Unabomber Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Jessica my girl I wanna marry you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αυτή τα λέει σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 αν ισχυε αυτο και της ειχες εμπιστοσυνη δεν θα σε ενοιαζε η προθεση του αλλου γιατι θα ησουν σιγουρος οτι η αλλη δεν θα εκανε τιποτα. Η "εμπιστοσυνη" οταν δεν υπαρχουν πειρασμοι δεν ειναι εμπιστοσυνη! LoL καλά μην έχεις τόση σιγουριά ούτε για τον εαυτό σου πόσο μάλλον σε άλλο άτομο με τη δική του συνείδηση κ προσωπικότητα. Αν το πάρουμε έτσι,αν κ δεν ήταν αυτός ο σκοπός της εικόνας, πρέπει να είσαι ή τυφλωμένος από έρωτα ή αφελής για να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη εκατέρωθεν. Δε λέω τώρα να αρχίζεις τις ζηλοτυπίες γιατί εκεί χάνεις κάθε δίκιο, από προσωπικές μου εμπειρίες πάντως, αυτή η εμπιστοσύνη δε βγήκε σε καλό κ κάποιες φορές θεωρήθηκε αδιαφορία (!). Από τότε είμαι επιφυλακτικός κατά πολύ στο θέμα της εμπιστοσύνης.Τrust issues? Σίγουρα, αυτά όμως έχει η ζωή, καλύτερα υποψιασμένος παρά αφελής στη χώρα που βασιλεύει η πουστιά κ η λαμογιά. Στην εικόνα τώρα αυτό που αν και το "we get mad" δε με εκφράζει (δες ζηλοτυπια παραπάνω), εγώ θα έβαζα πως μου τη σπάει απλά κ μου φέρνει δυσφορία μπορεί κ να μη το δείξω καν, όταν βλέπω τον τυρογύφτουλα να κάνει κουβεντούλα, mad θα γίνω αν ξεπεράσει τα όρια ο άλλος κ στην παρουσία μου αρχίσει να γίνεται φλερτ.(τι όρος κι αυτός,φλερτ κ τυρογύφτουλας αναγούλα μου έρχεται) Σαλονικιότικο μου μοιάζει ή απλώς βορειοελλαδίτικο. Μόνο αυτοί βάζουν περιττα σύμφωνα. Αυτοί ξέρουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 εγω αισθανομαι ετσι οταν το pc παιζει 720p στο youtube χωρις lag 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 τι βλεπουμε εδω καπετανιε; Το σχήμα του κενού της μπλούζας και το άσπρο φερμουάρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Το σχήμα του κενού της μπλούζας και το άσπρο φερμουάρ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_hopelesscase_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Meanwhile in russia 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paoad Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις