galaxy s3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά Καλημέρα. Ειμαι πρωτοετής φοιτητής. Τι θα ήταν καλύτερο να αγοράσω? ? Λαπτοπ ή σταθερό? ? Το ποσο που διαθέτω είναι γύρω στα 800 ευρώ το πολύ.
MaxPayne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 αν χρειαζεσαι λαπτοπ για τη σχολη σου τοτε πας σε λαπτοπ ι5 και πανω..αν οχι τοτε φτιαχνεις ενα τουμπανακι.
galaxy s3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Είναι σίγουρο οτι θα το χρειαστώ για τη τη σχολή τον υπολογιστή. Οπότε παω πάω σίγουρα σε λαπτοπ. ΑυτοΝ που είδα και μου άρεσε είναι ο toshiba satellite l850. Τι λέτε? ?
άδικος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πάρε λάπτοπ μόνο αν σε ενδιαφέρει η φορητότητα...
iliasthebest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Επειδη ολοι ειμασταν καποτε φοιτητες δν θεωρω πως πρεπει να πας οπωσδηποτε σε λαπτοπ.Φτιαχνεις ενα πολυ ωραιο μηχανημα που εκτος της σχολης θα σ χρειστει να σκοτωσεις και καμια ωριτσα παιζοντας.
achilles_g_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πάντως αν αποφασίσεις νας πας σε laptop κι δεν έχεις σταθερό, τότε να πας σε 17 αρα οθόνη.
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Νομιζω πως αφου εισαι φοιτητής και ουσιαστικά τον υπολογιστή θα τον χρησιμοποιείς και εξω απο το σπίτι για εργασίες κτλπ καλύτερα θα σε βολέψει το laptop
Fulgore1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Για μενα εχεις 4 επιλογες. 1)Αν εχεις οθονη υπαρχει η επιλογη να αγορασεις ενα απλο Laptop με 350ευρο για τις διαφορες εγρασιες/δουλειες σου στη σχολη και ενα Desktop με 500περιπου ευρο για κανενα παιχνιδι πχ Lol,Counterstrike Κτλπ. 2)Αν δεν σε ενδιαφερουν καθολου τα παιχνιδια υπαρχει και η επιλογη της αγορας Tablet και Laptop με τα 800ευρο 3)Αν δεν σε ενδιαφερουν τα παραπανω Laptop. 4)να αγορασεις με ολο το ποσο ενα Desktop με οθονη(αν δεν εχεις) Εγω πχ ηξερα ατομα που ειχαν περασει φοιτητες στην Χαλκιδα και επειδη νοικιαζαν διπλα απο το Tει το Laptop τους ηταν αχρηστο και κυριως βολευονταν με ενα καλο Desktop για τις εργασιες/internet/ταινιες/παιχνιδια κτλπ και αν οντως χρειαζονταν την φορητοτητα αγοραζαν ενα μικρο tablet ή ενα Galaxy Note με το πενακι Η σχολη που εχεις περασει μακρυα απο το σπιτι σου?
galaxy s3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το θέμα τώρα είναι οτι πέρυσι τον χειμώνα ειχα αρχίσει να να αγοράζω πραγματα για αναβάθμιση. Αγόρασα τροφοδοτικό σκληρό κσι ραμ αλλά σταμάτησα γτ δν ειχα χρήματα. Τωρα ομως που έφτασε ο καιρός για να αγοράσω υπολογιστή. Ειμαι σε δίλημμα διότι η σχολή ειναι μακριά. Εγω μένω περίπου στο κέντρο Θεσσαλονίκη και το τει είναι στι σινδο. Τι να κάνω? ?
hlt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ε εαν μίλαμε για την ίδια πόλη τι να το κάνεις το λάπτοπ,ειδικά αν είσαι gamer δεν αξίζει.Ακόμα και πληροφορική να είσαι η χρησιμότητα του στην σχολή την ώρα των μαθημάτων δεν θα είναι μεγάλη. Αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι,εαν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια μπορείς να πας σε λάπτοπ άνετα.
galaxy s3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εγω για το μόνο λόγο που θα πήγαινα σε λαπτοπ ειναι επειδή μου λένε οτι θα σου χρειαστεί σε εργασίες εκτός σπιτιού. 1
Fulgore1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εργασιες τις οποιες μπορεις να κανεις και με ενα απλο Laptop ομως χωρις να πρεπει να δωσεις πολλα χρηματα αυτο ειναι το θεμα.Ασε που στα περισσοτερα Τει οι φοιτητες τα Laptop για ολα τα πραγματα εκτως απο εργασιες τα χρησιμοποιουν(ταινιες,παιχνιδια τυπου Lol,download,μουσικη κτλπ)
galaxy s3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πολύ σωστός φίλε μου. Θα συνεχίσω να χτίσω τον υπολογιστή που τπν εχω αφήσει στην μέση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
toumpak33 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 και εγω απλα θα ηταν καλυτερο να παρεις καινουργιο για να εχεισ το κεφαλι σου ησυχο...
άδικος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Για να καταλάβω, έχεις ήδη υπολογιστή τον οποίο ξεκίνησες να τον αναβαθμίζεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα