Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αλλάξω την 9800GT που έχω και είμαι ανάμεσα σε 660 και 760. Εντωμεταξύ θα αλλάξω και τροφοδοτικό. Έχω ένα 400άρι και ο τεχνικός μου είπε να μου βάλει 600άρι με ένα 50άρικο

Την 660 μου την αφήνει 175Ε και την 760 με 210Ε. Η διαφορά είναι μικρή, αλλά επειδή δε δουλεύω  προτιμώ αυτά τα 35 ευρώ να τα δώσω αλλού που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες μου.

Το ερώτημα είναι αν η διαφορά απόδοσης μεταξύ των δύο καρτών είναι μεγάλη ή όχι;
Αν για 35 ευρώ έχω μεγαλύτερη απόδοση σαφώς θα πάρω την 760.

Επίσης, έχω i5 τον 3350P, 4GB RAM και 19ιντσών οθόνη.

Το budget ανάλογα με την κάρτα θα είναι +50 ευρώ για τροφοδοτικό. Τα 260ευρώ (GTX 760 + PSU) είναι το μέγιστο ποσό που δίνω.

Τι έχετε να προτείνετε ;  

Δημοσ.

760 και τροφοδοτικο http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html?keyphrase=xfx+550 με 5 χρονια εγγυηση ή σε φθηνοτερο το http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html?keyphrase=hamburg+530.

Αληθεια ποια εκδοση της 760 βρισκεις στα 210??

Δημοσ.

Αληθεια ποια εκδοση της 760 βρισκεις στα 210??

Έχω ένα φίλο που μου φτιάχνει το pc χρόοοοοονια τώρα και μου είπε ότι την 760 την απλή μου τη δίνει 210. Δε μου είπε ποιας εταιρίας, αλλά θα ρωτήσω. Απλά εγώ του είπα τι θέλω να αλλάξω και ανάλογα την τιμή μου έλεγε το προϊόν.

Δημοσ.

Την 660 προσπέρασε την.Με 181 ευρώ παίρνεις 270Χ.Αν μπορείς πάρε την 760 αλλιώς 270Χ.Καλό θα'ταν κάποια στιγμή να έπαιρνες και μια καλύτερη οθόνη.

@mathsrule Χωρίς παρεξήγηση...το hwcompare δεν είναι σοβαρό site για συγκρίσεις.

Δημοσ.

Οθόνη δε χρειάζομαι. Αυτό που θέλω είναι να πάρω μία κάρτα και να την έχω 6 χρόνια + ! Αυτή που φοράω στο pc  την έχω 5 ή 6 χρόνια.. δε θυμάμαι ακριβώς..

Δημοσ.

Όπως νομίζεις.

Έχουμε και τον orokusaki στο forum και έχουμε συνηθίσει.

Χαχαχα :lol: .

Οθόνη δε χρειάζομαι. Αυτό που θέλω είναι να πάρω μία κάρτα και να την έχω 6 χρόνια + ! Αυτή που φοράω στο pc  την έχω 5 ή 6 χρόνια.. δε θυμάμαι ακριβώς..

Μαθε ποια απο ολες τις 760 βρισκεις στα 210 http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=760

Δημοσ.

Έχω ψάξει τις τιμές, απλά δε ξέρω από ποιο κατασκευαστή είναι αυτή που μου λέει. Ο φίλος μου μπορεί να τα παίρνει πιο φθηνά δε ξέρω τι κάνει ,αλλά σαν καταναλωτής δε με ενδιαφέρει. Είναι έμπιστο πρόσωπο και αφού μου είπε 210 ευρώ χαλάω εγώ χατήρια ;  :P

Δημοσ.

Έχουν περάσει από το pc μου και οι 2, προτίμησε την πιο καινούργια (ακόμα και αν πρόκεται για την gtx660 ti).

Καινούργιες θα είναι και οι δυο. Δεν έχουν ξανα χρησιμοποιηθεί

Εννοώ πως η gtx760 είναι πιο καινούργια κάρτα, με σειρά κυκλοφορίας.

Δημοσ.

Με αυτά που προτείνατε θα πάω για την 760, αλλά μετά τα Χριστούγεννα. Βέβαια, θέλω να ρωτήσω τον τεχνικό αν συμπεριλαμβάνονται τα παιχνίδια Assassin's Creed 4 και Splinter Cell. Τα δίνει η nvidia μαζί με αγορά 660 και πάνω μέχρι τις 26 Νοέμβρη. Αν ναι τότε θα τη τσιμπήσω τώρα και αργότερα το τροφοδοτικό.

Με έφαγε η συνδρομή στο γυμναστήριο ρε γαμώτο  :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...