Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά Καλημέρα. Ειμαι πρωτοετής φοιτητής. Τι θα ήταν καλύτερο να αγοράσω? ? Λαπτοπ ή σταθερό? ? Το ποσο που διαθέτω είναι γύρω στα 800 ευρώ το πολύ.

Δημοσ.

αν χρειαζεσαι λαπτοπ για τη σχολη σου τοτε πας σε λαπτοπ ι5 και πανω..αν οχι τοτε φτιαχνεις ενα τουμπανακι.

Δημοσ.

Είναι σίγουρο οτι θα το χρειαστώ για τη τη σχολή τον υπολογιστή. Οπότε παω πάω σίγουρα σε λαπτοπ. ΑυτοΝ που είδα και μου άρεσε είναι ο toshiba satellite l850. Τι λέτε? ?

Δημοσ.

Επειδη ολοι ειμασταν καποτε φοιτητες δν θεωρω πως πρεπει να πας οπωσδηποτε σε λαπτοπ.Φτιαχνεις ενα πολυ ωραιο μηχανημα που εκτος της σχολης θα σ χρειστει να σκοτωσεις και καμια ωριτσα παιζοντας.

Δημοσ.

Νομιζω πως αφου εισαι φοιτητής και ουσιαστικά τον υπολογιστή θα τον χρησιμοποιείς και εξω απο το σπίτι για εργασίες κτλπ καλύτερα θα σε βολέψει το laptop

Δημοσ.

Για μενα εχεις 4 επιλογες.

1)Αν εχεις οθονη υπαρχει  η επιλογη να αγορασεις ενα απλο Laptop με 350ευρο για τις διαφορες εγρασιες/δουλειες σου στη σχολη και ενα Desktop με 500περιπου ευρο για κανενα παιχνιδι πχ Lol,Counterstrike Κτλπ.

2)Αν δεν σε ενδιαφερουν καθολου τα παιχνιδια υπαρχει και η επιλογη της αγορας Tablet και Laptop με τα 800ευρο

3)Αν δεν σε ενδιαφερουν τα παραπανω Laptop.

4)να αγορασεις με ολο το ποσο ενα Desktop με οθονη(αν δεν εχεις)

Εγω πχ ηξερα ατομα που ειχαν περασει φοιτητες στην Χαλκιδα και επειδη νοικιαζαν διπλα απο το Tει το Laptop τους ηταν αχρηστο και κυριως βολευονταν με ενα καλο Desktop για τις εργασιες/internet/ταινιες/παιχνιδια κτλπ και αν οντως χρειαζονταν την φορητοτητα αγοραζαν ενα μικρο tablet ή ενα Galaxy Note με το πενακι  :P

Η σχολη που εχεις περασει μακρυα απο το σπιτι σου?

Δημοσ.

Το θέμα τώρα είναι οτι πέρυσι τον χειμώνα ειχα αρχίσει να να αγοράζω πραγματα για αναβάθμιση. Αγόρασα τροφοδοτικό σκληρό κσι ραμ αλλά σταμάτησα γτ δν ειχα χρήματα. Τωρα ομως που έφτασε ο καιρός για να αγοράσω υπολογιστή. Ειμαι σε δίλημμα διότι η σχολή ειναι μακριά. Εγω μένω περίπου στο κέντρο Θεσσαλονίκη και το τει είναι στι σινδο. Τι να κάνω? ?

Δημοσ.

Ε εαν μίλαμε για την ίδια πόλη τι να το κάνεις το λάπτοπ,ειδικά αν είσαι gamer δεν αξίζει.Ακόμα και πληροφορική να είσαι η χρησιμότητα του στην σχολή την ώρα των μαθημάτων δεν θα είναι μεγάλη.

Αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι,εαν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια μπορείς να πας σε λάπτοπ άνετα.

Δημοσ.

Εγω για το μόνο λόγο που θα πήγαινα σε λαπτοπ ειναι επειδή μου λένε οτι θα σου χρειαστεί σε εργασίες εκτός σπιτιού.

• Like 1
Δημοσ.

Εργασιες τις οποιες μπορεις να κανεις και με ενα απλο Laptop ομως χωρις να πρεπει να δωσεις πολλα χρηματα αυτο ειναι το θεμα.Ασε που στα περισσοτερα Τει οι φοιτητες τα Laptop για ολα τα πραγματα εκτως απο εργασιες τα χρησιμοποιουν(ταινιες,παιχνιδια τυπου Lol,download,μουσικη κτλπ) :P

Δημοσ.

Πολύ σωστός φίλε μου. Θα συνεχίσω να χτίσω τον υπολογιστή που τπν εχω αφήσει στην μέση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...