Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα καποιος πουλαει ενα galaxy s4,στη φοτο το κρατουσε και το κουτι ηταν το καφε οπως ξερουμε το καινουργιο ανακυκλωσιμο αλλα το παραξενο ηταν οτι ειχε ζελατινα γυρω του και φαινοταν το σφραγισμα που ειχε,και εδω περιμενω να μου απαντησετε υπαρχει ζελατινα γυρω απο το κουτι οταν το παιρνεις απο ενα μαγαζι;ή ειναι καμια μουφα;εδω και μια εικονα.

post-279893-0-56180600-1384383697_thumb.jpg

Δημοσ.

Απ'οσο θυμαμαι απο το δικο μου που το πηρα το καλοκαιρι δεν ειχε ζελατινα.ειχε απλα αυτο το αυτοκολλητακι

• Like 1
Δημοσ.

γιαυτο ρωταω γιατι μου φαινετε παραξενο φιλε μου πηρα στη γυναικα μου το s3 και ηταν το κουτι του με το αυτοκολητο σφραγισμα απο τη μια μερια,τιποτα αλλο απο ζελατινα και αλλα.να σε καλα.

Δημοσ.

Αμα εβλεπες κανα unboxing video θα σιγουρευσουν, αν και ουτε το note 2 οταν το πηρα ειχε, παρα μονο 2 αυτοκολλητα στις 2 μεριες.

• Like 1
Δημοσ.

Και το κουτί κάπως υπερβολικά μικρό δεν είναι για το s4? Και τις αδερφής μου χωρίς ζελατίνα ήταν , αλλά το θυμάμαι πολύ μεγαλύτερο. Εκτός και αν ο τύπος έχει χέρια γίγαντα

Δημοσ.

Ώπα... ίσως όντως υπάρχει εξήγηση. Η αδερφή μου το είχε πάρει από τα skroutzoμάγαζα και δεν είχε αυτό το εγχειρίδιο που φαίνεται στις άλλες φωτό. Και αν έχει και τα υπόλοιπα (άλλες γλώσσες) που έχουν ,  τότε είναι λογικό να το έβαλε η επίσημη αντιπροσωπία έτσι

Δημοσ.

ετσι για να καταλαβω εχει διαφορα να παρεις απο σκρουτζ  ενα κιν που ξεκινα 100 ευρο πες και κατω κατω τα πουλανε κατι πλαισια και κοτσωβολοι 400;

• Like 1
Δημοσ.

Στα χαρακτηριστικά και στην εγγύηση (εφόσον είναι από Ευρώπη) όχι, καμία ουσιαστικά. Η διαφορά είναι στον εισαγωγέα και στο ότι δεν θα έχει τίποτα ελληνικό στα manual κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Ώπα... ίσως όντως υπάρχει εξήγηση. Η αδερφή μου το είχε πάρει από τα skroutzoμάγαζα και δεν είχε αυτό το εγχειρίδιο που φαίνεται στις άλλες φωτό. Και αν έχει και τα υπόλοιπα (άλλες γλώσσες) που έχουν ,  τότε είναι λογικό να το έβαλε η επίσημη αντιπροσωπία έτσι

Γενικότερα χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα σκρουτζομαγαζα γτ μπορεί να σου πλασάρουν μέχρι και μεταχειρισμένο κινητό 

Δημοσ.

σημερα θα κανονιζα το ραντεβου και απο τις ερωτησεις που εκανα ουτε τηλ δεν αλλαξε,και καλα δεν ενδιαφεροταν για τη μαρκα κιν μου που εδινα αφου ζητουσε κατι κατωτερο απο galaxy s4,η αγγελια ειναι στα samsung και λεγετε σφραγισμενο galaxy s4,για δειτε κ σεις.

Δημοσ.

Στα χαρακτηριστικά και στην εγγύηση (εφόσον είναι από Ευρώπη) όχι, καμία ουσιαστικά. Η διαφορά είναι στον εισαγωγέα και στο ότι δεν θα έχει τίποτα ελληνικό στα manual κτλ

Από birdphone πάντως βάζουν και ελληνικό manual στη συσκευασία αποστολής απ όσο θυμάμαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...