DaDiRa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Το ίδιο έγινε πριν λίγες μέρες, μόνο που για κάποιο λόγο η κανονική του τιμή τώρα είναι 49,90€. Πάντως εγώ το πήρα 23,90€. Είναι στα χέρια μου εδώ και λίγες ώρες και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όπως αναφέρουν και στα comments τα πλήκτρα είναι λίγο μικρά (και λίγο πιο δεξιά, έχω να προσθέσω, επειδή στο πλάι έχει τα programmable buttons), αλλά συνηθίζεται αν κάτσεις να γράψεις 2 λεπτά ένα μικρό κειμενάκι. Με το "πιο δεξιά", εννοώ ότι μέχρι να συνηθίσει κάποιος, μπορεί να βάζει τα χέρια στα q, caps lock, s και a, θέλοντας να τα βάλει στα w, a, s και d (δηλαδή μια θέση πιο αριστερά, σαν να "έχει έρθει" το πληκτρολόγιο πιο δεξιά). Από mouse έχω το gx55, mousepad m11 robot και headset η44, όλα της σειράς natec genesis. Δεν είναι τόσο καλή/άριστη, αλλά νομίζω για τις τιμές τους τα προϊόντα είναι μια χαρά! Στο θέμα μας, θέλω να ρωτήσω σχετικά με το πληκτρολόγιο, πόσα χρώματα έχει; Ενώ στο λέει 3-colour keys backlight, εγώ έχω μόνο κόκκινο και μπλε, τα οποία συνοδεύονται με πράσινο, κίτρινο-πορτοκαλί, μπλε, κόκκινο και ροζ αλλά μόνο στο σήμα της Natec στην κορυφή του πληκτρολογίου. Επίσης, το software που έχει το δισκάκι, δεν προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης των συνδυασμών; Με μια πρώτη ματιά μου φάνηκε πως είναι απλώς για τον προγραμματισμό των κουμπιών.
amd1234 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 79.90 € http://www.e-shop.gr/corsair-raptor-k50-gaming-keyboard-p-PER.549488
dspug7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 για να μην ανοιγω νεο θεμα, θελω την γνωμη σας. ειμαι αναμεσα σε Corsair K30 Raptor και Logitech G105. ποιο απο τα δυο προτεινετε; η μηπως εχετε υποψην καποιο αλλο στα 50 ευρω; http://www.e-shop.gr/corsair-raptor-k30-performance-gaming-keyboard-eu-p-PER.811384 http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/127047-logitech-g105-gaming?cmicc=skroutz
DrSonap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχω να κάνω μία ερώτηση στους κατόχους του rx66 genesis πληκτρολογίου. Τα πλήκτρα σε σας φωτίζονται κανονικά;; Γιατί σε μένα έχουν κενά στον φωτισμό τους. Επίσης λέει στο μάνουαλ οτι εχει 4 διαφορετικα backlight modes. To 2 απο αυτα ειναι φωτισμος στο 100% και 50%. Εγω δεν βρισκω καποιο τροπο για να αυξομειωσω την ενταση του φωτισμου.. :-/
7nisiotis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 οποιος θέλει πουλάω blackwidow 60 ευρώ Διαθέτει και μέρος για αγγελίες το insomnia :-p
SakafliaC Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Άσχετο με τον από πάνω αλλά για όσους είστε στο ψάξιμο για αγορά στις αγγελίες υπάρχει παλικάρι που πουλάει το G910 σφραγισμένο γύρω στα 90 αν θυμάμαι καλά. Δε βρίσκετε κάτι καλύτερο σ αυτά τα λεφτά θεωρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα