Simos805 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, τώρα τελευταία έχω ένα πρόβλημα με το galaxy s4. Λοιπόν γενικά δεν το κλείνω ποτέ, το αφήνω ανοιχτό και τη νύχτα, με αποτέλεσμα μετά από 3-4 μέρες χρήσησς η RAM να γεμίζει και να μην αδειάζει με τίποτα! Κλείνω όλες τις ανοιχτές εφαρμογές (από τη διαχείριση εφαρμογών στις ρυθμίσεις), κάνω εκκαθάριση μνήμης από τη διαχείριση εργασιών αλλά τίποτα! Στην καλύτερη περίπτωση θα μείνω με 1,45GB σε χρήση! Έχω δοκιμάσει και διάφορες εφαρμογές από το play store που κάνουν υποτίθεται πιο "σκληρή" εκκαθάριση της μνήμης αλλά τίποτα. Τι να κάνω?? (Εκτώς από επανεκκίνηση κάθε φορά...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 το android και 4GB ραμ να ειχες παλι θα στην τρωει. Οσο συνεχιζεις και σβηνεις εφαρμογες κλπ,απλα χαλας την μπαταρια σου. Προβλημα δεν ειναι αυτο που εχεις παντως.Στο ταμπλετ της υπογραφης απ το 1 γιγα εχω παντα κοντα 450-350ΜΒ ραμ ελευθερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδη τι εφαρμογες εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μα ετσι δουλευει το android.Τρεχει εφαρμογες στην μνημη ωστε οταν τις ανοιξεις να ανοιξουν γρηγοροτερα.Οπως σου ειπαν και παραπανω κακο του κανεις με τις εφαρμογες εκαθαρισης μνημης.Εσυ κλεινεις και μετα αυτο τις ξαναανοιγει,αρα τρως μπαταρια.Αστο να τρεχει οτι θελει απο πισω και οταν χρειαστει παραπανω μνημη θα κλεισει μονο καμια εφαρμογη.Εγω το μονο που κανω στο s3 ειναι να καθαριζω το προσφατο ιστορικο εφαρμογων(κρατας πατημενο το home button και τις κλεινεις) και ποτε δεν ειχα θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Κατέβασε κανένα τασκ κιλλερ που αυτόματα απελευθερώνει την μνήμη στο background οταν φτασει καποιο επίπεδο, κλείνοντας τις εφαρμογές που ειναι φορτωμένες ... Εναλλακτικά, βάλε καμία custom rom αφου το κάνεις root, γιατι η μαμα samsung έχει βάλει την μάνα της και τον πατέρας της απο bloatware μεσα και σου φορτώνει την μνήμη με σκουπίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros__ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ρυθμισεις-επιλογες προγραμματιστη-οριο διεργασιων παρασκηνιου-1 το ανωτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 τα έχουμε ξαναπεί, ποτέ task killer το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις κάποιο root uninstaller (προφανώς θέλει root) και να σβήσεις τις εφαρμογές της samsung που τρέχουν συνέχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 τα έχουμε ξαναπεί, ποτέ task killer το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις κάποιο root uninstaller (προφανώς θέλει root) και να σβήσεις τις εφαρμογές της samsung που τρέχουν συνέχεια Γιατι οχι τασκ κιλλερ? παλια το ειχα συνεχεια και εκανε μια χαρα δουλεια... τωρα στην 4.3.1 liquid smooth μου προκαλουσε κρασαρησματα, αλλιως θα την ειχα και τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Γιατι το task killer κλεινει εφαρμογες και το κινητο της ξαναανοιγει.Εκει δεν εχει γιατι,γιατι ετσι δουλευει το android.Οποτε εαν εσυ του κλεινεις εφαρμογες,αυτο τις ξαναανοιγει και σκιζεις την μπαταρια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Γιατι οχι τασκ κιλλερ? παλια το ειχα συνεχεια και εκανε μια χαρα δουλεια... τωρα στην 4.3.1 liquid smooth μου προκαλουσε κρασαρησματα, αλλιως θα την ειχα και τωρα... Σαν τι δουλειά; Ελευθέρωνε μνήμη RAM. Και; Τι κέρδιζες με αυτό(σε Android 2.2 και πάνω); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Οταν ανοιγα την μια εφαρμογη πανω στην αλλη το κινητο αρχιζε και σερνοταν μετα απο καποιο σημειο.. Εκανες ενα κιλλ και πηγαινε σφαιρα παλι! Παντως στην liquid smoot το task killer εκανε απανωτά force restart, οποτε θελει λιγο προσοχη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Οταν πήρα πρώτη εβδομάδα το S4 στα χέρια μου έτρωγε ατελείωτα σκαλώματα και δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί καθότι είχα πάντα iphone ..... Mε το που το πήρα το φόρτωσα με ένα σωρο χαζοεφαρμογές και το τηλέφωνο κόλλαγε από τις πολλές εφαρμογές , και κυρίως αυτά που είναι στις επιφάνειες εργασίας έξω... α . Εκανα reset , άφησα μόνο τρείς επιφάνειες και μόνο ένα widget , του καιρού β. Αναβάθμιση σε 4.3 και το τηλέφωνο πετάει ... Πολύ προσοχή τί βάζει κανείς .... έτσι χωρίς root και άλλα κόλπα έχω πάντα κάτω από 1,5 mb σε χρήση και δέν φτάνει τη μνήμη στα όρια της.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 η λυση ειναι να πεταξεις την μανισια ρομ και ολη την σαβουρα που εχει,επισης στο android ελευθερη μνημη ειναι χαμενη μνημη δεν ειναι οπως στα πισι,και το βασικο οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω ποτε task killer μονο το home button και swipe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μα ετσι δουλευει το android.Τρεχει εφαρμογες στην μνημη ωστε οταν τις ανοιξεις να ανοιξουν γρηγοροτερα.Οπως σου ειπαν και παραπανω κακο του κανεις με τις εφαρμογες εκαθαρισης μνημης.Εσυ κλεινεις και μετα αυτο τις ξαναανοιγει,αρα τρως μπαταρια.Αστο να τρεχει οτι θελει απο πισω και οταν χρειαστει παραπανω μνημη θα κλεισει μονο καμια εφαρμογη.Εγω το μονο που κανω στο s3 ειναι να καθαριζω το προσφατο ιστορικο εφαρμογων(κρατας πατημενο το home button και τις κλεινεις) και ποτε δεν ειχα θεμα. ναι αλλά ακούστε τι γίνεται: όταν είναι στις πρώτες μέρες λειτουργίας του που έχει αρκετή μνήμη ελεύθερη, μπορώ και έχω αρκετές εφαρμογές ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ανοιχτές ταυτόχρονα. Ενώ όταν περάσουν οι μέρες και γεμίζει η μνήμη μετά άμα έχω 2 εφαρμογές ανοιχτές που τις χρειάζομαι και ανοίξω και τρίτη, μια από τις άλλες δυο θα κλείσει, και όλο αυτό γιατί? για αν ανοίγει ποιο γρήγορα άλλες εφαρμογές που το πιθανότερο είναι να τις ανοίξω σε κάνα μίνα.. έλεος! η λυση ειναι να πεταξεις την μανισια ρομ και ολη την σαβουρα που εχει,επισης στο android ελευθερη μνημη ειναι χαμενη μνημη δεν ειναι οπως στα πισι,και το βασικο οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω ποτε task killer μονο το home button και swipe έχω custom rom την FoxHound 2.0. Εξήγησα και παραπάνω τι συμβαίνει. Ξαναλέω, το πρόβλημα είναι ότι το android αντί να κλείνει τις άχρηστες εφαρμογές που ανοίγει μόνο του όταν δεν υπάρχει χώρος, κλείνει αυτές που τις έχω ανοίξει εγώ και τις χρειάζομαι! και φυσικά μην νομίζετε ότι έχω ανοίξει καμιά 10αριά εφαρμογές, το πολύ 3 να ανοίξω (όταν έχει φτάσει στα όριά της η μνήμη μετά από μέρες χρήσης) και μόλις ανοίξω 3η θα κλείσουν οι άλλες που είχα ανοίξει πριν. Και κάτι άλλο: πηγαίνοντας ρυθμίσεις>περισσότερα>διαχείριση εφαρμογών>σε εκτέλεση, βλέπω και είναι ανοιχτά κάποιες φορές από μόνα τους κάτι παιχνίδια (τύπου iStunt 2 κλπ), τα οποία τρώνε αρκετή μνήμη. Από που ως που τις ανοίγει εγώ μπορεί αν μην θέλω αν ανοίξω αυτό το παιχνίδι για καμιά βδομάδα προτιμώ να αργήσει να ανοίξει όταν και αν το ανοίξω παρά να μένει ανοιχτό για αν ανοίξει πιο γρήγορα και καλά όταν και ΑΝ (το τονίζω αυτό) το χρειαστώ και να μου φορτώνει τη μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagkoun83 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 ρυθμισεις-επιλογες προγραμματιστη-οριο διεργασιων παρασκηνιου-1 το ανωτερο Εγώ το έχω στο 3, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν το βάλω στο 1 τι ακριβώς επηρρεάζει, θα μπορώ παράλληλα να ακούω μουσική ενώ σε έναν file explorer να κάνω κάποια αντιγραφή στο παρασκήνιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα