Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά με πήραν σήμερα το μεσημέρι υποτίθεται από την wind και μου λένε πως μου χαρίζουν 2 πάγια αν τους πληρώσω σήμερα τα χρωστούμενα.Τους είπα να με πάρουν σε 2 ώρες ξανά αλλά δεν ξαναπήραν όποτε πριν λίγο πήρα το 1212 την γραμμή εξυπηρέτησης πελατών και μου είπαν πως δεν με πήραν από την wind αλλά προφανώς εξωτερικός συνεργάτης (εταιρεία εισπράξεων) και πως δεν έχει γίνει αίτημα έκπτωσης του χρέους μου προς την wind και να απευθυνθώ στον εξωτερικό συνεργάτη..

Σε περίπτωση που με ξαναπάρουν αύριο ,τι να τους πω ,έχει συμβεί σε κανένα σας αυτό το πράγμα φοβάμαι μην πληρώσω δεν γίνει τίποτα και παραμείνει κλειστή η γραμμή και δεν θα είναι ωραία εξέλιξη μιας και λόγω κρίσης τα φέρνω δύσκολα βόλτα.Μπορώ να τους πω να μου δώσουν γραπτώς την προσφορά...???

Δημοσ.

Το καλύτερο ειναι να στην δώσουν γραπτώς και στην συνέχεια να επικοινωνήσεις με wind αν ειναι οντως ετσι , γενικα πρόσεχε με αυτες τις εισπρακτικές γιατι κανουν οτιδήποτε για να παρουν χρήματα

• Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστώ και εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές στο παρελθόν από τέτοιες εταιρείες και είμαι πολύ πιο προσεκτικός πια !!

παιδιά σας έχει πάρει καμιά εισπρακτική να σας πει τα ίδια και αν ναι τελικά τι έγινε;

Δημοσ.

Το καλύτερο ειναι να στην δώσουν γραπτώς και στην συνέχεια να επικοινωνήσεις με wind αν ειναι οντως ετσι , γενικα πρόσεχε με αυτες τις εισπρακτικές γιατι κανουν οτιδήποτε για να παρουν χρήματα

Τίποτα παραπάνω δε θα κάνεις και τίποτα λιγότερο απ'αυτό που σου γράφει ο SPANK!

Οι Γερμανοί όταν κλείνουν συμφωνίες για δουλειά, ξέρεις τι λένε?

"Ό,τι δε φέρνει υπογραφή σε χαρτί με στυλό, δε συμφωνήθηκε ποτέ"!

Επίσημα υπογεγραμμένο χαρτί από την Wind !!

Στη Wind έκλεισες συμβόλαιο, όχι στην εισπρακτική.

Η εισπρακτική είναι μια άλλη εταιρία που παίρνει ποσοστά από τη κάθε Wind για να βγάζει το φίδι απ'τη τρύπα και συνήθως λίγο τις ενδιαφέρει αυτές τις εταιρίες αν σε κρατήσουν ή αν σε χάσουν σαν πελάτη ή πως θα πληρώσεις τις οφειλές σου, επειδή πελάτης τους είναι η Wind, κι όχι εσύ.

Δημοσ.

H wind και η κάθε wind δεν χαρίζει τπτ σε κανέναν . Δηλαδλη επειδή εισαι ωραίο παιδί θα σου χαρίσουν 2 πάγια? :-D  :ph34r: . όχι βέβαια . αν πάρεις Υπογεγραμμένο χαρτί από τη wind ok . αλλά σιγά μην κάνει τέτοιο πράγμα η wind όταν για τον άλλον που χρώσταγε 200 ευρώ του πήραν το σπίτι

Δημοσ.

αλλά σιγά μην κάνει τέτοιο πράγμα η wind όταν για τον άλλον που χρώσταγε 200 ευρώ του πήραν το σπίτι

καλά πότε έγινε αυτό?

Δημοσ.

Δεν του το πήραν το σπίτι! Προχώρησε σε πλειστηριασμό ένας δικηγόρος της Wind και το θέμα πάγωσε αμέσως μόλις πήρε διαστάσεις (και ήταν ΤΡΕΛΑ ΑΚΥΡΟ αυτό που έκανε ο συνήγορος της εταιρίας).
Η Wind τοποθετήθηκε επίσημα αρνητικά απέναντι στο γεγονός και όχι απλά σταμάτησε τη διαδικασία πλειστηριασμού (αφού βέβαια πιο πριν έγινε το δικαστήριο και είχε τη τύχη αυτός ο άνθρωπος να μην πουληθεί τελικά το σπίτι, επειδή δεν εμφανίστηκε κανείς ν'αρπάξει την ευκαιρία, κι επειδή μαζεύτηκε κόσμος έξω απ'το δικαστήριο για να μην επιτρέψει σε κανέναν να πάει να το αγοράσει), αλλά έσβησε και το χρέος του συνδρομητή οριστικά.

Όταν λέμε κάτι που συνέβη, να λέμε όλη την ιστορία.

Κι επειδή "άλλο ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών" και άλλο "οικονομική πολιτική", για να είμαι δίκαιος, λογικός, κι αντικειμενικός, όχι ΔΕΝ το πιστεύω ότι η Wind δε γνώριζε τι συνέβη, άσχετα απ'το αν "κατόπιν εορτής" πήγε να το σώσει.
Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε "σου πουλάω το σπίτι επειδή χρωστάς", όποιος κι αν σε πάρει, θα απευθυνθείς σ'αυτόν που χρωστάς. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αυτός να μην επικοινώνησε με τη Wind και να μην τους είπε "ρε παιδιά, μου παίρνετε το σπίτι για 200€ που σας χρωστάω"?

Απλά το θέμα πήρε αρνητικότατες διαστάσεις επειδή μαθεύτηκε και έπρεπε μετά η Wind να πάρει πίσω όλη τη διαδικασία.

Συνήθως στα posts μου υποστηρίζω την Wind σαν εταιρία, αλλά εδώ λυπάμαι... πρέπει να μιλήσω σαν άνθρωπος και με λογική. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη το γνώριζε!!

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΥΘΕΥΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΟΝ ΚΑΙ ΜΑΘΟΝ

Δημοσ.

αν π.χ. η εισπρακτικη-δικηγορικο γραφειο παιρνει ενα 50% απο τα χρωστουμενα τοτε το να χαρισει καποιο ποσο νομιζω ειναι υπερ της και παλι.

και γω νομιζω οτι εστω απο αυτους ενα χαρτι που να αποδεικνυει θα ταν η καλυτερη λυση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...