cuprakatos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά . Αγόρασα ένα blueray player σήμερα και μου ρχεται να το σπάσω !! Δεν παίζει η ταινία , που μόλις νοίκιασα απο το vclub με κανέναν player !! WMP - GOM - MPC - VLC - BS , τι να κάνω ; Απλό CD η DVD τα αναπαράγει κανονικά ......... Ευχαριστώ
guardianx71 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Βάλε κάτι που να υποστηρίζει bd . όπως τις τελευταίες εκδόσεις του powerdvd 1
cuprakatos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Είναι το LG modisk BD Rewriter Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά Θα νοικιάσω άλλη μία ταινία το πρωί , μπας και φταίει η συγκεκριμένη . Αν και η άλλη το ίδιο , θα το πάω πίσω . Πάντως έλεγξα τον τύπο του αρχείου , είναι .m2ts και ο VLC το έχει κλικαρισμένο να το αναπαράγει , άρα ή το δισκάκι θα είναι ή το εργαλείο . Θα ενημερώσω μόλις έχω αποτέλεσμα Παιδιά ενημερώνω !!! Παίζει με το powerdvd !!! που είπε ο φίλος guardianx71 Ευχαριστώ πολύ όλους
ntg1980 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Να σου πω... Drivers update? ;-)Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα της LG και δες αν υπάρχουν διαθέσιμοι drivers.Υπάρχουν ορισμένα Blu-Ray Discs που δεν αναπαράγονται, αν δεν έχει γίνει update πιο πριν το Deck (εκτός PC), το ίδιο το Player (σε PC) ή (συνήθως) το πρόγραμμα που τα αναπαράγει.Στο λέω από προσωπική εμπειρία, επειδή έχω BD Player και στο PC και σαν Deck και έχω συναντήσει διάφορα τέτοια κουλά, που τελικά λύθηκαν & ΠΑΝΤΑ έλειπε κάποιο update!Επίσης βάλε (όπως σου γράψανε) κάποια νέα έκδοση του PowerDVD πάνω να δεις τι θα κάνει.Με WMP να δεις BD.................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα