TRILOBYTER Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 FAN1, τι γινεται, τι 0RPM ειναι αυτο? Εχω 3 ανεμιστηρες μεσα στο κουτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μην εμπιστευεσαι τις ενδειξεις του hwmonitor, τσεκαρε rpms απο το bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μην εμπιστευεσαι τις ενδειξεις του hwmonitor, τσεκαρε rpms απο το bios. Ναι αυτο φανταστηκα και εγω, και στο cputin χαζομαρες γραφει. Θα το τσεκαρω στο bios thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τελικα ουτε και στο bios φαινεται το φαν, στο φαν 1 λεει N/A αν και γυρναει κανονικα. Επισης εχω 2 κιτρινα φωτακια στην μητρικη. το ενα βρισκεται ακριβως διπλα απο τα λεντ κατω δεξια (σταθερο κιτρινο) εκει που ειναι συνδεδεμενο το ενα φαν. Και το αλλο κιτρινο φωτακι βρισκετε εκει πιο πανω στα δεξια που λεει hd led (πολυ μικρο φωτακι που αναβοσβηνει κιτρινο) και ισως ειναι και ο λογος που το λεντ για το hdd μπροστα στο κουτι δεν αναβει, η ισως εχει να κανει με την καρτα γραφικων.. οποτε αν ειναι ετσι τοτε γιατι να μην αναβει το hdd led μπροστα στο κουτι? Παρτε και φωτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τα led στην μητρικη ειναι για να σε ενημερωνουν για την κατασταση της ακομη και αν την εχεις εκτος κουτιου. Καμια σχεση με το led του κουτιου... Ο ανεμηστηρας μηπως γυρναει σε πολυ χαμηλες στροφες και δεν μπορει να τον διαβασει η μητρικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dangar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τυχαίνει σε κάποιες περιπτώσεις λόγω χαμηλών στροφών να μην μπορεί η μητρική να διαβάσει στροφές , είτε λόγω πολύ χαμηλής τάσης του σήματος rpm είτε λόγω εν γένει περιορισμού της ανάλυσης του εν λόγω σήματος από την μητρική. Παλιότερα σε αρκετές μητρικές , ανάλογα με το super Ι/Ο chip , στο speedfan (επιλογή set divisor στο configure/advanced tab) μπορούσες να ελέγξεις την ανάλυση του super I/O chip και να διαβάσεις στροφές που σε default κατάσταση δεν μπορούσες. Δεν διαθέτω σύγχρονη μητρική οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει σε μητρικές σαν τη δική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ok, παιδες τελικα ξερω εγινε Ο ανεμιστηρας δεν εδειχνε επειδη το ειχα συνδεδεμενο σε κατι που λεγεται power_fan, αν και γυρναγε, ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζε σαν case fan, οταν ομως το αλλαξα και το εβαλα στο chassis_fan_1 το αναγνωρισε αμεσως. Οσο για το λεντακι του σκληρου μπροστα, το ειχα βαλει αναποδα.. δηλαδη ολα τα λεντ εμπαιναν ετσι ωστε η επιγραφη τους ηταν προς τα πανω, π.χ power led > επιγραφη προς τα πανω. Για καποια λογο το hdd led επρεπε να μπει με την επιγραφη προς τα κατω, οποτε εκανα εγω το λαθος νομιζοντας οτι με την λογικη και αυτο θα εμπαινε οπως ολα τα αλλα. Οσο για τα 2 φωτακια της μητρικης, απο το λιγο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι ειναι κατι το φυσιολογικο. @Τωρα αυτο που αναρωτιεμαι ειναι. τι θα γινει οταν συνδεσω ακομα 3 case fan? Δεν ειμαι σιγουρος αν η μητρικη εχει αλλες υποδοχες chassis_fan... οποτε τις βαζω οπου βρω λογικα ε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 @Τωρα αυτο που αναρωτιεμαι ειναι. τι θα γινει οταν συνδεσω ακομα 3 case fan? Δεν ειμαι σιγουρος αν η μητρικη εχει αλλες υποδοχες chassis_fan... οποτε τις βαζω οπου βρω λογικα ε.. Ναι έτσι θα κανεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ναι έτσι θα κανεις... Ωραια, soon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα