Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρά !

Θυμάστε εκείνο το ωραίο Siemens SL2-141 που έδινε μια φορά και έναν καιρό η forthnet ? Ε, εγώ το έχω ακόμα και δουλεύει άψογα, δηλαδή δούλευε, μέχρι πρόσφατα. 

Τις τελευταίες δυο βδομάδες παρατηρώ ανά καιρούς πτώσεις στην ταχύτητα, ιδιαίτερα στα torrents, κάτι άλλες φορές δεν αναγνωρίζει το σταθερό PC (συνδεδεμένο με LAN) και γενικά στο download σπάνια βλέπω πάνω απο 500ΚΒ, ενώ παλιά κατέβαζα σταθερά με 1,7ΜΒ (το speedtest εξακολουθεί να βγάζει περίπου 16Μbits) Κάποιες φορές αναγκαζόμουν να βάζω στο σταθερό το στικάκι για να μπαίνω απο WiFi αφου δεν έβγαζα άκρη αλλιώς. 

Το ερώτημα είναι, μπορεί να φταίει ο πάροχος (φορθνετ) ; Πρόβλημα δεν είχα σχεδόν ποτέ με την γραμμή και στο τηλέφωνο δε βγάζω άκρη, βασικά δε το σηκώνουν και ποτέ για να μιλήσω μαζί τους

Ή μήπως ήρθε η ώρα για αλλάγη του συμπαθέστατου SIEMENS δηλαδή πάμε για 40άρι - 50άρι ?

Αυτά είναι και στα stats μου. Any clues ?  

post-230526-0-19733900-1384372197_thumb.jpg

Δημοσ.

α.ναι μπορεις να πας σε vdsl.β.καντο ενα Hard resetκαι ξανασεταρε το .για το wifi σιγουρα δεν φταιει η Forthnet και επισης οτι βγαζεις στο τεστ ολη την ταχυτητα σημαινει οτι και απο αυτο εισαι οκ.ισως πραγματι το ρουτερ μετα απο τοσο καιρο να εχει αρχιζει να εχει προβληματα.επισης αυτο με το Lan Παλι δεν φταιει η forthnet αφου μιλαμε για lan.πηγαινε για vdsl θα ελεγα.

Δημοσ.

Βασικά και εγώ αυτό φοβάμαι, γιατί η αλήθεια είνα ότι έχει μαζέψει πολλές χιλιάδες ώρες λειτουργίας, κάποτε θα ερχόταν και η στιγμή που θα τα κακάρωνε. Hard reset του έκανα και κλειστο το είχα για ώρες, αλλά τίποτα. Πάμε για ψώνια λοιπόν

VDSL δεν υποστηρίζει στην περιοχή μου, άρα μένω με την 24αρα που δε με χαλάει και καθόλου 

Δημοσ.

Βασικά και εγώ αυτό φοβάμαι, γιατί η αλήθεια είνα ότι έχει μαζέψει πολλές χιλιάδες ώρες λειτουργίας, κάποτε θα ερχόταν και η στιγμή που θα τα κακάρωνε. Hard reset του έκανα και κλειστο το είχα για ώρες, αλλά τίποτα. Πάμε για ψώνια λοιπόν

VDSL δεν υποστηρίζει στην περιοχή μου, άρα μένω με την 24αρα που δε με χαλάει και καθόλου 

να εχεις forthnet και να μην μπορεις να βαλεις vdsl απο το αστικο κεντρο λιγο δυσκολο.αλλιως ναι πας για κανα αλλο.απειρα θεματα για αγορα νεου ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...