chargers 1 Tronic & 1 Energiser. Και τα δύο τις φορτίζουν , αποφορτίζουν, τις κάνουν revive μια χαρά, δεν έχουν εμφανίσει ανωμαλίες ακόμη. Και όταν λέω παιδικά παιχνίδια, εκτός των γνωστών με την μουσικού λα, έχουμε και προβολικά, ραλάκια, μίνι υπολογιστή παιδικό που παίρνει μόνο μπαταρίες κλπ. Εκεί να δεις πως τις ξεζουμίζουν τάχιστα! Α να μην ξεχάσω και τα τρενάκια Thomas που έχει ο Κωνσταντίνος, καμιά 10αριά και όλα με μπαταρίες! Δεν υπερασπίζομαι κανέναν αλλά για την τιμή τους με έχουν σώσει και αποδείχτηκαν σκυλιά έως τώρα!
othon.gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται, χτες στο Carrefour Μακεδονία που βρέθηκα, υπήρχαν μερικές εκατοντάδες κομμάτια. Πιθανότατα να υπάρχουν κι άλλα κομμάτια στην αποθήκη τους. Σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες μπαταρίες, δεν μπορώ να πω πως είναι και τίποτα το φοβερό, αλλά για όποιον έχει δώσει τα μαλλιά της κεφαλής του σε κινεζιές της λαϊκής που δίνουν ένα τόνο μπαταρίες με 1 ευρώ, θα γλιτώσουν πολύ χρήμα από το πορτοφόλι τους. Δώστε ένα δεκάρικο, πάρτε μια 20άδα και θα με θυμηθείτε.
yiannis_1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Πάντως εγώ έχω από 2 σετ ΑΑ και ΑΑΑ από τις tronic που είχα πάρει πριν 3 χρόνια από το LIDL και από ένα σετ ΑΑ και ΑΑΑ tronic 1 έτους. Μπορώ να πιστοποιήσω πως μετά και εγώ δεν θυμάμαι πόσες φορτίσεις (μπαίνουν στα παιχνίδια του μικρού οι παλαιότερες και οι νεότερες στο ασύρματο σετάκι πληκτρολόγιο-ποντίκι που έχω και σε τηλεκοντρόλ), δεν νοιώθουν και δεν έχει πέσει ακόμη η φόρτιση τους. Οι παλαιότερες φυσιολογικά πλέον φτάνουν μέχρι ~ 75% και οι νεότερες συνεχίζουν ακάθεκτες στο 100%. Εμένα οι Tronic μου εχουν σχιστεί σχεδόν όλες εξωτερικά. Άθλιo shield λες και είναι μη αλκαλικές ukar. Τις βάζεις μια φορά και στο βγάλσιμο απο την συσκευή σκίζονται... Ασε που κάτι εχουν κάνει λάθος στην διαστασιολόγηση και είναι ελαφρά παχύτερες με αποτέλεσμα να σφηνώνουν... Για τον λόγο αυτό παίρνω κυρίως energizer. Ίσως δοκιμάσω και eneloop για συσκευές χαμηλής ισχύης που μένουν καιρό αχρησιμοποίητες. Κάτι άλλες sanyo πάντως που είχα 2300 και 2500 mah ήταν μετριότατες και τα παίξαν είτε λόγο αχρηστίας, είτε λόγο κακής φόρτισης χωρίς να βγάλουν τα λεφτά τους. Τελικά ότι δίνεις παίρνεις.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αυτό είναι το θέμα, ότι έχω 2 smart chargers 1 Tronic & 1 Energiser. Και τα δύο τις φορτίζουν , αποφορτίζουν, τις κάνουν revive μια χαρά, δεν έχουν εμφανίσει ανωμαλίες ακόμη. Η δοκιμη με την οποια θα φανει πιθανο προβλημα ειναι να βαλεις αφου τις φορτισεις, ρευμα εκφορτισης 500mA και να δεις ποση ωρα θα αντεξουν - ποσα mAh θα δωσουν δηλαδη εκφορτιζομενες. Οι 4 ωρες πχ, θα σημαινουν 2000mAh (μονο αν ειναι σε πολυ καλη κατασταση θα αντεξουν τοσο). Αν αντεξουν λιγα λεπτα (ακομα και δευτερολεπτα) ειναι τελειωμενες. 2
coyote2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδιά του carefour είναι τσάμπα.... 5 ευρω..... νομίζω ότι τέτοιες τιμές δε παίζουν πουθενά για τις μπλέ μιλάω... και οι άλλες που κάνουν 2 ευρω οι 4 τι να σχολιάσω... για ένα τηλεκοντρολ που θέλει να δουλέψει και μετά από 6 μήνες είναι ότι πρέπει
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Η δοκιμη με την οποια θα φανει πιθανο προβλημα ειναι να βαλεις αφου τις φορτισεις, ρευμα εκφορτισης 500mA και να δεις ποση ωρα θα αντεξουν - ποσα mAh θα δωσουν δηλαδη εκφορτιζομενες. Οι 4 ωρες πχ, θα σημαινουν 2000mAh (μονο αν ειναι σε πολυ καλη κατασταση θα αντεξουν τοσο). Αν αντεξουν λιγα λεπτα (ακομα και δευτερολεπτα) ειναι τελειωμενες. Να σου πω την αλήθεια δεν το δοκίμασα έτσι ακριβώς αλλά θα τις βάλω την μια τετράδα το βράδυ και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μιας και γράφτηκε για κινεζιές και ψάχνομαι για ΑΑ 3000mAh. Εδώ βρήκα αυτές http://www.antoniou24.gr/p.Epanafortizomenes-Mpataries-4-x-AA-3000mAh-1-2V-NI-MH-CPS-model-GK04-07.774379.html και από ebay http://www.ebay.com/itm/Best-4-x-New-3000mAh-1-2V-AA-Ni-MH-Rechargeable-Battery-/251377375871?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item3a87425a7f Στις φωτό-περιγραφή είναι ίδιες αλλά το θέμα είναι θα λάβω αυτές γιατή η τιμή είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή ?
Questioner Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μιας και γράφτηκε για κινεζιές και ψάχνομαι για ΑΑ 3000mAh. Εδώ βρήκα αυτές http://www.antoniou24.gr/p.Epanafortizomenes-Mpataries-4-x-AA-3000mAh-1-2V-NI-MH-CPS-model-GK04-07.774379.html και από ebay http://www.ebay.com/itm/Best-4-x-New-3000mAh-1-2V-AA-Ni-MH-Rechargeable-Battery-/251377375871?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item3a87425a7f Στις φωτό-περιγραφή είναι ίδιες αλλά το θέμα είναι θα λάβω αυτές γιατή η τιμή είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή ? 19€ την 4αδα; χαχαχαχαχαχαχα Μην μπεις καν στον κόπο. Χωρίς να έχω κάνει μέτρηση με μηχάνημα είναι πολύ λιγότερα mah από τα ονομαστικά. Δεν αξίζουν. Τις έχω σε μια άκρη και κάθονται. Εγώ από την άλλη είμαι παραδοσιακός τύπος. Δίνω λίγα ως πολλά παραπάνω και παίρνω eneloop που χρησιμοποιώ για αρκετά χρόνια. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 To post του vasilis ειναι οφτοπικ εδω, αλλα ειναι λουκουμι για τις αντιπροσφορες, λες και γραφτηκε για εκει! Κατι 1000αρες ΑΑΑ αυτης της μαρκας που εχω παρει ειναι γυρω στα 500 πραγματικα. Και φυσικα τις ειχα παρει στην κανονικη τιμη τους, αυτη που βλεπεις στο ebay δλδ, οχι απο αντιπροσφορα. Το μονο αληθινο λοιπον vasili ειναι η τιμη που βλεπεις στο ebay. Τιποτα αλλο.
STORM1978 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Επαναφέρω να ενημερώσω για τις μπαταρίες αν και OT. Οι μπαταρίες(η παλιότερη 3 ετών σχεδόν τετράδα), matrixx, μετά από την πρόταση που μου έκανες και το τεστάρισμα από μέρους μου, άντεξαν για περίπου 34 ώρες συνολικά,μετά από αποφόρτιση και ξανά πλήρη φόρτιση. Άρα μάλλον έχω πέσει σε καλή παρτίδα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 34 ωρες εκφορτιση στον φορτιστη δεν γινεται. Κατι δεν ηταν οπως επρεπε. Με ποσο ρευμα εκφορτισης; 500mA;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα