Socratis_g Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 προσωπική μου άποψη, να καταργηθούν γενικά τα ρολόγια χειρός, στο έτος 2013 είναι άχρηστα παντελώς, μάλιστα θα συμφωνούσα να καταργηθούνε διά νόμου παγκοσμίως για να σταματήσουν να τα φοράνε οι καθυστερημένοι άνθρωποι, έχουμε 1000000 ψηφιακές συσκευές πάνω μας και στην εργασία μας, τα ρολόγια χειρός γενικά είναι σαν να θες να πεις οτι το πέτρινο σφυρί κάνει καλύτερη δουλειά απο κάποιο σύγχρονο τρυπάνι με φορητή μπαταρία και ατσαλένια βίδα, έλεος είναι 100% άκυρο αυτό που λές. Υπάρχουν activities, όπως. τρέξιμο 100μ, μαραθώνιος. κολύμβηση, ιστιοπλοία και πολλά αλλά... άντε κάνε κάτι απο αυτά, με την παντόφλα στην τσέπη σου.... 6
lkastritis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μονό έμενα το video τους μου θύμισε αυτό..? http://www.youtube.com/watch?v=noe3kR8KqJc Έλα παιδιά παραδεχτείτε το.. δεν έχουνε τι να πλασάρουν πια και βγάζουν ότι μπούρδα τους κατέβει στο κεφάλι και οριζόμενα ζαβά πάνε και τα παίρνουνε. Λες και δεν φτάνει που σου δονείτε το κινητό στην αναπάντητη, πρέπει να δονουντε τα χέρια, τα αυτιά και όλος μαζί πάνω κάτω. Ή λες και δεν σου φτάνει που μπαίνεις facebook από το pc , το laptop, το κινητό, το ipod και το tablet, να μην μπαίνει και το ρόλοι σου ρε παιδί μου?? Σε λίγο θα μας βγάλουν και smart κωλόχαρτο έτσι όπως το έχεις απέναντι σου στην τουαλέτα να βλέπεις και τα μηνύματα σου και να κάνεις και share να μην πω τι... Ορισμένα ρολόγια έχουν μεγαλύτερη αξία κι απ'τα πιο ακριβά κινητά που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά! Αυτοκίνητα εννοείς... για περνά μια από την ρολεξ να δεις 4-5 μηδενικά μαζί στην τιμή 1
sk8harddiefast Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Eγω το μονο παραπανω που θα ηθελα να εχει ενα ρολοι (ηλεκτρονικο) θα ηταν ισως ενα mini κουμπιουτερακι. Καθε φορα που παω σουπερμαρκετ με την γυναικα βγαζω την σαγιοναρα. Αλλα θα μου πεις σε μια οθονιτσα τοσση δα που θα χωρεσει το κουμπιουτερακι. Και ποσο περισσοτερο να ειναι βολικο.
keepgoing Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πολύ μπλα μπλά αλλά το βασικό που είναι η αυτονομία δεν αναφέρεται καθόλου. Γιατί άραγε; Ότι και να προσφέρουν τα smartwatches (που δεν μπορουν να προσφέρουν και πολλά σε τόσο μικρή οθόνη) δεν έχει νόημα αν θέλουν και αυτά φόρτιση κάθε μέρα.
spinemm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μονό έμενα το video τους μου θύμισε αυτό..? http://www.youtube.com/watch?v=noe3kR8KqJc Έλα παιδιά παραδεχτείτε το.. δεν έχουνε τι να πλασάρουν πια και βγάζουν ότι μπούρδα τους κατέβει στο κεφάλι και οριζόμενα ζαβά πάνε και τα παίρνουνε. Εαν δεν υπηρχαν/με αυτα τα ζαβα να αγοραζουν/με τοτε η τεχνολογια θα ηταν ακομα στα σηματα καπνου....και εσυ θα φοραγες προβιες ζωων οποτε πριν ξεκινησουμε να γραφουμε καθε ζαβομαρα που μας ερχεται στο ζαβο μας καλα θα ειναι να σκεφτομαστε...εχουμε φτασει ο καθε ζαβος να "πεταει" και απο μια εξυπναδα ομως να ζηταει και απο τις εταιρειες να "δημιουργησουν-εφαρμοσουν" την εκαστοτε "μπουρδα" που του ερχεται στο κεφαλι και γραφει σε ενα blog ενα forum ή σε ενα mail και το "προωθει" στο εκαστοτε δημιουργικο....και στο κατω κατω της γραφης δεν νομιζω οτι εισαι σε θεση ΕΣΥ να κανεις κουμαντο στην τσεπη των αλλωνων και μαλιστα να τους χαρακτηριζεις και ζαβους!!!!
xteliox Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το ρολοι το αγορασα πριν απο 5 ημερες, sta 174E, ημουν αναμεσα σε αυτο και το SAMSUNG, βεβαια μολις μου ειπαν οτι δεν συνδεεται με ολα τα android phones αλλα και την τιμη του SAMSUNG "κατεληξα" οτι καλο ειναι και το SONY ελα ομως που εδω παιρνει σαρκα και οστα το "οτι πληρωσεις παιρνεις"..... Loipon.......απο μπαταρια, με μετρια χρηση (που σημαινει χειριστηριο για τον Music player και οθονη για να βλεπω ποιος με καλει) κρατησε μαξιμουμ 2 ημερες, πριν τη δευτερη φορτιση. Απο εκει και περα, δε νομιζω οτι θα σας ικανοποιησει σαν ρολογοκινητο ή καμεροκινητο οπως το λεει η κορη μου (λογω του app για την καμερα), εαν μαλιστα εχετε μεγαλα δαχτυλα τοτε οχι μονο νουμερο δεν θα μπορειτε να καλεσετε αλλα ουτε καν πραξεις σαν αριθμομηχανη δεν θα μπορεσετε να πραγματοποιησετε, Επισης αλλο ενα αρνητικο οτι εαν θελετε να το χρησιμοποιησετε σαν "δευτερη" οθονη για την εφαρμογη runtastic (κατι σαν τα ΝΙΚΕ και adidas apps για τζοκινγκ, ποδηλατο κλπ) τοτε ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ, η οθονη μετα την παροδο ουτε πεντε δευτερολεπτων "σβηνει" επιστρεφει στο ρολοι και πρεπει να "μπειτε" στην διαδικασια Power-->home-->app για να ξανα"ανοιξει"....ενω εαν ολα αυτα προσπαθησετε να τα κανετε εν κινησει σε ενα ποδηλατο το ποιο πιθανο ειναι να πεσετε.....τουλαχιστον εαν ζουσαμε Αμερικη θα μπορουσαμε να διεκδικησουμε και τρεεεεελλλλεεες αποζημιωσεις ομως στο μπανανισταν που ζουμε τζιφος... Αλλο "κακο", χανει αρκετα ευκολα την "συνδεση" με το κινητο και μιλαμε για αποσταση μερικων εκατοστων....(ποση δηλ μπορει να ειναι η "αποσταση" απο τον καρπο του χεριου μεχρι την τσαντα ωμου.....) Tο δοκιμασα με δυο κινητα ενα nexus s και ενα s3, Και με τα δυο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, τη μια δεν εδειχνε ποιος καλει, την αλλη εδειχνε ποιος καλει αλλα στις αναπαντητες η λιστα παρεμενε μηδεν, το NEXUS S μαλιστα το "γονατισε" απο μπαταρια, ενω "ετρωγε" και τρεεεεεεεεεεεελλλλλααααα κολλλλημμμμματττα εν αντιθεση με το S3, εαν μαλιστα χρησιμοποιουσα και την εφαρμογη custom watch η οποια παρεπιμντοντως προσθετει πολυ ομορφα watchfaces τοτε και κινητα και ρολοι αποτελειωνοντουσαν, τα μεν κολλλλλλουσαν το δε λειτουργουσε απλα σαν ρολοι και τιποτε παραπανω. Γενικοτερα το smartwatch 2 το θεωρω μια απογοητευση και ειλικρινα ειχα παααααααρα πολυ καιρο να στεναχωρηθω και να "κλαψω" λεφτα για gadget. Κατι ακομα...στην Ελλαδα λιγο δυσκολα να βρειτε το ρολοι με τον μεταλλικο μπρασελε, τα μονα που κυκλοφορουν ειναι τα σιλικονατα σε διαφορα χρωματα, ενω αυτο με το δερματινο ή μεταλλικο μπρασελε μονο με παραγγελια απο την ιδια τη SONY οπως μου ειπαν. H συμβουλη μου ειναι μια.........ΜΑΚΡΙΑ!!!!! Ή προτιμηστε το αντιστοιχο της SAMSUNG (αν και αυτο "τρωει" τα κολλημμματτακια του) το οποιο εχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ και λιγο που το "επαιξα" δειχνει σαφως ποιο ανωτερο απο το SONY!! το μονο προβλημα ειναι οτι προς στιγμην συγχρονιζει μονο με το ΝΟΤΕ3 και η μικρη διαρκεια της μπαταριας του.....(σχεδον 20 κατι ωρες και αυτο με παααρα πολυ "νορμαλ" χρηση.) ...και μ'αυτά που γράφεις ούτε να το "ξεφορτωθείς" δεν θα μπορέσεις στο insomnia! Πέραν της πλάκας, πολύ καλό και κατατοπιστικό review στην ουσία, που θα σώσει πολύ κόσμο με γκατζετίστικο σαράκι - και εμού συμπεριλαμβανομένου - από μια ανοησία.. ευχαριστούμε... 1
gpapdj Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 παιδια υπαρχουν κινεζικα με 70 ευρω που ειναι μια χαρα.το μονο που θες απο αυτα ειναι να βλεπεις ποιος σε καλει αντε και κανα μυνημα.και αυτο για να μην βγαζεις την παντοφλα απο τη τσαντα σου.αυτο ειναι ολο.τωρα κατι αλλο δεν παιζει.και συν υποψην οτι εχεις bleutooth ακουστικο αν εχεις και bluetooth ρολοι παει η μπαταρια.ουτε μερα δεν θα βγαζει.
Voodooman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 τα ρολόγια χειρός γενικά είναι σαν να θες να πεις οτι το πέτρινο σφυρί κάνει καλύτερη δουλειά απο κάποιο σύγχρονο τρυπάνι με φορητή μπαταρία και ατσαλένια βίδα, έλεος To πέτρινο σφυρί και το κατσαβίδι χειρός δουλεύει παντού και πάντα... Αντίστοιχα, ένα μηχανικό ρολόι ή ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό (ηλιακό ή Kinetic) δουλεύει επίσης παντού και πάντα.
nzeppos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 είναι 100% άκυρο αυτό που λές. Υπάρχουν activities, όπως. τρέξιμο 100μ, μαραθώνιος. κολύμβηση, ιστιοπλοία και πολλά αλλά... άντε κάνε κάτι απο αυτά, με την παντόφλα στην τσέπη σου.... Εμ βέβαια, τόσες χιλιάδες χρόνια που δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά ρολόγια, ο κόσμος δεν μπορούσε να κάνει καμία από τις παραπάνω δραστηριότητες ή τις έκανε με μεγάλο ψυχικό κόπο. Ενώ τώρα μπορούμε να πάρουμε όλοι τα μονοπάτια και τις βάρκες. Δεν έχω κάτι εναντίον της συσκευής, αν και προσωπικά ομολογώ πως δεν βλέπω ποια ανάγκη μου θα μπορούσε να καλύψει (καλά καλά δεν φοράω ούτε τα Tag Heuer που έχω). Αναγνωρίζω όμως ότι υπάρχουν αρκετοί που θα το θεωρήσουν χρήσιμο. Η μοναδική μου ένσταση είναι στην παρούσα τιμή των συσκευών, μιας και στα 150-200 ευρώ τις θεωρώ υπερβολικά ακριβές γι' αυτό που προσφέρουν. Βέβαια η τιμή θα πέσει στο άμεσο μέλλον, οπότε το ξανασυζητάμε.
lkastritis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εαν δεν υπηρχαν/με αυτα τα ζαβα να αγοραζουν/με τοτε η τεχνολογια θα ηταν ακομα στα σηματα καπνου....και εσυ θα φοραγες προβιες ζωων οποτε πριν ξεκινησουμε να γραφουμε καθε ζαβομαρα που μας ερχεται στο ζαβο μας καλα θα ειναι να σκεφτομαστε...εχουμε φτασει ο καθε ζαβος να "πεταει" και απο μια εξυπναδα ομως να ζηταει και απο τις εταιρειες να "δημιουργησουν-εφαρμοσουν" την εκαστοτε "μπουρδα" που του ερχεται στο κεφαλι και γραφει σε ενα blog ενα forum ή σε ενα mail και το "προωθει" στο εκαστοτε δημιουργικο....και στο κατω κατω της γραφης δεν νομιζω οτι εισαι σε θεση ΕΣΥ να κανεις κουμαντο στην τσεπη των αλλωνων και μαλιστα να τους χαρακτηριζεις και ζαβους!!!! Εντάξει το καταλάβαμε ότι σου αρέσει η λέξη "ζαβά".. μην αρχίζεις να την μπαίνεις στον άλλον κατευθείαν,δεν μίλησα για εσένα ούτε σε εθηξα,εκτος άμα είσαι CEO της SONY.. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η τεχνολογία προχωράει με το να αγοράζουμε ότι βγάζει η κάθε εταιρία? Πραγματικά, αυτό είναι που θα κάνει την τεχνολογία να αναπτυχθεί? Έτσι πάμε πίσω φίλε μου γιατί γινόμαστε καταναλωτικές μηχανές που άπλα αγοράζουμε ότι μας πλασάρουνε σε μια φανταχτερή θήκη... Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να δείχνουμε στις εταιρίες καμιά φορά ότι βγάζουν άχρηστα πράματα για να βγάλουν κάτι καλύτερο που θα είναι πιο κάλο και πιο χρήσιμο. Δεν κάνω κουμάντο σε κανενός την τσέπη και ούτε στην δική σου.. μπορείς να τα αγοράσεις όλα όσα βγαίνουν? Μάγια σου και χαρά σου.. δεν θα πάει καμιά τεχνολογία μπροστά έτσι όμως. Ακόμα και στην φύση υπάρχει το natural selection άμα έχεις ακούσει, που μας λέει ότι ότι ζώο είναι ανίκανο πεθαίνει. Έτσι και εδώ δεν βλέπω κανένα λόγο να υπάρχει αυτό το ρόλοι εχουμε φτασει ο καθε ζαβος να "πεταει" και απο μια εξυπναδα ομως να ζηταει και απο τις εταιρειες να "δημιουργησουν-εφαρμοσουν" την εκαστοτε "μπουρδα" που του ερχεται στο κεφαλι και γραφει σε ενα blog ενα forum ή σε ενα mail και το "προωθει" στο εκαστοτε δημιουργικο... Δεν θυμάμαι να ζήτησα κάτι τέτοιο έκτος άμα το πίστεψες αυτό με το χαρτί υγειας.. Το "ζαβά" δεν πήγαινε για εσένα, εννοείτε,.. πήγαινε για κάτι μανιακούς που πάνε και αγοράζουνε μονό και μονό επειδή είναι κάτι καινούριο και φανταχτερό Μια χαρά έκανες και το πήρες και έγραψες και ωραίο review.. Άμα το έπαιρνες και παρόλο που ήξερες ότι είναι τσάμπα λεφτά προσπαθούσες να μας πι σεις ότι είναι κάλο τότε θα ήσουν στην κατηγορία "ζαβό" άλλα εφόσον το παραδέχτηκες ότι είναι μια βλακεία και μίση σε παραδέχομαι και εγώ.. 2
21century Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πήγα να το παραγγείλω αλλά τελικά δεν το πάρα γιατί πλήρωσα την εφορία, άτιμε στουρνάρειος τι μας κάνεις...ούτε τεχνολογία δεν θες να απολαύσουμε, εξάλλου εσύ έχεις ρολεξάκι στο χεράκι σου...
leonidas_fs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πόσο nerdoulas πρέπει να είσαι για να πάρεις SmartWatch??? Για τον θεό δηλαδή!!
spinemm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το "ζαβά" δεν πήγαινε για εσένα, εννοείτε,.. πήγαινε για κάτι μανιακούς που πάνε και αγοράζουνε μονό και μονό επειδή είναι κάτι καινούριο και φανταχτερό Μια χαρά έκανες και το πήρες και έγραψες και ωραίο review.. Άμα το έπαιρνες και παρόλο που ήξερες ότι είναι τσάμπα λεφτά προσπαθούσες να μας πι σεις ότι είναι κάλο τότε θα ήσουν στην κατηγορία "ζαβό" άλλα εφόσον το παραδέχτηκες ότι είναι μια βλακεία και μίση σε παραδέχομαι και εγώ.. Σε ευχαριστω που το ξεκαθαρισαμε. Και εγω σε παραδεχομαι!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα