Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

aloha insomniacs, ψάχνω την καλύτερη δυνατή επιλογή συσκευής που θα επεκτείνει το ασύρματο δίκτυο μου.

υπάρχει ένα ρουτερ(χωρίς υποστήριξη wps) και χρειάζομαι ένα reapeater/ap το οποίο εαν γίνεται να λαμβάνει ασύρματα απο το router και να εκπέμπει προφανώς και πάλι ασύρματα,θέλω να γλυτώσω με λίγα λόγια δηλαδή το καλώδιο ανάμεσα στο router και το AP.

υπάρχει κάτι αξιόπιστο ? 

Δημοσ.

value for money = tp link

κατι καλυτερο Netgear ,draytek,air live.τα τελευταια καποια μοντελα παιζουν και πιο δυνατα στο wireless.Παραπανω απο 100mw δηλαδη

Δημοσ.

το παιδί που θέλει να κάνει την επέκταση βρήκε τελικά ένα tg585v7 οπότε δεν θα πάει για αγορά αμα τον καλύψει , το θέμα είναι οτι δεν το έχω σετάρει ξανά σε bridge mode το ρουτερ αυτό,αμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει plz.

έχω γράψει και σε ένα άλλο τοπικ http://www.insomnia.gr/topic/387166-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85-router-repeateraccess-point/page-4?do=findComment&comment=52786226

αμα μπορείς μετέφερε το πουλινε γιατί είναι ψιλο hijack 

Δημοσ.

ξεχασες τα mikrotik :Ρ

σωστος.δεν ξερω αν βγαζει τιποτα και η Ubiquiti.

το παιδί που θέλει να κάνει την επέκταση βρήκε τελικά ένα tg585v7 οπότε δεν θα πάει για αγορά αμα τον καλύψει , το θέμα είναι οτι δεν το έχω σετάρει ξανά σε bridge mode το ρουτερ αυτό,αμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει plz.

έχω γράψει και σε ένα άλλο τοπικ http://www.insomnia.gr/topic/387166-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85-router-repeateraccess-point/page-4?do=findComment&comment=52786226

αμα μπορείς μετέφερε το πουλινε γιατί είναι ψιλο hijack 

σου εχω απαντησει εκει.

Δημοσ.

τιποτα.το ποστ το ειχα γραψει ηδη για τον φιλο πιο πανω σε εκεινο το θεμα.

απο την βιασύνη μου δεν το είχα δεί.ήμουν και απο το κινητό.

οτιδήποτε άλλο προκύψει θα σας ενημερώσω :P

δεν υπαρχεί θέμα να παίζει με κρυφό ssid έτσι?

Δημοσ.

απο την βιασύνη μου δεν το είχα δεί.ήμουν και απο το κινητό.

οτιδήποτε άλλο προκύψει θα σας ενημερώσω :P

δεν υπαρχεί θέμα να παίζει με κρυφό ssid έτσι?

οχι δεν υπαρχει θεμα απλα δεν βρισκω λογο για Hidden ssid.το Hidden ssid ειναι εξτρα κλειδωμα δεν ειναι πρωτευων οπως το wpa2 ,wpa Κτλ.

Δημοσ.

οχι δεν υπαρχει θεμα απλα δεν βρισκω λογο για Hidden ssid.το Hidden ssid ειναι εξτρα κλειδωμα δεν ειναι πρωτευων οπως το wpa2 ,wpa Κτλ.

yep το γνωρίζω απλά για να μην κάθομαι να βάζω mac filters είναι πολύ συμαντικό να μην βλέπεται το δίκτυο ας είναι και κλειδωμένο(wpa2 φυσικά),το δίκτυο θα είναι εταιρικό σε συγκεκριμένους υπολογιστές,δεν πρέπει να υπάρχει πρόσβαση απο άλλους και για extra λόγους μου ζήτησε ο φίλος που θέλει να δικτυώσει το χώρο αν γίνεται να μην φαίνεται καν το δίκτυο 

Δημοσ.

Μπορείς να πας και κατευθείαν σε  extender πχ netgear που στήνεται πανεύκολα.  Δημιουργεί δεύτερο ssid φυσικά με κωδικό. Στο repeater υπάρχει το ίδιο ssid.

Δημοσ.

yep το γνωρίζω απλά για να μην κάθομαι να βάζω mac filters είναι πολύ συμαντικό να μην βλέπεται το δίκτυο ας είναι και κλειδωμένο(wpa2 φυσικά),το δίκτυο θα είναι εταιρικό σε συγκεκριμένους υπολογιστές,δεν πρέπει να υπάρχει πρόσβαση απο άλλους και για extra λόγους μου ζήτησε ο φίλος που θέλει να δικτυώσει το χώρο αν γίνεται να μην φαίνεται καν το δίκτυο 

οκ get it.νομιζα οτι ηταν για Home use.

Δημοσ.

Πουλινε απο air live πιο access point προτεινεις?

αναλογως

α.τι θες.

β.αν θες να ειναι poe η passive poe.

γ.αν θες να παιζει πιο δυνατα απο 100mw

δ.απο που θα το παρεις.ελλαδα δεν βρισκεις πολλα και γενικοτερα δεν θα βρεις πολυ ευκολα.

ε.καποιοι θα σου πουν να δεις και σε Mikrotik.

px αυτο ειναι ακριβο σε ελλαδα

http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=44502

βεβαια δεν ειναι μονο access point αλλα κανει και αλλα πραγματα.επισης ειναι και Poe

σε n υπαρχει και αυτο μετα

http://www.skroutz.gr/s/343450/Air-Live-N-Power.html (Non poe)

Δημοσ.

ασχετο αν πας σε mikrotik θαχεις ΑΡ mode μονο οχι repeater (ξεχασα να το πω πιο πανω)

αποτι βλεπω απ τη περιγραφη σου θες repeater... παρε ενα tp-link me 30 e απλα προσεξε να ειναι Ν αν ειναι για home χρηση εκτος αν θες να ψαχτεις και εισαι πορωμενος... οπως μερικοι απο μας εδω... παρε airlive,mikrotik,draytek

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...