christakos07 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα αναγκάζομαι να στείλω τον vertex 450 για rma.Μιας και δε θέλω να πέσω πάλι σε ελαττωματικό δίσκο ζήτησα από τη μαμά ocz να μου τον αντικαταστήσει με άλλο μοντέλο.Τι έχετε να προτείνετε;
MauMaus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 εγω εχω τον ocz vertex 3 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος παντως 0 προβλημα !
christakos07 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ο vertex 3 δεν είναι λίγο παλιός; Μεταξύ vertex 4,agility 3 και ocz vector ποιος είναι προτιμότερος;
MauMaus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ειναι ο OCZ Vertex 3 Max IOPS! αστο φιλε φυσαει μη το ψαχνεις ! σε αυτον πηγαινε αν στον δωσουν https://www.skroutz.gr/s/1688777/OCZ-Vertex-4-SATA-III-2-5-SSD-128GB.html
MauMaus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 διαβασε και αυτο αν δε το διαβασες , φρεσκο ειναι από sentinel10 στις 07/02/2013 Είναι ένας από τους γρηγορότερους SSD δίσκους της αγοράς σε αυτή τη χωρητικότητα! Η ομάδα των πρώτων γρηγορότερων αποτελείται και από 2-3 μάρκες ακόμη.Είναι απλώς καταπληκτικός ο συγκεκριμένος! Για να καταλάβετε, τον έβαλα σε Η/Υ Quad Core που δεν έχει SATA3 controller αλλά SATA2 και 8GB DDR2 RAM στα 800MHz. Ακόμη και σε SATA2 διασύνδεση, όταν λέμε ότι ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ όλη η χρήση των Win7 x64...κυριολεκτούμε!!! Ο χρήστης του Η/Υ δεν πίστευε στα μάτια του, όπως και κανένας μας..ΠΟΛΥ σημαντικό είναι πως η OCZ δίνει 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση και συνεχόμενες αναβαθμίσεις στο firmware του δίσκου που, αν δεν έχετε ήδη την τελευταία 1.5 (εμένα ήρθε με αυτήν έτοιμη), ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε πάση θυσία! Η ταχύτητα με το τελευταίο firmware αυξάνεται κατακόρυφα στο write. Καλό είναι να το επιχειρήσετε όμως ΠΡΙΝ βάλετε λειτουργικό, να είναι σαν δεύτερος ο SSD σε κάποιο σύστημα και με AHCI ενεργοποιημένο. Τίποτα, μόνο καλά λόγια έχω να πω, δίνει μαζί και προσαρμογέα από 2.5" σε 3.5" δεν χρειάζεστε να πάρετε έξτρα. Το μοντέλο στα 256GB εχεί επίσης άριστο λόγο Mb/eurocent και λογική τιμή, γύρω στα 200 ευρώ. Και ο 128GB όμως είναι φανταστικός και προτείνεται με κλειστά μάτια! ΑΡΙΣΤΗ αγορά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Οκ θα πάω στον vertex 4. προτιμότερος ο Vector, είναι το "high end" model...
christakos07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 προτιμότερος ο Vector, είναι το "high end" model... Ναι τελικά θα γίνει αντικατάσταση με τον vector μιας και δεν υπάρχει απόθεμα στον vertex 4.Το ζήτημα είναι ότι έχουν καθυστερήσει αρκετά. Πάντως μεγάλη επιτυχία οι δίσκοι της.Διάβαζα πως και ο vector έχει προβληματάκια.
christakos07 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μ' ένα απλό googlaρισμα υπάρχει αναφορά από το ίδιο άτομο για δύο νεκρούς vector. Εάν πάντως, o vector είναι ίδια επιτυχία με τον vertex 450 την πατήσαμε.Ελπίζω πως όχι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 καλά για νεκρούς δίσκους παντού υπάρχουν αναφορές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα