Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ που έχω χρηματικό όριο τα 40 ευρώ και θέλω οπωσδήποτε το πληκτρολόγιο να έχει backlight δυνατότητες χωρίς να με ενδιαφέρουν τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα, τι λέτε για το NATEC NKG-0378 GENESIS RX55 GAMING BACKLIGHT USB KEYBOARD ???

μήπως κάποιο από τα παρακάτω είναι καλύτερο???

Perixx PX-2000

Trust Elight LED Illuminated

Έγω είχα πάρει το natec στα 22€, το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν έιναι καθόλου σταθερό, μετακινείτε εύκολα. Για 22€ είναι μια χαρά, τα 30€ όμως μου φαίνονται πολλά.

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα το natec genesis rx-66 σε προσφορα στα 25.90€ απο 39.90€ (eshop) προχθες(παρασκευη)-40€ που ειχε αρχικα, για αυτο δεν θα εδινα..Εμφανισιακα μου αρεσει.Ολα τα πληκτρα ειναι προγραμματιζομενα ακομη και τα 10 multimediα.Βρισκομαι στη φαση που το ελεγχω,Μεχρι τωρα  μου φαινεται καλο.

Ενα μειονεκτημα που εχει, για μενα, ειναι οτι τα πληκτα του ειναι λιγο πιο στενα(1-1,2mm).Το πατημα των πληκτρων ειναι καλο, δεν κολλαει.

Αυτο που με προβλημματιζει λιγο ειναι οτι παρατηρησα, εκτος και αν κανω καποιο λαθος εγω στην καταγραφη του macro, οτι στα 5 multimedia πληκτρα πανω και δεξια σαν να χανονται οι ρυθμισεις που βαζω, δεν ειμαι ακομη σιγουρος-το ελεγχω, γιατι ισως να κανω καποιο λαθος εγω..Συγκεκριμενα εκανα macro ωστε τα 3 τελευταια πανω και δεξια να κανουν : αναστολη, τερματισμο και επανεκκινηση.Λειτουργουν αλλα καποιες φορες μετα απο τερματισμο ή επαννεκκινηση νομιζω οτι εχαναν τις ρυθμισεις.Θα το δω και θα επανελθω.

Υποψιν δεν ειμαι φανατικος gamer αλλα περιστασιακος.

ΥΣ.:Στα macro οι επιλογες : loop, delay & auto σε τι εξυπηρετουν;

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα μετα απο αρκετες δοκιμες τα πληκτρα διατηρουν τις ρυθμισεις και δεν χανονται.

γιατι δεν παιρνεις το natec genesis rx66. Βεβαια τωρα εχει 39.90€ αλλα πιστευω οτι θα την κατεβασουν γιατι οταν το παρηγγηλα εγω στην διαρκεια της ημερας αλλαξε πολλες φορες τιμη πηγαινοντας απο 39.90€ ->25,90€ και απο 25.90€->39.90€ και το αναποδο. Ισως κανεις λιγο υπομονη και να παρακολουθεις την τιμη. Πιστευω το rx66 ειναι καλυτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα μετα απο αρκετες δοκιμες τα πληκτρα διατηρουν τις ρυθμισεις και δεν χανονται.

γιατι δεν παιρνεις το natec genesis rx66. Βεβαια τωρα εχει 39.90€ αλλα πιστευω οτι θα την κατεβασουν γιατι οταν το παρηγγηλα εγω στην διαρκεια της ημερας αλλαξε πολλες φορες τιμη πηγαινοντας απο 39.90€ ->25,90€ και απο 25.90€->39.90€ και το αναποδο. Ισως κανεις λιγο υπομονη και να παρακολουθεις την τιμη. Πιστευω το rx66 ειναι καλυτερο.

καλή ιδέα. θα παρακολουθώ την τιμή του τις επόμενες εφτά ημέρες (όσο είναι σε προσφορά το http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572039 ) και αν πέσει η τιμή του στα 26 ευρώ θα το πάρω αλλιώς θα πάρω το RX55.

σε ευχαριστώ!!! :)

Δημοσ.

Απ' οτι παρακολουθω το eshop δεν ειδα καμια αλλαγη στην τιμη για το natec genesis rx66.Λυπαμαι φιλε μου ατυχησες.Ισως καποια στιγμη αργοτερα παλι να αλλαξει, βλεπεις ερχονται Χριστουγεννα και ολο και καποιες προσφορες θα βγαλουν παλι.Εγω στη θεση σου θα περιμενα.

Εγω μεχρι τωρα, το εχω 1 εβδομαδα, ειμαι ευχαριστημενος.Για μενα που δεν ειμαι φανατικος gamer ειναι οτι πρεπει με τα τοσα πληκτρα που μπορεις να προγραμματισεις.

Δημοσ.

Εγω στα 25,90 το βλέπω τώρα.Βλέπω ότι λέει για 7 προγραμματιζόμενα πλήκτρα (g1-g5),τα υπόλοιπα 3 ποιά είναι;

Δημοσ.

Εγω στα 25,90 το βλέπω τώρα.Βλέπω ότι λέει για 7 προγραμματιζόμενα πλήκτρα (g1-g5),τα υπόλοιπα 3 ποιά είναι;

μπορείς να δώσεις link γιατί εγώ το βλέπω στα 39,90 ευρώ? :)

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη το βλεπω στα 39.90€.Τα 10 πληκτρα multimedia που ειναι πανω ειναι ολα προγραμματιζομενα,στο site γραφει 7 αλλα μπορει να ειναι τυπογραφικο λαθος, κατtι τετοια τα κανει το eshop.Εχει και 5 profiles με τα g1-g5 να προγραμματιζονται, δηλ. συνολο 5g πληκτρα χ 5 profiles = 25 επιπλεον πληκτρα για προγραμματισμο.

Εχερι δικαιο ο hlt για τον κωδικο προσφορας.Με αυτον τον κωδικο το αγορασα και εγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έστειλαν ε-μαιλ με προσφορές και το έχει 25,90.

http://i.imgur.com/e2KizUs.png

Δεν ξέρω πως μπορείς να το δεις αλλά ο κωδικός προσφοράς είναι 1338 

τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το τσιμπάω άμεσα!!!!!!!! και κάτι άλλο... μήπως αξίζει να αγοράσω και το NATEC NMG-0375 GENESIS GX55 USB GAMING MOUSE μαζί???

edit: δεν άντεξα και τα πήρα και τα δύο μαζί!!! :D τι λέτε για το ποντίκι?

Επεξ/σία από katsikoula
Δημοσ.

Για το ποντικι δεν ξερω αλλα στα σχολια αλλοι χρηστες λενε οτι ειναι πολυ καλο για την τιμη του.Εγω θα το προτιμουσα αυρματο.

Προτιμω ασυρματο ποντικι και ενσυρματο πληκτρολογιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...