alex.fentagin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάνα 2 πραγματάκια. Καταρχήν έχω δει αυτό το model MSI H87-G43 Gaming και θέλω να σας ρωτήσω 1) πως την βλέπετε αυτή την μητρική και κατά 2) αν αξίζουν οι msi mobo γιατί δεν είχα ποτε στο παρελθόν και κανένας γνωστός μου αρχικά από πλευρά αξιοπιστίας και στην συνεχεια για αποδώσεις από όλα τα model αλλα και για το συγκεκριμένο
panos_vas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εχω την μητρικη της υπογραφης μου, την αντιστοιχη δλδ που αναφερεις μονο που ειναι z87 η δικια μου! Η μητρικη σκοτωνει!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι αψογη!!! φοβερη εμφανιση, φοβερη καρτα ηχου!!!!! εχω παρει και την αντιστοιχη καρτα γραφικων επισης, την 770! το κακο με τις msi ειναι οτι δεν εχουν αντιπροσωπεια στην ελλαδα. δεν εχει εγγυηση. τωρα ειναι θεμα του καταστηματος που θα την αγοραεις για την εγγυηση.
Fulgore1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μονο απο Z87 G45 και πανω αξιζουν οι Msi. Στα λεφτα της H87 κοιτας σε http://www.skroutz.gr/s/3814363/Asus-H87-Plus-C2.html http://www.skroutz.gr/s/3738618/Asus-H87-Pro-C2.html
alex.fentagin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Στη συγκεκριμένη αν καταλήξω παίζει να με αφήσει σχετικά ποιο γρήγορα από asus και gigabyte παρόμοιες??
Fulgore1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Γενικα οι Msi δεν ειναι οτι το καλυτερο(και εννοω απο αποψης προβληματων) εκτως των πιο ακριβων μοντελων δυστηχως,και βεβαια υπαρχουν και πολυ καλυτερες επιλογες απο την Msi στα λεφτα που διαθετεις,αρα δεν καταλαβαινω τον λογο να την επιλεξεις.
panos_vas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι οι msi! Εγω ειχα 3 χρονια την nf750-g55 και δουλευε αψογα και απροβληματιστα και την πουλησα εδω και εναν χρονο και το παιδι που την πηρε ειναι απολυτα ικανοποιημενο. Παντα βεβαια ειναι που θα πεσεις και σε τι κομματι, ειτε ειναι gigabyte, ειτε asus ειτε msi, το μονο κακο με την msi ειναι η εγγυηση, η gigabyte εχει την καλυτερη εγγυηση για αυτο και την προτεινουν πολλοι εδω μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα