Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

αυτό:

Don+t+be+to+rude_10dcc7_5457963.jpg

Και ελεγα ποιον μου θημιζει, ποιον μου θημιζει τελικα εσπασα το κεφαλι μου και το βρηκα αυτον!!!

hades.jpg

Ενταξει 99.9% ειναι ο πατερας της αχαχαχαχαχα

• Like 14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά τα άλλα καταδικαζουμε το bullying κτλ αλλά κοροιδευουμε ιντερνετικα μια κοπέλα για την εμφάνιση της.

Και ΟΚ χεστηκε η φοράδα στ' αλώνι για μια άσχετη σε μια φωτογραφία (σωστα ε; ) αλλά στην ουσία κοροιδευουμε όλους εκείνους που μας φαίνονται διαφορετικοί.

Σορρυ που σας το χάλασα. Συνεχίστε ελεύθερα.

• Like 8

nop , δεν τους το χάλασες , θα τους το χαλάσει αυτή όταν έρθει η ώρα να εγκαταλείψουν τον μάταιο τούτο κόσμο και τους συνοδεύσει στην δεύτερη κατοικία τους 
θα τους πει #δε σας χάλασε γκουφάλες

Κατά τα άλλα καταδικαζουμε το bullying κτλ αλλά κοροιδευουμε ιντερνετικα μια κοπέλα για την εμφάνιση της.

Και ΟΚ χεστηκε η φοράδα στ' αλώνι για μια άσχετη σε μια φωτογραφία (σωστα ε; ) αλλά στην ουσία κοροιδευουμε όλους εκείνους που μας φαίνονται διαφορετικοί.

Σορρυ που σας το χάλασα. Συνεχίστε ελεύθερα.

Αλλο η πλακα και αλλα το μπουλιγκ φιλε μου, εμεις εδω κανουμε πλακα δεν την ξερουμε την κοπελα και δεν εχουμε σκοπο να την προσβαλουμε.

Αντιθετα το μπουλιγκ γνωριζεις το ατομο και εχεις σκοπο εχεις να το προσβαλεις.

nop , δεν τους το χάλασες , θα τους το χαλάσει αυτή όταν έρθει η ώρα να εγκαταλείψουν τον μάταιο τούτο κόσμο και τους συνοδεύσει στην δεύτερη κατοικία τους 

θα τους πει #δε σας χάλασε γκουφάλες

Βασικα θα πει με θυμασαι ρε πουστη χαχαχα

• Like 1

συγγνώμη ρε παιδια αλλά ακομη μ'αυτη τη φωτογραφία ασχολείστε;

έχω να μπω κάτι αιώνες και μπαίνω και βλέπω πάλι αυτήν 

και σιγά το αστείο τέλος πάντων

συμφωνω με το παληκάρι που είπε οτι δεν ειναι εντάξει να κοροϊδεύουμε τους άλλους για την εμφάνισή τους

τελικά δεν πρέπει να έχω να μπω κάτι αιώνες... 

χτες λέει έγινε το ποστ... 

• Like 1

Στο φόρουμ μπαίνουν άτομα που μπορεί να έχουν ανασφαλειες για την εμφάνιση τους κτλ και βλέπουν να γίνεται αντικείμενο εμπαθων σχολίων μια κοπέλα με ιδιαίτερη εμφάνιση στην φωτογραφία της αποφοιτησης της.

Ωραίο μήνυμα περνάμε λοιπόν σε ένα θέμα που θα έπρεπε να μας διασκεδάζει και αντί για αυτό κάνουμε ότι ακριβώς κάνουν και όλα τα καλόπαιδα στα σχολεία κτλ. Κοροιδευουμε κάποιον δημοσίως για την εμφάνιση του.

Από εκεί και πέρα ας κρίνει ο καθένας κι ας κάνει ότι νομίζει. Την εμφάνιση μας δυστυχώς δεν την επιλέγουμε σε αντίθεση με την παιδεία μας ή την έλλειψη αυτής.

• Like 2

007-funny-animal-gifs-quoka.gif

συγγνώμη ρε παιδια αλλά ακομη μ'αυτη τη φωτογραφία ασχολείστε;

έχω να μπω κάτι αιώνες και μπαίνω και βλέπω πάλι αυτήν 

και σιγά το αστείο τέλος πάντων

συμφωνω με το παληκάρι που είπε οτι δεν ειναι εντάξει να κοροϊδεύουμε τους άλλους για την εμφάνισή τους

τελικά δεν πρέπει να έχω να μπω κάτι αιώνες... 

χτες λέει έγινε το ποστ... 

Eίχε ξαναμπεί και παλιότερα

• Like 3

Στο φόρουμ μπαίνουν άτομα που μπορεί να έχουν ανασφαλειες για την εμφάνιση τους κτλ και βλέπουν να γίνεται αντικείμενο εμπαθων σχολίων μια κοπέλα με ιδιαίτερη εμφάνιση στην φωτογραφία της αποφοιτησης της.

Ωραίο μήνυμα περνάμε λοιπόν σε ένα θέμα που θα έπρεπε να μας διασκεδάζει και αντί για αυτό κάνουμε ότι ακριβώς κάνουν και όλα τα καλόπαιδα στα σχολεία κτλ. Κοροιδευουμε κάποιον δημοσίως για την εμφάνιση του.

Από εκεί και πέρα ας κρίνει ο καθένας κι ας κάνει ότι νομίζει. Την εμφάνιση μας δυστυχώς δεν την επιλέγουμε σε αντίθεση με την παιδεία μας ή την έλλειψη αυτής.

ΝΟΣΟΚΟΜΑ! γρήγορα φερε 50ml χιουμορlestoline! τον ΧΑΝΟΥΜΕ

στο κατω κατω, δεν ειναι ασχημη, τρομαχτική ειναι, εγω εαν την εβλεπα ξαφνικα θα τρόμαζα

φυσικα face to face ποτε δεν θα κορόιδευα καποιον-α εκτός εαν ηταν φιλικο πρόσωπο στα πλαισια της πλακας οπως κανουν ολοι ( π.χ. πουσε ρε ψιλέ (σε κοντο ατομο)) (π.χ.2 γίνεται σισμος, "μαλλον ο ταδε επεσε")

δηλαδή νταξυ, και η κοπελα φορεσε το πιο creepy χαμογελο που μπορουσε να βαλει

---------

εγω δηλαδή γιατι δεν παρεξηγούμε οταν στο 9gag καποιο λενε πως μιαζω με τον hagrid σε comment μου με 1500 upvotes? γυρναω κοιταω την φοτο και λεω, ωχ δικιο εχει (incoming photo, για να μενουμε και ontopic)

• Like 4

Εγώ θα συμφωνήσω εν μέρει με τον gpgalanis. Αν μη τι άλλο, η αρχική εικόνα/ screenshot, αν είναι αληθινή, είναι περίπτωση bullying και αναπαραγαγοντάς την είναι σαν να ενθαρρύνεται ο μπούλης.

Ρε φιλε το θεμα λεει αστειες εικονες,οποτε και μπορουμε να σχολιαζουμε το καθε τι αστειο,και δεν τραβηξε κανεις αυτη την φωτο απο εμας εδω στο forum,την βρηκε καποιος και την εβαλε,πιο πολυ οχι για την εμφανιση της κοπελλας αλλα για το σχολιο που λεει απο κατω.Δεν πηγαμε μπροστα στην μουρη της να της πουμε πως εισαι ετσι,Δεν εχεις εσυ κανεναν φιλο να τον πειραζεις για πλακα?Εγω εχω πολλους κ ισα ισα γελαμε και οι ιδιοι μαζι,εναν τον λεμε godzilla αλλον sloth κτλ.Απεχει πολυ αυτο που κανουμε εδω με το bulliyng που λες εσυ

• Like 1

χαχαχ πανω στο... χαχαχα πανω στο ψαξιμο για την φωτογραφία που μοιάζω με τον hagrid* βρηκα κατι αλλες

+17

34grhi1.jpg

e88kdv.jpg

αυτο το ειχα φτιαξει για εναν φιλο, με κανει να γελαω καθε φορα

2zsveco.jpg

---------------

*μονο μια μικρογραφία βρήκα, δεν ξερω που την εχω σε full size

• Like 10

Καταλαβαινω τι θες να πεις εχεις εν μερη δικιο, εγω εχω δεχθει μπουλινγκ και λογο παχους και γιατι φοραω γυαλια.

Αυτο ομως διαφερει απο την πλακα εχω φιλους που με "κοροιδευουν" και γελαω με αυτα που λενε και αλλοι που θελω να τους σπασω στο ξυλο γιατι το λενε κακοβουλα.

Πιστευω οτι πιο πολλοι εδω το κανουμε καθαρα για χαβαλε και αν γνωριζαμε πραγματικα την κοπελα δεν θα τις φερομασταν σαν καφροι.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...