Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Εικόνα από την απάνθρωπη τρομοκρατική επίθεση στο διευθυντή της Ευρωπαϊκής τράπεζας κ. Ντράγκι.

Τη βάζω σε απόκρυψη για όσους δεν αντέχουν σκηνές βίας

draghi1542015.jpg

Φαίνονται καθαρά τα χτυπήματα της κομφετί στο πρόσωπο.

• Like 10
Δημοσ.

Εικόνα από την απάνθρωπη τρομοκρατική επίθεση στο διευθυντή της Ευρωπαϊκής τράπεζας κ. Ντράγκι.

Τη βάζω σε απόκρυψη για όσους δεν αντέχουν σκηνές βίας

draghi1542015.jpg

Φαίνονται καθαρά τα χτυπήματα της κομφετί στο πρόσωπο.

CCpj-v6WAAA5QM_.jpg:large

• Like 16
Δημοσ.

warning όσοι δεν αντέχουν τα αίματα να μην ανοίξουν τo spoiler

11159977_416124985226983_228035486692937

53323200.jpg

Σιγα τα αιματα εγω ρε φιλε εκανα καθαρισμο στην γιαγια μου σε κατακληση 

ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΣΥΧΕΝΕΣΤΕ 

1images.jpg

Δημοσ.

αυτό που δείχνεις δεν έχει αίματα (στη φωτογραφία) , υπάρχει κόσμος που βλέπει αίμα και παθαίνει ζαλάδα

θυμάμαι ενα γνωστό που έκοψε το χέρι του ελάχιστα ενώ καθάριζε πατάτες και λιποθύμησε. Κόψιμο της πλάκας έτσι που δεν βάζουμε τίποτα επάνω και βγάζει λίγες σταγόνες αίμα το πολύ .

τι μου θύμησες με τη φωτογραφία ... όταν ηταν μικρός ο αδερφός μου του είχε βγει το πεντάλ σε σούζα με το bmx και το σίδερο του τρύπησε το πόδι πάνω απο τον αστράγαλο . (βγήκε απο την άλλη , κανονικά , τρύπα) 

Δημοσ.

αυτό που δείχνεις δεν έχει αίματα (στη φωτογραφία) , υπάρχει κόσμος που βλέπει αίμα και παθαίνει ζαλάδα

θυμάμαι ενα γνωστό που έκοψε το χέρι του ελάχιστα ενώ καθάριζε πατάτες και λιποθύμησε. Κόψιμο της πλάκας έτσι που δεν βάζουμε τίποτα επάνω και βγάζει λίγες σταγόνες αίμα το πολύ .

τι μου θύμησες με τη φωτογραφία ... όταν ηταν μικρός ο αδερφός μου του είχε βγει το πεντάλ σε σούζα με το bmx και το σίδερο του τρύπησε το πόδι πάνω απο τον αστράγαλο . (βγήκε απο την άλλη , κανονικά , τρύπα) 

Αυτο ηταν σοφτ ρε στην πραγματηκοτητα μιλαμε για σαπιο κρεας σε ανθρωπο με πιον το οποιο εφτανε σχεδον στην σπονδυλικη στηλη, καθε μερα το ετριβα και το ματωνα για να φυγει η σαπιλα μετα εβαζα μπεταντιν, το ξεπλενα με νερο και εβαζα κατι ειδικες χαζες , αυτο το εκανα ενα μηνα.

Αν θες κατι πιο σπλατερ εχω και απο αυτα μικρος εκοψα το μικρο δακτυλο στο δεξι χερι και κρεμοταν το κρεας και εβλεπα το κοκκαλο εγω στο χαλαρο και η μανα μου ειχε παθει εγκεφαλικο  :P

Δημοσ.

1images.jpg

Τι ακριβώς βλέπουμε? Πλάτη?

Και τι είναι αυτές οι τρύπες?

Δημοσ.

Τι ακριβώς βλέπουμε? Πλάτη?

Και τι είναι αυτές οι τρύπες?

πλατη ειναι λογικα, αυτο ειναι κατακληση σαπιζει το δερμα και πρεπει μετα να αφαιρεθει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...