haris013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 aloha insomniacs, ψάχνω την καλύτερη δυνατή επιλογή συσκευής που θα επεκτείνει το ασύρματο δίκτυο μου. υπάρχει ένα ρουτερ(χωρίς υποστήριξη wps) και χρειάζομαι ένα reapeater/ap το οποίο εαν γίνεται να λαμβάνει ασύρματα απο το router και να εκπέμπει προφανώς και πάλι ασύρματα,θέλω να γλυτώσω με λίγα λόγια δηλαδή το καλώδιο ανάμεσα στο router και το AP. υπάρχει κάτι αξιόπιστο ?
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 value for money = tp link κατι καλυτερο Netgear ,draytek,air live.τα τελευταια καποια μοντελα παιζουν και πιο δυνατα στο wireless.Παραπανω απο 100mw δηλαδη
haris013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 το παιδί που θέλει να κάνει την επέκταση βρήκε τελικά ένα tg585v7 οπότε δεν θα πάει για αγορά αμα τον καλύψει , το θέμα είναι οτι δεν το έχω σετάρει ξανά σε bridge mode το ρουτερ αυτό,αμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει plz. έχω γράψει και σε ένα άλλο τοπικ http://www.insomnia.gr/topic/387166-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85-router-repeateraccess-point/page-4?do=findComment&comment=52786226 αμα μπορείς μετέφερε το πουλινε γιατί είναι ψιλο hijack
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ξεχασες τα mikrotik :Ρ σωστος.δεν ξερω αν βγαζει τιποτα και η Ubiquiti. το παιδί που θέλει να κάνει την επέκταση βρήκε τελικά ένα tg585v7 οπότε δεν θα πάει για αγορά αμα τον καλύψει , το θέμα είναι οτι δεν το έχω σετάρει ξανά σε bridge mode το ρουτερ αυτό,αμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει plz. έχω γράψει και σε ένα άλλο τοπικ http://www.insomnia.gr/topic/387166-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85-router-repeateraccess-point/page-4?do=findComment&comment=52786226 αμα μπορείς μετέφερε το πουλινε γιατί είναι ψιλο hijack σου εχω απαντησει εκει.
haris013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 σωστος.δεν ξερω αν βγαζει τιποτα και η Ubiquiti. σου εχω απαντησει εκει. ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστώ τιποτα.το ποστ το ειχα γραψει ηδη για τον φιλο πιο πανω σε εκεινο το θεμα. 1
haris013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 τιποτα.το ποστ το ειχα γραψει ηδη για τον φιλο πιο πανω σε εκεινο το θεμα. απο την βιασύνη μου δεν το είχα δεί.ήμουν και απο το κινητό. οτιδήποτε άλλο προκύψει θα σας ενημερώσω δεν υπαρχεί θέμα να παίζει με κρυφό ssid έτσι?
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 απο την βιασύνη μου δεν το είχα δεί.ήμουν και απο το κινητό. οτιδήποτε άλλο προκύψει θα σας ενημερώσω δεν υπαρχεί θέμα να παίζει με κρυφό ssid έτσι? οχι δεν υπαρχει θεμα απλα δεν βρισκω λογο για Hidden ssid.το Hidden ssid ειναι εξτρα κλειδωμα δεν ειναι πρωτευων οπως το wpa2 ,wpa Κτλ.
haris013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 οχι δεν υπαρχει θεμα απλα δεν βρισκω λογο για Hidden ssid.το Hidden ssid ειναι εξτρα κλειδωμα δεν ειναι πρωτευων οπως το wpa2 ,wpa Κτλ. yep το γνωρίζω απλά για να μην κάθομαι να βάζω mac filters είναι πολύ συμαντικό να μην βλέπεται το δίκτυο ας είναι και κλειδωμένο(wpa2 φυσικά),το δίκτυο θα είναι εταιρικό σε συγκεκριμένους υπολογιστές,δεν πρέπει να υπάρχει πρόσβαση απο άλλους και για extra λόγους μου ζήτησε ο φίλος που θέλει να δικτυώσει το χώρο αν γίνεται να μην φαίνεται καν το δίκτυο
achilles_g_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να πας και κατευθείαν σε extender πχ netgear που στήνεται πανεύκολα. Δημιουργεί δεύτερο ssid φυσικά με κωδικό. Στο repeater υπάρχει το ίδιο ssid.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 yep το γνωρίζω απλά για να μην κάθομαι να βάζω mac filters είναι πολύ συμαντικό να μην βλέπεται το δίκτυο ας είναι και κλειδωμένο(wpa2 φυσικά),το δίκτυο θα είναι εταιρικό σε συγκεκριμένους υπολογιστές,δεν πρέπει να υπάρχει πρόσβαση απο άλλους και για extra λόγους μου ζήτησε ο φίλος που θέλει να δικτυώσει το χώρο αν γίνεται να μην φαίνεται καν το δίκτυο οκ get it.νομιζα οτι ηταν για Home use.
Anubis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Πουλινε απο air live πιο access point προτεινεις?
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Πουλινε απο air live πιο access point προτεινεις? αναλογως α.τι θες. β.αν θες να ειναι poe η passive poe. γ.αν θες να παιζει πιο δυνατα απο 100mw δ.απο που θα το παρεις.ελλαδα δεν βρισκεις πολλα και γενικοτερα δεν θα βρεις πολυ ευκολα. ε.καποιοι θα σου πουν να δεις και σε Mikrotik. px αυτο ειναι ακριβο σε ελλαδα http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=44502 βεβαια δεν ειναι μονο access point αλλα κανει και αλλα πραγματα.επισης ειναι και Poe σε n υπαρχει και αυτο μετα http://www.skroutz.gr/s/343450/Air-Live-N-Power.html (Non poe)
poihths Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ασχετο αν πας σε mikrotik θαχεις ΑΡ mode μονο οχι repeater (ξεχασα να το πω πιο πανω) αποτι βλεπω απ τη περιγραφη σου θες repeater... παρε ενα tp-link me 30 e απλα προσεξε να ειναι Ν αν ειναι για home χρηση εκτος αν θες να ψαχτεις και εισαι πορωμενος... οπως μερικοι απο μας εδω... παρε airlive,mikrotik,draytek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα