darkside44 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς κατι στο εξής που θέλω να κάνω . έχουμε και λέμε κατεβάζω μια ταινία σε αρχείο brRip τον υπολογιστή και το αναπαράγω με bsplayer οστε να μου κατεβάσει και υποτίτλους . τώρα ώμος το βάζω με στικακι usb στο blueray και θέλω η υπότιτλοι να ειναι ενσωματωμένη με το αρχείο της ταινίας για να παίξει γιατι αλιος δεν την παιζει , γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Με το mkvtoolnix,τρέχεις το mmg.exe βάζεις την ταινία και τον υπότιτλο μέσα και πατάς το start muxing ,δώσε βάση στο που το γράφει για να μην το ψάχνεις... Αυτό αν παίζει mkv ή tv σου, αν δεν παίζει θα πρέπει να μας πεις τι μπορεί να παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Χωρίς... σχώληα!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Χοροίσ... σκώληα!! fixed 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα