Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ζητήσω γνώμες για το pc της κοπέλας μου. Σκεφτόμουν μήπως του κάναμε μια αναβάθμιση κυρίως για κανένα παιχνιδάκι. Αυτή τη στιγμή το μηχάνημα έχει τα εξής:

cpu: intel core 2 duo E6750 @2.66 Ghz

gpu: nvidia 8500gt

ram: 3gb ddr2 (υποθέτω)

mobo/psu: δεν ξέρω (η πιθανή αναβαθμιση ίσως είναι έκπληξη οπότε δεν θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες και καρφωθώ :P)

monitor: LG 24ea53vq

Η χρήση είναι internet, ταινίες και από παιχνίδια sims3, torchlight 2, diablo 3 και το budget όσο πιο χαμηλό γίνεται.

Τι λέτε; χρειάζεται αναβάθμιση γενικά; Η gpu μάλλον ναι για τα παραπάνω παιχνίδια, και ίσως και καμια ραμ σκεφτόμουν. Έχω την εντύπωση πάντως ότι το D3 η συγκεκριμένη gpu το σηκώνει μόνο low settings και με δυσκολία. Με μια στοχευμένη αναβάθμιση θα είναι οκ για τις δουλειές που ανέφερα ή πιστεύετε αξίζει να πάει σε κάποιο καινούργιο σύστημα (ίσως κανένα amd apu?)

Δημοσ.

Με αλλαγη καρτας γραφικων πιστευω θα δεις τεραστια διαφορα. Ο επεξεργαστης σου ειναι ενταξει, οι μνημες αν και λιγο μικρες παλι ενταξει για τετοια παιχνιδια, mobo/psu αν μπορεις ποσταρε τις για να δουμε τι επιλογες καρτας γραφικων εχεις.

Απο εκει και περα αν πας σε ολικη αλλαγη το ποσο ανεβαινει πολυ. Δηλαδη μπορεις για παραδειγμα να παρεις μια καρτα στα 60-100 ευρω και να δεις διαφορα.. Μπορεις επισης να κανεις αλλαγη ολοκληρου του συστηματος (ισως εκτως τροφοδοτικου/σκληρων/κουτιου, αν ολα αυτα ειναι καλα) αλλα το ποσο φυσικα θα ανεβει πολυ συγκριτικα με το τι θα πληρωνες μονο για αλλαγη καρτας γραφικων.

Φυσικα μπορεις να παρεις και μια μεταχειρισμενη καρτα στα 50-70 ευρω (αν το τροφοδοτικο σου την σηκωνει) η οποια θα ειναι πολυ καλυτερη απο αυτην που εχεις (αυτη που εχεις δεν ειναι για παιχνιδια by the way, οχι πια).

Και πες ποσα $$ διαθετεις.

Δημοσ.

για ιντερνετ-ταινιες-παιχνιδια παρε μονο καρτα γραφικων..!  δεν θα χρειαστει τιποτα αλλο..!!   

αλλα πες και ποσα θες να διαθεσεις, γιατι δεν μπορουμε να προτεινουμε ετσι στον αερα..!!

Δημοσ.

Αν πάει γενική αναβάθμιση ξέρω ότι θα πάει αρκετά παραπάνω. Η μόνη περίπτωση που θα το σκεφτόμουν θα ήταν αν η λύση της apu με 100-120 ευρώ (+ κάποια λεφτά για mobo και ram) ήταν αρκετή. Αλλά καταλήγω κι εγώ  ότι για τέτοια χρήση μάλλον η αγορά κάρτας γραφικών είναι η πιο λογική επιλογή. Δεν θέλω να πέσουν πολλά χρήματα, ας πούμε ένα άνω όριο 100 ευρώ. Πιστεύω ότι και με λιγότερα βρίσκω κάτι που θα παίζει άνετα αυτά τα παιχνίδια (όχι απαραίτητα σε full ρυθμίσεις).

Δημοσ.

οχι, αλλα αν εξαιρεσεις την R9 290-290X που ειναι οι καινουριες, ολες οι υπολοιπες ειναι REBRAND της σειρας 7***..!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...