De@th L0rd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 αν ισχυε αυτο και της ειχες εμπιστοσυνη δεν θα σε ενοιαζε η προθεση του αλλου γιατι θα ησουν σιγουρος οτι η αλλη δεν θα εκανε τιποτα. Η "εμπιστοσυνη" οταν δεν υπαρχουν πειρασμοι δεν ειναι εμπιστοσυνη! LoL καλά μην έχεις τόση σιγουριά ούτε για τον εαυτό σου πόσο μάλλον σε άλλο άτομο με τη δική του συνείδηση κ προσωπικότητα. Αν το πάρουμε έτσι,αν κ δεν ήταν αυτός ο σκοπός της εικόνας, πρέπει να είσαι ή τυφλωμένος από έρωτα ή αφελής για να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη εκατέρωθεν. Δε λέω τώρα να αρχίζεις τις ζηλοτυπίες γιατί εκεί χάνεις κάθε δίκιο, από προσωπικές μου εμπειρίες πάντως, αυτή η εμπιστοσύνη δε βγήκε σε καλό κ κάποιες φορές θεωρήθηκε αδιαφορία (!). Από τότε είμαι επιφυλακτικός κατά πολύ στο θέμα της εμπιστοσύνης.Τrust issues? Σίγουρα, αυτά όμως έχει η ζωή, καλύτερα υποψιασμένος παρά αφελής στη χώρα που βασιλεύει η πουστιά κ η λαμογιά. Στην εικόνα τώρα αυτό που αν και το "we get mad" δε με εκφράζει (δες ζηλοτυπια παραπάνω), εγώ θα έβαζα πως μου τη σπάει απλά κ μου φέρνει δυσφορία μπορεί κ να μη το δείξω καν, όταν βλέπω τον τυρογύφτουλα να κάνει κουβεντούλα, mad θα γίνω αν ξεπεράσει τα όρια ο άλλος κ στην παρουσία μου αρχίσει να γίνεται φλερτ.(τι όρος κι αυτός,φλερτ κ τυρογύφτουλας αναγούλα μου έρχεται) Σαλονικιότικο μου μοιάζει ή απλώς βορειοελλαδίτικο. Μόνο αυτοί βάζουν περιττα σύμφωνα. Αυτοί ξέρουν! 1
xristos97 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 εγω αισθανομαι ετσι οταν το pc παιζει 720p στο youtube χωρις lag 6
vsl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 τι βλεπουμε εδω καπετανιε; Το σχήμα του κενού της μπλούζας και το άσπρο φερμουάρ.
mouxaxa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Το σχήμα του κενού της μπλούζας και το άσπρο φερμουάρ. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις