arc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 2 φορες πηρα για εμενα και την φιλη μου κι οχι μονο δεν ειχα προβλημα αλλα μου εδωσαν και εγγυηση! Δηλαδή στα άλλα προϊόντα που πουλάνε ΔΕΝ παρέχουν εγγύηση; Το παρουσιάζεις οτι σου κάνανε χάρη. Για καινουργια προϊόντα η παροχή εγγύησης ειναι αυτονόητο. 2 φορες πηρα για εμενα και την φιλη μου Δεν στο κρύβω οτι μου φαίνεται ύποπτο οτι γράφτηκες για να υπερασπιστείς το συγκεκριμένο μαγαζί Απο το εξωτερικο δεν εχεις καμια εγγυηση αν σου βγει προβλημα... Ποιος στο είπε αυτό; Ο,τιδήποτε εχω αγοράσει απο εξωτερικό και απο επώνυμο site είχε εγγύηση και την χρησιμοποιήσα οποτεδήποτε τη χρειάστηκα. Ακομα και σε περιπτώσεις συναλλαγών ιδιωτών (π.χ. ebay) η προστασία ebay/paypal με κάλυψε πλήρως σε περιπτωσεις "εξυπνακηδων" πωλητών.
Light1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σου καλυπτουν τα μεταφορικα; Για να στειλεις κατι στο εξωτερικο κοστιζει πολυ. Ασε ποσο χρονο να παει και να ξαναρθει... Οσο για την εγγραφη μου τυχαια γραφτηκα αφου ετυχε να διαβασω για κατι που δεν ισχυει γιατι το δοκιμασα. Ετσι κι αλλιως εναι ενδιαφερον να εχεις βοηθεια απο καποιους που ισως γνωριζουν καλυτερα σε καποια θεματα. Αρκει να μην ειναι απολυτοι...
chrislivas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη ψαχνω να βγαλω ακρη και επεσα πανω σε αυτο το νημα γραφτηκα για να προειδοποιήσω τον κοσμο οτι προκητε για απατη .....παρήγγειλα ενα κινητο το πλήρωσα με παυπαλ εδω και 3 μηνες, κινητο δεν ειδα και ουτε επικοινωνια εχω μαζι τους πια ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!
newtech Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Θελω ένα γρήγορο ωραίων πάνω κατω σαν και αυτα τα χαρακτηριστικα που εχει το κινητο το κινεζικο το πολυ 300€δν νομίζω να υπαρχει Xiaomi MI4 Επειδη ψαχνω να βγαλω ακρη και επεσα πανω σε αυτο το νημα γραφτηκα για να προειδοποιήσω τον κοσμο οτι προκητε για απατη .....παρήγγειλα ενα κινητο το πλήρωσα με παυπαλ εδω και 3 μηνες, κινητο δεν ειδα και ουτε επικοινωνια εχω μαζι τους πια ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!! Και γιατι δεν εκανες CLAIM απο το paypal? 2 φορες πηρα για εμενα και την φιλη μου κι οχι μονο δεν ειχα προβλημα αλλα μου εδωσαν και εγγυηση! Οταν ξερεις απο που κανεις αγορες δεν την πατας. Απο το εξωτερικο δεν εχεις καμια εγγυηση αν σου βγει προβλημα... Το εγραψες 100 φωρες! Οκ αγορασες και μπραβο! Στο σιτε δεν αναφερουν καν εδρα!
chrislivas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πηγα να κανω αλλά ειχαν περασει οι 45 μερες που έχεις το δικαίωμα....... εκανα καταγγελια σε γραμμη καταναλωτη αν και δεν περιμενω κατι απλα ενημερωνω τον κοσμο να προσεχει μην την πατησει οπως εγω
bi!!24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια.παρηγγειλα και εγω απο αυτο το site αλλα τιποτα,μαλλον προκειται για απατη.Δεν μορω να επικοινωνησω μαζι τους πια,δεν απαντανε,οταν ομως ηταν να βαλλω τα λεφτα με επαιρνα τηλεφωνο.Σχεδον 3 εβδομαδες περιμενω αλλα μαλλον πανε τα λεφτα μου.
newtech Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια. παρηγγειλα και εγω απο αυτο το site αλλα τιποτα,μαλλον προκειται για απατη. Δεν μορω να επικοινωνησω μαζι τους πια,δεν απαντανε,οταν ομως ηταν να βαλλω τα λεφτα με επαιρνα τηλεφωνο. Σχεδον 3 εβδομαδες περιμενω αλλα μαλλον πανε τα λεφτα μου. Πως πλήρωσες?
bi!!24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 με τραπεζικη καταθεση...εχω βεβαια την αποδειξη...αλλα δεν δερω κατα ποσο ειναι χρησιμη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα